Подписаться
Татьяна Евгеньевна Шарахматова
Татьяна Евгеньевна Шарахматова
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Analysis of a new diafiltration method of cleaning buttermilk from lactose with mineral composition preserved
S Bondar, O Chabanova, T Sharakhmatova, A Trubnikova
102018
Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива
A Trubnikova, T Sharakhmatova, K Mamintova, O Tsupra
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018
82018
Розробка технології морозива для людей з лактазною недостатністю
ТЄ Шарахматова, О Лозова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 311-315, 2009
82009
Исследование и установление технологических параметров проведения гидролиза лактозы молока
ЕД Калинина, АВ Коваленко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 26-31, 2014
72014
Розробка технології безлактозного морозива, збагаченого пробіотичними культурами
ТЄ Шарахматова
Харчова наука і технологія, 83-87, 2010
72010
Исследование микробиологической безопасности низколактозного мороженого
ИА Евдокимов, ИК Куликова, ВД Эрешова
Техника и технология пищевых производств, 3-7, 2011
52011
Розвиток галузі морозива в України
Т Шарахматова, Г Танасова
Продовольча індустрія АПК, 7-9, 2015
42015
Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки
АА Трубнікова, ОБ Чабанова, СМ Бондар, ТЄ Шарахматова
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2019
32019
Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки
АА Трубнікова, ОБ Чабанова, ТЄ Шарахматова, СМ Бондар, ...
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2018
32018
Влияние различных стабилизаторов на формирование структуры и консистенции мороженого функционального назначения
ЛИ Василенко, ЕА Пожидаева, ТК Симонян, ДС Семендяев, ...
Современные проблемы науки и образования, 155-155, 2015
32015
Использование стевии в производстве диабетического мороженого
ТЕ Шарахматова, АС Танасова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Проектування жирового модуля для виробництва морозива геродієтичного призначення
ТЄ Шарахматова
Харчова наука і технологія, 39-42, 2012
22012
Технологія морозива
ІІ Бартковський, ГЄ Поліщук, ТЄ Шарахматова, ІС Гудз
22010
Технологія морозива
ІСГ І. І. Бартковський, Г. Є. Поліщук, Т. Є. Шарахматова, Л. Л. Туровська
Київ, 2010
2*2010
Дослідження параметрів гідролізу лактози ферментними препаратами ß-галактозидази
ТЄ Шарахматова, АА Трубнікова, ОС Цупра
The international research and practical conference «The development of …, 2018
12018
Система НАССР у розв’язанні проблем виробництва молока-сировини
Т Шарахматова, І Дюдіна, Є Ізбраш
Продовольча індустрія АПК, 34-37, 2017
12017
Цукрозамінники в харчовій промисловості
ТЄ Шарахматова, АА Трубнікова
12016
Психологические аспекты менеджерского потенциала студентов технического вуза
ГА Черняк, ГВ Ангелов
Экономика пищевой промышленности 8 (3), 67-72, 2016
12016
123328 Спосіб виробництва низьколактозного морозива
СМ Бондар, АА Трубнікова, ОБ Чабанова, ТЄ Шарахматова, ...
2021
123281 Спосіб виробництва м'якого низьколактозного морозива
СМ Бондар, АА Трубнікова, ОБ Чабанова, ТЄ Шарахматова, ...
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20