Модульно-компетентнісний підхід у підготовці кваліфікованих робітників будівельної та машинобудівельної галузей ПГ Лузан, ВВ Ягупов, ГІ Лук'яненко, ТВ Пятничук, МІ Михнюк Київ: ІПТО НАПН України, 1-255, 2015 | 5 | 2015 |
Професійні стандарти: теорія і практика розроблення (колективна монографія) ЛІ Короткова, ГІ Лук'яненко, ЛБ Лук’янова, СВ Мельник, І Савченко Педагогічна думка, 2011 | 5 | 2011 |
Проблеми розроблення державних стандартів професійнотехнічної освіти нового покоління/ГІ Лук ‘яненко ГІ Лук’яненко Таврійський вісник освіти, 65-74, 2011 | 5 | 2011 |
Сучасні підходи до розроблення професійних стандартів Г Лук'яненко НТУ" ХПІ", 2010 | 5 | 2010 |
Організаційно-методичні засади створення професійних стандартів нового покоління ГІ Лук'яненко Професійно-технічна освіта, с. 20-22, 2010 | 4 | 2010 |
Педагогічне розуміння культури харчування ГІ Лук'яненко Трудова підготовка в закладах освіти., С.46-49, 2006 | 4 | 2006 |
Дистанційне навчання кваліфікованих робітників в умовах виробництва ВМ Аніщенко, ГВ Єльникова, ГІ Лук'яненко, ВБ Байдулін, МО Савченко Інститут пофесійно-технічної освіти НАПН України, 2014 | 2 | 2014 |
Професійне навчання кваліфікованих робітників в умовах високотехнологічного виробництва: теорія і практика ВО Радкевич, ВМ Аніщенко, НВ Кулалаєва, ГІ Лук'яненко, ... ТОВ «НВП Поліграфсервіс», 2014 | 2 | 2014 |
Формування готовності школярів до безпечної життєдіяльності в умовах загальноосвітнього навчального закладу ЄВ Логвінова Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах …, 2013 | 2 | 2013 |
Педагогічні засади управління професійно-технічним навчальним закладом в регіоні ГІ Лук'яненко Децентралізація управління професійно-технічною освітою, 279-301, 2012 | 2 | 2012 |
Педагогічне проектування інтегрованих навчальних курсів ГІ Лук'яненко Инновационные образовательные технологии, 68-73, 2008 | 2 | 2008 |
Критерії сформованості культури харчування ГІ Лук'яненко Трудова підготовка в закладах освіти, С39-41, 2006 | 2 | 2006 |
Проблема забезпечення безперервності у професійній підготовці фахівців готельно-ресторанної справи ГІ Лук'яненко Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки, 265-267, 2017 | 1 | 2017 |
Децентралізація управління професійно-технічною освітою ВІ Свистун, ДД Айстраханов, ГВ Єльникова, ЛА Онищук, ЛМ Петренко, ... Педагогічна думка 1 (1), 2012 | 1 | 2012 |
Моделювання структури Державного стандарту професійно-технічної освіти з конкретної професії ГІ Лук'яненко Професійна освіта : проблеми і перспективи, С.107-112, 2012 | 1 | 2012 |
Наукове обґрунтування змісту та структури теоретичної частини навчальної дисципліни "Культура харчування" для підготовки майбутніх вчителів трудового навчання ГІ Лук'яненко Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в …, 2005 | 1 | 2005 |
Культура харчування: основні поняття та структура ГІ Лук'яненко Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в …, 2004 | 1 | 2004 |
А-, Е-вітамінний та кальціє-фосфорний обмін у курчат-бройлерів за використання препарату Абетка для тварин АЮ Мельник | | 2018 |
РОЗВИТОК ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА Г Лук’яненко Рекомендовано Відділенням професійної освіти і освіти дорослих НАПН України …, 2015 | | 2015 |
Зміст професії як детермінанта професіоналізму Г Лук’яненко Науковий вісник Інституту професійно-технічної освіти НАПН України …, 2014 | | 2014 |