Подписаться
Олеся Прісс / Olesia Priss (ORCID 0000-0002-6395-4202)
Олеся Прісс / Olesia Priss (ORCID 0000-0002-6395-4202)
Таврійский державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного/DMYTRO MOTORNYI TAVRIA
Подтвержден адрес электронной почты в домене tsatu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Effect of the Substrate Composition on Yield and Quality of Basil (L.)
I Burdina, O Priss
Journal of Horticultural Research 24 (2), 109-118, 2016
212016
Investigation into sugars accumulation in sweet cherry fruits under abiotic factors effects
T Ivanova, I., Serdyuk, M., Malkina, V., Priss, О., Herasko, T., Тymoshchuk
Agronomy Research 19 (2), 444-457, 2021
16*2021
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
132017
Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону
ОП Прісс, ОП Присс, ВФ Жукова, ВФ Жукова
Одес. нац. акад. харчових техн., 2015
112015
Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами
ОП Прісс
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 38-43, 2015
112015
SUBSTANTIATION OF THE USE OF SPICE PLANTS FOR ENRICHMENT OF WHEAT BREAD
D Osokina, N., Kostetska, K., Gerasymchuk, O., Priss O., Z h u k o v a V . V ...
EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 16-22, 2017
10*2017
Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of zucchini squash
O Priss, V Kalytka
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 47-53, 2015
102015
Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
ОП Прісс, ОП Присс, ВВ Калитка, ВВ Калитка
102014
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
ОП Прісс, ОП Присс, ВФ Жукова, ВФ Жукова
92020
Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions
S Marina, S Dmytro, P Olesia, K Tatiana, G Nonna, K Alina, A Vita, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 45-51, 2017
92017
Investigation of the respiration rate during storage of fruit vegetables under the influence of abiotic factors
O Priss, V Yevlash, V Zhukova, S Kiurchev, V Verkholantseva, I Kalugina, ...
92017
Chilling-injury reduction during the storage of tomato fruits by heat treatment with antioxidants
O Priss
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 73, 2015
92015
Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain
N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkariova-Bezdil, O Priss, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 39-47, 2018
82018
Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю
ОП Прісс, ВВ Калитка
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 14-18, 2014
82014
Enzymatic antioxidants in tomatoes and sweet bell pepper fruits under abiotic factors
О Priss, V Kalytka
82014
Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторів
ОП Прісс, ВВ Калитка
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013
82013
Обоснование использования новых антиоксидантных препаратов для длительного хранения плодов яблони
ОП Присс
ОП Присс, 2000
82000
Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання
ОП Прісс
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 19-25, 2015
72015
Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів
ОП Прісс, АС Кулик
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (70)), 53-58, 2014
72014
Дослідницький практикум
МЄ Сердюк, ОП Прісс, НА Гапріндашвілі, ЛМ Здоровцева, ...
Частина, 0
7
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20