Development of safe technology of obtaining fatty acid monoglycerides using a new catalyst O Bliznjuk, N Masalitina, I Mezentseva, T Novozhylova, M Korchak, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (6), 116, 2022 | 23 | 2022 |
Production challenges of enriched flour products O Shanina, K Dugina, V Zverev, T Gavrish, M Domahina, N Lobacheva | 17 | 2012 |
IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, S Gubsky, T Gavrish, ... | 16 | 2018 |
Development of rational technology for sodium glyceroxide obtaining M Korchak, ON Bliznjuk, S Nekrasov, T Gavrish, O Petrova, N Shevchuk, ... Технологічний центр, 2022 | 14 | 2022 |
Determining the effect of plasmochemically activated aqueous solutions on the bioactivation process of sea buckthorn seeds O Kovalova, N Vasylieva, S Stankevych, I Zabrodina, I Haliasnyi, T Gontar, ... Український державний університет залізничного транспорту, 2023 | 8 | 2023 |
DEVELOPMENT OF BUCKWHEAT GROATS PRODUCTION TECHNOLOGY USING PLASMACHEMICALLY ACTIVATED AQUEOUS SOLUTIONS. O Kovalova, N Vasylieva, I Haliasnyi, T Gavrish, A Dikhtyar, S Andrieieva, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 126 (11), 2023 | 5 | 2023 |
Research of surface properties of water-flour suspensions in the presence of hydrocolloids and protein supplements I Haliasnyi, T Gavrish, O Shanina Технологический аудит и резервы производства 1 (3 (39)), 58-63, 2018 | 4 | 2018 |
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ... Черкаси: ЧДТУ, 2021 | 3 | 2021 |
Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста ТВ Гавриш, ОМ Шаніна, ІВ Галясний ХНТУСГ, 2018 | 3 | 2018 |
Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба ОМ Шаніна, ТВ Гавриш, ІВ Галясний ХНТУСГ, 2016 | 3 | 2016 |
Использование муки из зерновых смесей в производстве мучных кондитерских изделий АВ Богомолов, ... Хранение и переработка сельхозсырья, 35-37, 2001 | 3 | 2001 |
Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків І Галясний, Т Гавриш, О Шаніна Продовольчі ресурси 6 (10), 67-75, 2018 | 2 | 2018 |
Дослідження впливу натрій карбоксиметилцелюлози на гідратаційні властивості безглютенового тіста ІВ Галясний, ТВ Гавриш, ОМ Шаніна Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 66-71, 2017 | 2 | 2017 |
Вплив борошняних безглютенових композицій на якісні показники капкейків із бісквітного тіста К Свідло, Т Гавриш, О Даниленко, С Красовський Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (1), 122-136, 2021 | 1 | 2021 |
Improvement of the Technology Of Shortcrust Baked Semifinished Product on the Basis of Model Functional Compositions K Svidlo, A Sobko, L Karpenko, T Gavrish Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11-110), 61-67, 2021 | 1 | 2021 |
Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста ОМ Шаніна, НО Боровікова, ТВ Гавриш, КВ Дугіна, ОЕ Фейзопуло ХНТУСГ, 2019 | 1 | 2019 |
Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків І Галясний, Т Гавриш, О Шаніна Продовольча індустрія АПК, 10-14, 2018 | 1 | 2018 |
Реологічні властивості безглютенового бездріжджового тіста ОМ Шаніна, ТВ Гавриш, ІВ Галясний, КВ Дугіна Молодий вчений, 225, 2017 | 1 | 2017 |
Research of polysaccharide and protein supplements influence on viscous properties of gluten-free dough O Shanina, T Gavrish, I Haliasnyi, S Minchenko Технологический аудит и резервы производства 2 (3 (34)), 30-35, 2017 | 1 | 2017 |
Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції ТВ Гавриш, ОМ Шаніна, КВ Дугіна, НЛ Лобачева Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016 | 1 | 2016 |