Підписатись
Oksana Gumeniuk / Gumenyuk / Humeniuk /O. Gumenuk/ Гуменюк Оксана Леонідівна
Oksana Gumeniuk / Gumenyuk / Humeniuk /O. Gumenuk/ Гуменюк Оксана Леонідівна
Associate Professor, Department of food technologies, Chernihiv National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в stu.cn.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Харчова хімія: тексти лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701" Харчові технології та інженерія"
ОЛ Гуменюк
Чернігів: ЧДТУ, 2013
192013
Охорона праці: навч. посіб. для студ. напряму підготовки "Комп`ютерна інженерія"
КН Ткачук, ОЛ Гуменюк
К.: Охорона праці, 264, 2009
13*2009
Inhibitor protection of steels in acid and neutral media by the derivatives of 2-mercaptobenzimidazole
OL Humenyuk, OI Syza, OM Krasovs’ kyi
Materials Science 43 (1), 91-101, 2007
132007
Inhibiting action of nitrogen-containing heterocycles in corrosion of low-carbon steel
OS Bondar, SV Prykhod’ko, IM Kurmakova, OL Humenyuk
Materials Science 47 (3), 370-374, 2011
62011
Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою" Харчові технології та інженерія"(освітній ступінь бакалавр …
ОЛ Гуменюк
Чернігів: НУ" Чернігівська політехніка", 2022
42022
Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білого
ОЛ Гуменюк, МП Ксенюк, МВ Козлов
Комплексное обеспечение качества технологических процессов и систем, 23-25, 2018
42018
Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції
ОЛ Гуменюк, КО Шупило, ОЮ Семенюк, ЮС Зінченко
Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія …, 2013
42013
Формування поліамідних ниток. Розробка методики визначення мінімально забруднених зон
НМ Денисова, ОЛ Гуменюк
Вісник Чернігівського державного технологічного університету.–Чернігів, 133-138, 2008
42008
Use of modified mustard oil in steel corrosion protection
ON Savchenko, OI Sizaya, OL Gumenyuk
Protection of metals 41 (6), 573-580, 2005
42005
Использование модифицированного горчичного масла в противокоррозионной защите стали
ОН Савченко, ОИ Сизая, ОЛ Гуменюк
Защита металлов 41 (6), 620-627, 2005
42005
ПЕРСПЕКТИВА ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЧІА ЯК ФОРТИФІКАЦІЙНОЇ ДОБАВКИ ДО ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
ОЛ Гуменюк, ЖВ Замай, РМ Волкова, ОБ Хребтань, ВА Тітенко
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 31-38, 2021
32021
Розроблення рецептури хліба з використанням лляного шроту
ОЛ Гуменюк, МП Ксенюк, ІМ Журок, МВ Дорожинська
Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія …, 2015
32015
Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліб
ОЛ Гуменюк, МП Ксенюк, ЮС Зінченко, ТЛ Деркач
Харчова промисловість, 66, 2016
22016
Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен
О Гуменюк, М Ксенюк, Р Ільїн
Технічні науки та технології, 210-217, 2016
22016
Исследование влияния производных 3, 4-дихлор-(2Н)-пиридазин-3-она на коррозионную стойкость стали
ОІ Сиза, ВН Челябиева, ОЛ Гуменюк, ЮВ Квашук
Физикохимия поверхности и защита материалов, 2015
22015
Прогнозування впливу гербіцидних препаратів на корозійну стійкість металевих споруд і комунікацій
ОЛ Гуменюк, ЮВ Квашук, ВП Антоненко
Вісник Чернігівського державного технологічного університету: збірник 51 …, 2011
22011
Противокоррозионные свойства соединений с замещенным триазолоазепиниевым циклом как эффект синергизма
И Курмакова, С Приходько, Н Демченко, Е Бондарь, О Гуменюк, ...
Фізико-хімічна механіка матеріалів 2 (Спец. випуск № 8), 454 - 459, 2010
22010
Механізм протикорозійної дії N-, S-вмісних гетероциклічних сполук в кислому, нейтральному та лужному середовищах
ОЛ Гуменюк, ОІ Сиза, ОМ Красовський
Вісник Чернігівського державного технологічного університету: збірник 30, 91 …, 2007
22007
Использование некондиционных фармпрепаратов в противокоррозионной защите стали
ОИ Сизая, ОЛ Гуменюк, АА Королев
Экотехнологии и ресурсосбережение, 13-16, 2005
22005
Study of the influence of native and germinated pumpkin and watermelon seeds on the quality of dough and bread
O Gumeniuk, Z Zamai, S Tsybulia, O Khrebtan, R Volkova
Food Sci. Technol 15, 108-119, 2021
12021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20