Подписаться
Nataia Bolgova; Наталія Болгова
Nataia Bolgova; Наталія Болгова
Sumy National Agrarian University; Сумський національний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене snau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables
S Samilyk, M., Helikh, A., Bolgova, N., Potapov, V., & Sabadash
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (105), 13-20, 2020
19*2020
Кисломолочные продукты функционального назначения
НВ Болгова
Inżynieria i technologia. Priorytetowe obszary badawcze: od teorii do …, 2017
15*2017
Development of bread technology with high biological value and increased shelf life
M Samilyk, E Demidova, N Bolgova, O Savenko, T Cherniavska
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 116, 2022
132022
Advances in Food Processing based on Sustainable Bioeconomy
O SAMILYK, M., LUKASH, S., BOLGOVA, N., HELIKH, A., MASLAK, N., MASLAK
Journal of Environmental Management and Tourism 11 (5), 1105-1113, 2020
92020
Influence of the Structure of Some Types of Fillers Introduced to the Yogurt Recipe on Changes in Its Rheological Indicators
M Samilyk, A Helikh, T Ryzhkova, N Bolgova, Y Nazarenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11 (104)), 46-51, 2020
92020
Морфологические признаки и функциональные свойства вымени коров
НВ Болгова
Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства, 26-33, 2014
92014
Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products
M Samilyk, E Demidova, N Bolgova, A Kapitonenko, T Cherniavska
EUREKA: Life Sciences,(2), 28-35, 2022
82022
Substantiation of the choice of fillers for cottage cheese masses
M Samilyk, A Helikh, N Bolgova, T Ryzhkova, I Sirenko, O Fesyun
EUREKA: Life Sciences,(2), 38-45, 2020
72020
Відтворювальна здатність корів української чорно-рябої молочної породи
НВ Болгова
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2014
72014
Using derivative products from processing wild berries to enrich pressed sugar
M Samilyk, D Korniienko, N Bolgova, V Sokolenko, N Boqomol
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 117, 2022
62022
Підходи до створення функціональних молочних продуктів
НВ Болгова
62015
Ламінарія у виробництві плавлених сирів
НВ Болгова, МО Байдак, НВ Болгова, МА Байдак
Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: Технічні науки 29 (5), 5-9, 2018
52018
Вплив відтворювальних якостей корів-первісток великої рогатої худоби північно-східного регіону України на молочну продуктивність
ГП Котенджи, ІВ Левченко, СВ Бурнатний, ОБ Кисельов, ...
Зб. наук. праць ПДАТУ, Серія «Технологія виробництва і переробки продукції …, 2012
52012
Молочна продуктивність корів української чорно-рябої молочної породи різних генотипів
НВ Болгова
Сумський національний аграрний ун-т, 2012
52012
Waste-free technology of processing wild plant raw materials
MM Samilyk, EV Demidova, N Bolgova
Journal of Chemistry and Technologies 30 (3), 394-403, 2022
42022
Radiomodifying effect of X-ray radiation on microflora of yogurts with ultradisperse powders of beta vulgaris
MM Samilyk, AO Gelih, OV Kalinkevich, NV Bolgova, IV Shelest, ...
2020 IEEE 10th International Conference Nanomaterials: Applications …, 2020
42020
Аналіз жирнокислотного складу рослинної олії
НВ Болгова, ТІ Маренкова, ТИ Маренкова
Таврійський державний агротехнологічний університет, 2013
42013
Technology of protein isolate from peas (Pisum sativum var. arvense)
T Golovko, M Golovko, O Vasilenko, F Pertsevoi, N Bolgova, V Tischenko, ...
Technology audit and production reserves 2 (3/70), 37-40, 2023
32023
PROSPECTS FOR PROCESSING AND USE OF ROOT VEGETABLE WASTE IN FOOD PRODUCTION
T Samilyk, M., Bolgova, N., Tsyrulyk, R., Ryzhkova
Food Science and Technology 15 (4), 2021
3*2021
Продукти оздоровчого призначення
НВ Болгова
Збірник наукових праць «Сучасні напрямки технології та механізації процесів …, 2016
32016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20