Підписатись
Товарознавчий вісник
Товарознавчий вісник
наукове фахове видання, збірник наукових праць Луцького національного технічного університету
Підтверджена електронна адреса в lntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Качество и безвредность шампиньонов при хранении
ВВ Дятлов, НА Попова, ИИ Медведкова
Товарознавчий вісник, 96-104, 2011
242011
Дослідження ефективності біоцидних речовин для оброблення одягових текстильних матеріалів спеціального призначення
О ПАХОЛЮК, В ЛУБЕНЕЦЬ, І МАРТИРОСЯН
Товарознавчий вісник 1 (11), 100-108, 2018
112018
Забезпечення якості як основи формування ринку текстильних матеріалів технічного призначення
ОІ Оксенчук
Товарознавчий вісник: Збірник наукових праць. Луцький національний технічний …, 2012
82012
Сучасні тенденції у формуванні якості хлібобулочних виробів
ТС Ярошевич, ОМ Ярошевич
Товарознавчий вісник, 258-262, 2013
72013
М'ясні січені напівфабрикати із використанням пасти з бобових культур
ЛВ Молоканова, ЮО Лукомський
Товарознавчий вісник ЛНТУ.–2011.–Вип 4, 77-85, 2011
72011
Споживні властивості температуро-та вогнезахисних покриттів
НВ Мережко
Товарознавчий вісник.–2010.–Вип 2, 127-132, 2010
7*2010
Особливості українського ринку сувенірної продукції та її класифікація
ОВ Пахолюк
Товарознавчий вісник, 90-96, 2015
62015
Актуальність використання нетрадиційних добавок у харчових продуктах
МК Турчиняк
Товарознавчий вісник, 193-198, 2014
62014
Застосування сумісного аналізу з метою оптимізації асортиментної політики торгівельного підприємства
ЛА Гончар, ОЮ Холодова
Товарознавчий вісник, 123-132, 2014
62014
Використання кореня селери як допоміжної сировини у розробці нового функціонального продукту
НО Попова, ВІ Акайомова
Товарознавчий вісник, 213-219, 2013
62013
Використання кореня селери як допоміжної сировини у розробці нового функціонального продукту
НО Попова, ВІ Акайомова
Товарознавчий вісник, 213-219, 2013
62013
Рoзрoблення елементів системи управління безпечністю м’яса птиці
ОА Прядко, ВВ Ткачук
Товарознавчий вісник, 228-233, 2013
62013
Мінеральний склад нових пастильних виробів оздоровчого призначення
ГБ Рудавська, НП Шаповалова
62012
Медичне та фармацевтичне товарознавство–питання якості медичних та фармацевтичних товарів
АВ Проскочило, ВГ Дем
Товарознавчий вісник.–2011.–Вип 3, 233-241, 2011
62011
Комплексна оцінка якості натуральних шкір для верху взуття
ІМ БАЙДАКОВА
Товарознавчий вісник: Збірник наукових праць.–Луцьк: ЛНТУ, 31-37, 2010
62010
Формування конкурентоспроможності продукції на основі підвищення якості
ІМ Байдакова
Товарознавчий вісник, 24-30, 2010
62010
Ароматопроникність модифікованих натуральних ковбасних оболонок
ЛЮ Шубіна, ОВ Доманова, ТО Чорна
Товарознавчий вісник, 252-257, 2013
52013
Сертифікація органічної продукції–шлях України в майбутнє
ЮВ Майбук
Товарознавчий вісник: Випуск 5, 382-388, 2012
52012
Товарознавчі дослідження марковання лікарських препаратів, як складової їх якості
АВ Проскочило
Товарознавчий вісник.–2012,-Вип 5, 168-177, 2012
5*2012
Проблеми національного ринку взуття
НІ Попович
Товарознавчий вісник: Збірник наукових праць, 227-233, 2011
52011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20