Кисломолочные продукты функционального назначения НВ Болгова Inżynieria i technologia. Priorytetowe obszary badawcze: od teorii do …, 2017 | 15* | 2017 |
Морфологические признаки и функциональные свойства вымени коров НВ Болгова Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства, 26-33, 2014 | 9 | 2014 |
The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables S Samilyk, M., Helikh, A., Bolgova, N., Potapov, V., & Sabadash Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (105), 13-20, 2020 | 8* | 2020 |
Advances in Food Processing based on Sustainable Bioeconomy O SAMILYK, M., LUKASH, S., BOLGOVA, N., HELIKH, A., MASLAK, N., MASLAK Journal of Environmental Management and Tourism 11 (5), 1105-1113, 2020 | 6 | 2020 |
Influence of the Structure of Some Types of Fillers Introduced to the Yogurt Recipe on Changes in Its Rheological Indicators M Samilyk, A Helikh, T Ryzhkova, N Bolgova, Y Nazarenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11 (104)), 46-51, 2020 | 6 | 2020 |
Substantiation of the choice of fillers for cottage cheese masses M Samilyk, A Helikh, N Bolgova, T Ryzhkova, I Sirenko, O Fesyun EUREKA: Life Sciences,(2), 38-45, 2020 | 5 | 2020 |
Підходи до створення функціональних молочних продуктів НВ Болгова | 5 | 2015 |
Відтворювальна здатність корів української чорно-рябої молочної породи НВ Болгова Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2014 | 5 | 2014 |
Вплив відтворювальних якостей корів-первісток великої рогатої худоби північно-східного регіону України на молочну продуктивність ГП Котенджи, ІВ Левченко, СВ Бурнатний, ОБ Кисельов, ... Зб. наук. праць ПДАТУ, Серія «Технологія виробництва і переробки продукції …, 2012 | 5 | 2012 |
Молочна продуктивність корів української чорно-рябої молочної породи різних генотипів НВ Болгова Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2012 | 4 | 2012 |
Radiomodifying Effect of X-Ray Radiation on Microflora of Yogurts with Ultradisperse Powders of Beta vulgaris MM Samilyk, AO Gelih, OV Kalinkevich, NV Bolgova, IV Shelest, ... 2020 IEEE 10th International Conference Nanomaterials: Applications …, 2020 | 3 | 2020 |
Ламінарія у виробництві плавлених сирів НВ Болгова, МО Байдак, НВ Болгова, МА Байдак Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: Технічні науки 29 (5), 5-9, 2018 | 3 | 2018 |
Development of bread technology with high biological value and increased shelf life M Samilyk, E Demidova, N Bolgova, O Savenko, T Cherniavska Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 116, 2022 | 2 | 2022 |
Обґрунтування рецептури пасти сиркової з кмином ГАО Болгова Н. В. Продовольчі ресурси: зб. наук. пр. Ін-т прод. ресурсів НААН., 44-50, 2019 | 2 | 2019 |
Йодказеїн у виробництві плавлених сирів. ГЮС Болгова Н.В. Науковий журнал «Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: Технічні …, 2019 | 2* | 2019 |
Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою НВ Болгова Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в …, 2017 | 2 | 2017 |
Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки НВ Болгова Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016 | 2 | 2016 |
Аналіз жирнокислотного складу рослинної олії НВ Болгова, ТІ Маренкова, ТИ Маренкова Таврійський державний агротехнологічний університет, 2013 | 2 | 2013 |
Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products M Samilyk, E Demidova, N Bolgova, A Kapitonenko, T Cherniavska EUREKA: Life Sciences, 28, 2022 | 1 | 2022 |
Expanding the range of processed cheeses using sunflower isolate N Bolgova, N., Samilyk, M., Kohan, V., & Lisova Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 1 | 2020 |