РОЗРОБКА МАЛОВІДХОДНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ АТЕРІНИ ЧОРНОМОРСЬКОЇ СА Памбук | 82* | 2007 |
Основні тенденції розвитку ринку молочної продукції і методи її просування МР Мардар, ГМ Лозовська, СА Памбук, ГК Гожелова | 8 | 2019 |
New technologies of effective protection of textiles against microbiological damage IA Martyrosian, SA Pambuk, OV Pakholiuk, BD Semak, ... Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології 17 (4), 621-636, 2019 | 5 | 2019 |
Разработка малоотходной технологии переработки атерины черноморской СА Памбук Одесса, 2007 | 4 | 2007 |
Шляхи гармонізації українських та міжнародних вимог до якості меду С Памбук, І Мартиросян, Ю Кругляк Товарознавчий вісник 1 (12), 37-48, 2019 | 3 | 2019 |
Нові технології ефективного захисту текстилю від мікробіологічних пошкоджень ІА Мартиросян, ОВ Пахолюк, БД Семак, ОЗ Комаровська-Порохнявець, ... Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології 17 (4), 621-636, 2019 | 3 | 2019 |
Маркетингові дослідження ринку продукції з сурімі СА Памбук, ІА Устенко, МР Мардар Агросвіт, 37-43, 2015 | 3 | 2015 |
Проблеми якості заморожених морепродуктів, що представлені на сучасному ринку України СА Памбук Наукові праці ОНАХТ, 60-63, 2015 | 2 | 2015 |
Деякі аспекти безпечності креветок варено-морожених СА Памбук, МР Мардар, ЮО Ляшенко Харчова наука і технологія, 61-64, 2014 | 2* | 2014 |
Дослідження впливу помірних температур на зміну властивостей гідробіонтів під час виготовлення кулінарних виробів ТА Манолі, СА Памбук, ТІ Нікітчіна, АО Крецу Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | 2 | 2013 |
Исследование влияния умеренных температур и продолжительности обработки на изменения консистенции гидробионтов СА Маноли, Т.А., Памбук Пищевая наука и технология. Научно-производственный журнал, С. 85-87, 2013 | 2* | 2013 |
Технохимическая характеристика атерины черноморской САП Т.А. Маноли Наукові праці ОНАХТ, С. 119-121, 2006 | 2 | 2006 |
Застосування діаграми Ісікави при проведенні товарознавчої оцінки яєць перепелиних СА Памбук, ТА Манолі, МВ Шенгелая Товарознавчий вісник 1 (14), 34-43, 2021 | 1 | 2021 |
Вплив параметрів ферментативної обробки на ступінь відділення шкіри шпроту чорноморського ЄВК Т.А. Манолі, С.А. Памбук Харчова наука і технологія, С.29-32, 2011 | 1 | 2011 |
Определение рациональных параметров сухого посола шпрота черноморского с частичной заменой хлорида натрия ЕВД Т.А Маноли., С.А. Памбук Наукові праці ОНАХТ 2 (Вип. № 38), С. 117-120, 2010 | 1* | 2010 |
Дослідження споживчих переваг щодо заморожених хлібобулочних напівфабрикатів СА Памбук, МР Мардар, ІВ Солоницька | | 2022 |
Методи викладання в дистанційній освіті СА Памбук, ОМ Голодонюк, ЛЯ Донець | | 2022 |
Ринок рослинного молока в Україні СА Памбук, ТА Манолі, МВ Шенгелая | | 2022 |
Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Частина 1 ЯГ Верхівкер, КС Гарбажий, ВА Луцькова, ІМ Когут, ТА Манолі, ... ОЛДІ-ПЛЮС, 2022 | | 2022 |
Formation of consumer preferences in the fish restaurants menu based on sensory characteristics T Nikitchina, T Manoli, О Myroshnichenko, H Korkach, O Kotuzaki, ... Technology audit and production reserves 6 (3), 62, 2021 | | 2021 |