Підписатись
Товарознавчий вісник
Товарознавчий вісник
наукове фахове видання, збірник наукових праць Луцького національного технічного університету
Підтверджена електронна адреса в lntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Качество и безвредность шампиньонов при хранении
ВВ Дятлов, НА Попова, ИИ Медведкова
Товарознавчий вісник, 96-104, 2011
312011
Дослідження ефективності біоцидних речовин для оброблення одягових текстильних матеріалів спеціального призначення
О ПАХОЛЮК, В ЛУБЕНЕЦЬ, І МАРТИРОСЯН
Товарознавчий вісник 1 (11), 100-108, 2018
112018
Системний підхід до безпечності харчової продукції в ЄС та Україні
МЯ Гавриляк, ГС Шестопал
Товарознавчий вісник 1 (10), 5-13, 2017
102017
Сучасні тенденції у формуванні якості хлібобулочних виробів
ТС Ярошевич, ОМ Ярошевич
Товарознавчий вісник, 258-262, 2013
102013
Використання пшона шліфованого у виробництві пшеничного хліба
ТС Ярошевич, ОМ Ярошевич
Товарознавчий вісник, 199-204, 2014
82014
Забезпечення якості як основи формування ринку текстильних матеріалів технічного призначення
ОІ Оксенчук
Товарознавчий вісник: Збірник наукових праць. Луцький національний технічний …, 2012
82012
Мінеральний склад нових пастильних виробів оздоровчого призначення
ГБ Рудавська, НП Шаповалова
82012
Український ринок риби та морепродуктів: проблеми та перспективи
ТС Ярошевич, ОВ Пахолюк
Товарознавчий вісник 1 (13), 40-51, 2020
72020
Актуальність використання нетрадиційних добавок у харчових продуктах
МК Турчиняк
Товарознавчий вісник, 193-198, 2014
72014
Застосування сумісного аналізу з метою оптимізації асортиментної політики торгівельного підприємства
ЛА Гончар, ОЮ Холодова
Товарознавчий вісник, 123-132, 2014
72014
Використання кореня селери як допоміжної сировини у розробці нового функціонального продукту
НО Попова, ВІ Акайомова
Товарознавчий вісник, 213-219, 2013
72013
Використання кореня селери як допоміжної сировини у розробці нового функціонального продукту
НО Попова, ВІ Акайомова
Товарознавчий вісник, 213-219, 2013
72013
Рoзрoблення елементів системи управління безпечністю м’яса птиці
ОА Прядко, ВВ Ткачук
Товарознавчий вісник, 228-233, 2013
72013
М'ясні січені напівфабрикати із використанням пасти з бобових культур
ЛВ Молоканова, ЮО Лукомський
Товарознавчий вісник ЛНТУ.–2011.–Вип 4, 77-85, 2011
72011
Напрямки використання продукції переробки льону олійного та льону-довгунця
СВ Ягелюк, ВФ Дідух
Товарознавчий вісник 1 (13), 292-305, 2020
62020
Аналіз якості та вартості антикварних декоративно-ужиткових і мистецьких творів з бронзи на ринку України
ВВ Індутний, НВ Мережко, КА Пірковіч
Товарознавчий вісник, 71-82, 2017
62017
Європейські стандарти якості та безпечності
СВ Ягелюк, АВ Cидорук
Товарознавчий вісник, 124-129, 2015
62015
Особливості українського ринку сувенірної продукції та її класифікація
ОВ Пахолюк
Товарознавчий вісник, 90-96, 2015
62015
Перспективи використання рослинної сировини при виробництві плавлених сирів
ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ЛІ Гірняк
Товарознавчий вісник, 187-194, 2015
62015
Ароматопроникність модифікованих натуральних ковбасних оболонок
ЛЮ Шубіна, ОВ Доманова, ТО Чорна
Товарознавчий вісник, 252-257, 2013
62013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20