Підписатись
Тетяна Олександрівна Белемець/Татьяна Александровна Белемец/Tatiana Belemets
Тетяна Олександрівна Белемець/Татьяна Александровна Белемец/Tatiana Belemets
кафедра біотехнології і мікробіології, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Persecution and social group status: Homosexual refugees in the 1990s
D McGhee
Journal of Refugee Studies 14 (1), 20-42, 2001
522001
Optimization of composition of blend of natural vegetable oils for the production of milk-containing products
T Belemets, N Yushchenko, O Lobok, I Radziyevska, T Polonskaya
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2016
172016
Mathematical development program for calculation of fatty acid composition blend of vegetable oils
T Belemets, A Lobok, I Radzievska, T Polonskaya
72016
Диагностика и дифференциальная диагностика заболеваний щитовидной железы
ВМ Делягин
Практическая медицина, 38-42, 2008
72008
Prospects of using non-fried buckwheat groats in first dishes technology
N Yushchenko, U Kuzmyk, O Kochubei-Lytvynenko, O Yatsenko, ...
EUREKA: Life Sciences,(6), 58-65, 2020
32020
16. ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКА АКТИВНОСТІ ВОДИ ПАСТ КИСЛОМОЛОЧНИХ
УГ Кузьмик, НМ Ющенко, ТО Белемець, ІМ Миколів
ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 147, 2020
32020
Determining the efficiency of using egg products for the stabilization of emulsion when making milk-containing curdsbased products
T Belemets, I Radzievskaya, N Yushchenko, U Kuzmyk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 14-23, 2020
32020
DETERMINATION OF OPTIMAL TECHNOLOGICAL PARAMETERS OF OBTAINING STEVIA EXTRACT IN TECHNOLOGY OF SOUR DAIRY DESSERTS.
T Belemets, U Kuzmyk, R Gryshchenko, T Osmak
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 118 (11), 2022
12022
Evaluation of oxidity resistance of milk-containing products based on blending of vegetable oils
T Belemets, I Radzievskaya, O Tochkova, N Yushchenko, U Kuzmyk, ...
Technology audit and production reserves 1 (3), 57, 2021
12021
Impact of vegetable oils on the fatty acid composition of a milk-containing curd product
T Belemets, I Radzievska, V Pasichnyi, O Kochubei-Lytvynenko, ...
12021
Використання екстрактів стевії в технологіях харчових продуктів
ТО Белемець
2022
Вивчення впливу дисперсності сублімованих фруктів на процес відновлення
АМ Махмудов, КА Гродська, ТО Белемець
2022
Determination of technological parameters of obtaining stevia extract
T Belemets, R Gryschenko
2022
Обгрунтування вибору натуральних емульгаторів у технології молоковмісних продуктів
ТО Белемець, ІГ Радзієвська
2021
Удосконалення технології продуктів молоковмісних кисломолочних з поліфункціональними наповнювачами природного походження
ТО Белемець
2021
Prospects of Using Spinach in Production Technology of Chapatti of Wholegrain Flour
T Belemets, I Radzievskaya, N Yushchenko, U Kuzmyk
EUREKA: Life Sciences,(4), 26-33, 2020
2020
Дослідження показника активності води паст кисломолочних
ТО Белемець, ІМ Миколів
2020
Використання емульгуючих властивостей порошку яєчного жовтка у технології молоковмісних продуктів
ТО Белемець, ІГ Радзієвська, ЄО Мельник, ГВ Блінова
2017
Визначення жироутримуючої здатності емульгаторів для купажів натуральних рослинних олій
ТО Белемець, ІГ Радзієвська
2016
Конопляний протеїн–перспективне джерело рослинних білків для молочних продуктів
ТО Белемець, АВ Лебедєва
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20