Підписатись
Tetiana Gavrish
Tetiana Gavrish
Інші іменаГавриш Татьяна Владимировна, Гавриш Тетяна Володимирівна, Havrysh Tetiana
State Biotechnological University (SBTU), /Державний біотехнологічний університет
Підтверджена електронна адреса в biotechuniv.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of safe technology of obtaining fatty acid monoglycerides using a new catalyst
O Bliznjuk, N Masalitina, I Mezentseva, T Novozhylova, M Korchak, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (6), 116, 2022
232022
Production challenges of enriched flour products
O Shanina, K Dugina, V Zverev, T Gavrish, M Domahina, N Lobacheva
172012
IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze
O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, S Gubsky, T Gavrish, ...
162018
Development of rational technology for sodium glyceroxide obtaining
M Korchak, ON Bliznjuk, S Nekrasov, T Gavrish, O Petrova, N Shevchuk, ...
Технологічний центр, 2022
142022
Determining the effect of plasmochemically activated aqueous solutions on the bioactivation process of sea buckthorn seeds
O Kovalova, N Vasylieva, S Stankevych, I Zabrodina, I Haliasnyi, T Gontar, ...
Український державний університет залізничного транспорту, 2023
82023
DEVELOPMENT OF BUCKWHEAT GROATS PRODUCTION TECHNOLOGY USING PLASMACHEMICALLY ACTIVATED AQUEOUS SOLUTIONS.
O Kovalova, N Vasylieva, I Haliasnyi, T Gavrish, A Dikhtyar, S Andrieieva, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 126 (11), 2023
52023
Research of surface properties of water-flour suspensions in the presence of hydrocolloids and protein supplements
I Haliasnyi, T Gavrish, O Shanina
Технологический аудит и резервы производства 1 (3 (39)), 58-63, 2018
42018
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди
ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2021
32021
Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста
ТВ Гавриш, ОМ Шаніна, ІВ Галясний
ХНТУСГ, 2018
32018
Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба
ОМ Шаніна, ТВ Гавриш, ІВ Галясний
ХНТУСГ, 2016
32016
Использование муки из зерновых смесей в производстве мучных кондитерских изделий
АВ Богомолов, ...
Хранение и переработка сельхозсырья, 35-37, 2001
32001
Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків
І Галясний, Т Гавриш, О Шаніна
Продовольчі ресурси 6 (10), 67-75, 2018
22018
Дослідження впливу натрій карбоксиметилцелюлози на гідратаційні властивості безглютенового тіста
ІВ Галясний, ТВ Гавриш, ОМ Шаніна
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 66-71, 2017
22017
Вплив борошняних безглютенових композицій на якісні показники капкейків із бісквітного тіста
К Свідло, Т Гавриш, О Даниленко, С Красовський
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (1), 122-136, 2021
12021
Improvement of the Technology Of Shortcrust Baked Semifinished Product on the Basis of Model Functional Compositions
K Svidlo, A Sobko, L Karpenko, T Gavrish
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11-110), 61-67, 2021
12021
Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста
ОМ Шаніна, НО Боровікова, ТВ Гавриш, КВ Дугіна, ОЕ Фейзопуло
ХНТУСГ, 2019
12019
Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків
І Галясний, Т Гавриш, О Шаніна
Продовольча індустрія АПК, 10-14, 2018
12018
Реологічні властивості безглютенового бездріжджового тіста
ОМ Шаніна, ТВ Гавриш, ІВ Галясний, КВ Дугіна
Молодий вчений, 225, 2017
12017
Research of polysaccharide and protein supplements influence on viscous properties of gluten-free dough
O Shanina, T Gavrish, I Haliasnyi, S Minchenko
Технологический аудит и резервы производства 2 (3 (34)), 30-35, 2017
12017
Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції
ТВ Гавриш, ОМ Шаніна, КВ Дугіна, НЛ Лобачева
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016
12016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20