Підписатись
Памбук Світлана Андріївна
Памбук Світлана Андріївна
Одеський національний технологічний університет
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
РОЗРОБКА МАЛОВІДХОДНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ АТЕРІНИ ЧОРНОМОРСЬКОЇ
СА Памбук
82*2007
Основні тенденції розвитку ринку молочної продукції і методи її просування
МР Мардар, ГМ Лозовська, СА Памбук, ГК Гожелова
82019
New technologies of effective protection of textiles against microbiological damage
IA Martyrosian, SA Pambuk, OV Pakholiuk, BD Semak, ...
Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології 17 (4), 621-636, 2019
52019
Разработка малоотходной технологии переработки атерины черноморской
СА Памбук
Одесса, 2007
42007
Шляхи гармонізації українських та міжнародних вимог до якості меду
С Памбук, І Мартиросян, Ю Кругляк
Товарознавчий вісник 1 (12), 37-48, 2019
32019
Нові технології ефективного захисту текстилю від мікробіологічних пошкоджень
ІА Мартиросян, ОВ Пахолюк, БД Семак, ОЗ Комаровська-Порохнявець, ...
Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології 17 (4), 621-636, 2019
32019
Маркетингові дослідження ринку продукції з сурімі
СА Памбук, ІА Устенко, МР Мардар
Агросвіт, 37-43, 2015
32015
Проблеми якості заморожених морепродуктів, що представлені на сучасному ринку України
СА Памбук
Наукові праці ОНАХТ, 60-63, 2015
22015
Деякі аспекти безпечності креветок варено-морожених
СА Памбук, МР Мардар, ЮО Ляшенко
Харчова наука і технологія, 61-64, 2014
2*2014
Дослідження впливу помірних температур на зміну властивостей гідробіонтів під час виготовлення кулінарних виробів
ТА Манолі, СА Памбук, ТІ Нікітчіна, АО Крецу
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
22013
Исследование влияния умеренных температур и продолжительности обработки на изменения консистенции гидробионтов
СА Маноли, Т.А., Памбук
Пищевая наука и технология. Научно-производственный журнал, С. 85-87, 2013
2*2013
Технохимическая характеристика атерины черноморской
САП Т.А. Маноли
Наукові праці ОНАХТ, С. 119-121, 2006
22006
Застосування діаграми Ісікави при проведенні товарознавчої оцінки яєць перепелиних
СА Памбук, ТА Манолі, МВ Шенгелая
Товарознавчий вісник 1 (14), 34-43, 2021
12021
Вплив параметрів ферментативної обробки на ступінь відділення шкіри шпроту чорноморського
ЄВК Т.А. Манолі, С.А. Памбук
Харчова наука і технологія, С.29-32, 2011
12011
Определение рациональных параметров сухого посола шпрота черноморского с частичной заменой хлорида натрия
ЕВД Т.А Маноли., С.А. Памбук
Наукові праці ОНАХТ 2 (Вип. № 38), С. 117-120, 2010
1*2010
Дослідження споживчих переваг щодо заморожених хлібобулочних напівфабрикатів
СА Памбук, МР Мардар, ІВ Солоницька
2022
Методи викладання в дистанційній освіті
СА Памбук, ОМ Голодонюк, ЛЯ Донець
2022
Ринок рослинного молока в Україні
СА Памбук, ТА Манолі, МВ Шенгелая
2022
Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Частина 1
ЯГ Верхівкер, КС Гарбажий, ВА Луцькова, ІМ Когут, ТА Манолі, ...
ОЛДІ-ПЛЮС, 2022
2022
Formation of consumer preferences in the fish restaurants menu based on sensory characteristics
T Nikitchina, T Manoli, О Myroshnichenko, H Korkach, O Kotuzaki, ...
Technology audit and production reserves 6 (3), 62, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20