Олеся Прісс / Olesia Priss (ORCID 0000-0002-6395-4202)
Олеся Прісс / Olesia Priss (ORCID 0000-0002-6395-4202)
Таврійский державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного/DMYTRO MOTORNYI TAVRIA
Подтвержден адрес электронной почты в домене tsatu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
ОП Прісс, ОП Присс, ВВ Калитка, ВВ Калитка
132014
Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону
ОП Прісс, ВФ Жукова
Харчова наука та технологія 9 (2), 2015
102015
Effect of the substrate composition on yield and quality of basil (Ocimum basilicum L.)
I Burdina, O Priss
Journal of Horticultural Research 24 (2), 2016
92016
Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами
ОП Прісс
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 2015
92015
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
82017
Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання
ОП Прісс
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 19-25, 2015
82015
Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю
ОП Прісс, ВВ Калитка
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 2014
82014
Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів
ОП Прісс, АС Кулик
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 53-58, 2014
82014
Обоснование использования новых антиоксидантных препаратов для длительного хранения плодов яблони
ЛП Присс
ОП Присс, 2000
82000
Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions
S Marina, S Dmytro, P Olesia, K Tatiana, G Nonna, K Alina, A Vita, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 2017
72017
Enzymatic antioxidants in tomatoes and sweet bell pepper fruits under abiotic factors
О Priss, V Kalytka
72014
Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторів
ОП Прісс, ВВ Калитка
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013
72013
Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain
N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkariova-Bezdil, O Priss, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 39-47, 2018
62018
Investigation of the respiration rate during storage of fruit vegetables under the influence of abiotic factors
O Priss, V Yevlash, V Zhukova, S Kiurchev, V Verkholantseva, I Kalugina, ...
EUREKA: Life Sciences, 10-15, 2017
62017
Effect of heat treatment with antioxidants on the content of bioactive compounds during storage of zucchini
ОП Прісс
Technology audit and production reserves 1 (1), 72-76, 2016
62016
Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of zucchini squash
ОП Прісс, ВВ Калитка
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 47-53, 2015
62015
Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів
ОП Прісс, ОП Присс
62015
Формування біологічно-активних речовин в плодах томату під впливом абіотичних факторів
OП Прісс
Харчова наука та технологія 8 (4), 2014
62014
Substance for the treatment of fruit vegetables before storage
OP Priss, TF Prokudina, VF Zhukova
Pat 41177, 2009
62009
Biokhimiia plodiv ta ovochiv [Biochemistry of fruits and vegetables]
VV Yevlash, OP Priss, MY Serdiuk, LF Pavlotska, LA Skurikhina, ...
Melitopol: Liuks [in Ukrainian], 2019
52019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20