Подписаться
Татьяна Евгеньевна Шарахматова
Татьяна Евгеньевна Шарахматова
Odesa National University of Technology (Одеський національний технологічний університет)
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія морозива
ІІ Бартковський, ГЄ Поліщук, ТЄ Шарахматова, ІС Гудз
172010
Analysis of a new diafiltration method of cleaning buttermilk from lactose with mineral composition preserved
S Bondar, O Chabanova, T Sharakhmatova, A Trubnikova
122018
Розробка технології безлактозного морозива, збагаченого пробіотичними культурами
ТЄ Шарахматова
Харчова наука і технологія, 83-87, 2010
92010
Розробка технології морозива для людей з лактазною недостатністю
ТЄ Шарахматова, О Лозова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 311-315, 2009
92009
Исследование и установление технологических параметров проведения гидролиза лактозы молока
ЕД Калинина, АВ Коваленко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 26-31, 2014
82014
Исследование микробиологической безопасности низколактозного мороженого
ИА Евдокимов, ИК Куликова, ВД Эрешова
Техника и технология пищевых производств, 3-7, 2011
52011
Розвиток галузі морозива в України
Т Шарахматова, Г Танасова
Продовольча індустрія АПК, 7-9, 2015
42015
Розробка технології морозива геродієтичного призначення
ТЄ Шарахматова, ВМ Шкарупета
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 255-260, 2010
42010
Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки
АА Трубнікова, ОБ Чабанова, СМ Бондар, ТЄ Шарахматова
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Нові рішення в …, 2019
32019
Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки
A Trubnikova, O Chabanova, T Sharakhmatova, S Bondar, Y Savchak
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018
32018
Влияние различных стабилизаторов на формирование структуры и консистенции мороженого функционального назначения
ЛИ Василенко, ЕА Пожидаева, ТК Симонян, ДС Семендяев, ...
Современные проблемы науки и образования, 155-155, 2015
32015
Использование стевии в производстве диабетического мороженого
ТЕ Шарахматова, АС Танасова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Проектування жирового модуля для виробництва морозива геродієтичного призначення
ТЄ Шарахматова
Харчова наука і технологія, 39-42, 2012
22012
Технологія морозива
ІСГ І. І. Бартковський, Г. Є. Поліщук, Т. Є. Шарахматова, Л. Л. Туровська
Київ, 2010
2*2010
Дослідження параметрів гідролізу лактози ферментними препаратами ß-галактозидази
ТЄ Шарахматова, АА Трубнікова, ОС Цупра
THE DEVELOPMENT OF TECHNICAL SCIENCES: PROBLEMS AND SOLUTIONS, 97, 2018
12018
Система НАССР у розв’язанні проблем виробництва молока-сировини
Т Шарахматова, І Дюдіна, Є Ізбраш
Продовольча індустрія АПК, 34-37, 2017
12017
Психологические аспекты менеджерского потенциала студентов технического вуза
ГА Черняк, ГВ Ангелов
Food Industry Economics 8 (3), 2016
12016
Цукрозамінники в харчовій промисловості
ТЄ Шарахматова, АА Трубнікова
12016
Дослідження біологічної цінності бринзи Прикарпатська, виготовленої з молока різних видів тварин
БІ Галух, ТЄ Шарахматова
Харчова наука і технологія, 11-14, 2013
12013
РОЗРОБКА МАТЕМАТИЧНИХ МОДЕЛЕЙ ДЛЯ СТВОРЕННЯ НОВОГО СОРТУ МОРОЗИВА
СВ Котлик, ОП Соколова, ТЄ Шарахматова
Automation of technological and business processes 15 (2), 92-100, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20