Підписатись
Галина Карпик (Halina Karpyk)
Галина Карпик (Halina Karpyk)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter
M Kukhtyn, O Vichko, O Kravets, H Karpyk, O Shved, V Novikov
Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN) 68 (4), 336-343, 2018
412018
Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass
H Karpyk, M Kukhtyn, V Selskyi, I Nazarko, O Pokotylo, M Haidamaka
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
332021
The effect of antimicrobial agents on planktonic and biofilm forms of bacteria that are isolated from chronic anal fissures
G Kozlovska, I., Romanjuk, N., Romanjuk, L., Kukhtyn, M., Horiuk, Y., & Karpyk
Regulatory Mechanisms in Biosystems, 577–582., 2017
202017
Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна
ВГ Юрчак, ГВ Карпик, ТП Голікова
142012
Adhesion effect on environment process injection
H Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnuy, Halyna Karpyk, Mykhail Kravchenko ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 13 (no. 1), p. 429-437, 2019
122019
Особливості виробництва булочних виробів з RHEUM L
ГВ Карпик, ОІ Вічко, НГ Копчак, ОВ Швед
Chemistry, Technology and Application of Substances 5 (2), 136-141, 2022
112022
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба
НВ Пашова, ГІ Волощук, НМ Грегірчак, ГВ Карпик
Продовольчі ресурси, 139-147, 2018
102018
Features of heat transfer in the environment when it is sprayed with rotary rollers
HK Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnuy, Olena Eremeeva
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 12 (no. 1), p. 824-835, 2018
10*2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»
ГВ Карпик
9*2018
Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibers
V Yurchak, G Karpyk, V Yukalo
82013
Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
ВГ Юрчак, ГВ Карпик, ЯО Гордієнко
82012
Збагачення макаронних виробів харчовими волокнами пшеничних висівок
ГВ Карпик
72012
Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
Ю Карпик
Стан і перспективи харчової науки та промисловості: Міжнародна …, 2015
62015
Дослідження гранулометричного складу цільнозмеленого пшеничного борошна як сировини для макаронних виробів
ВГ Юрчак, ГВ Карпик
62011
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
ГВ Карпик
52014
Технологічна характеристика висівок різної дисперсності та їхній вплив на якість макаронних виробів
ГВ Карпик, НО Шелест, ВГ Юрчак, ІН Матвієнко
52013
Изменение качества макаронных изделий, обогащенных пищевыми волокнами, при хранении
ГВ Карпик, ВГ Юрчак
42013
Stabilization of consumer characteristics of bread made from wheat flour with reduced baking properties
NS Н. Karpyk
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine …, 2024
32024
ХЛІБ З ЦІЛЬНОГО БОРОШНА –ПРОДУКТ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
М Карпик
I Міжнародна науково-технічна конференція Якість води: біомедичні …, 2021
32021
Фісташковий горіх як замінник тваринних жирів у рецептурі здобних борошняних виробів
ГВ Карпик, АВ Чернега
Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023
22023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20