Олеся Прісс / Olesia Priss (ORCID 0000-0002-6395-4202)
Олеся Прісс / Olesia Priss (ORCID 0000-0002-6395-4202)
Таврійский державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного/DMYTRO MOTORNYI TAVRIA
Підтверджена електронна адреса в tsatu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
ОП Прісс, ОП Присс, ВВ Калитка, ВВ Калитка
132014
Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами
ОП Прісс, ОП Присс
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2014
92014
Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами
ОП Прісс, ОП Присс
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2014
92014
Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів
ОП Прісс, ОП Присс, ВВ Калитка, ВВ Калитка, ВМ Малкіна, ...
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2014
92014
Формування біологічно-активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів
ОП Прісс, ОП Присс
НУХТ, 2015
82015
Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання
ОП Прісс
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 19-25, 2015
82015
Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону
ОП Прісс, ВФ Жукова
Харчова наука та технологія 9 (2), 2015
82015
Формування біологічно-активних речовин в плодах томату під впливом абіотичних факторів
OП Прісс
Харчова наука та технологія 8 (4), 2014
82014
Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів
ОП Прісс, АС Кулик
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 53-58, 2014
82014
Обоснование использования новых антиоксидантных препаратов для длительного хранения плодов яблони
ЛП Присс
ОП Присс, 2000
82000
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
72017
Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions
S Marina, S Dmytro, P Olesia, K Tatiana, G Nonna, K Alina, A Vita, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 2017
72017
Effect of the substrate composition on yield and quality of basil (Ocimum basilicum L.)
I Burdina, O Priss
Journal of Horticultural Research 24 (2), 109-118, 2016
72016
Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратів
ОП Прісс, АС Кулик
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 221-227, 2015
7*2015
Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю
ОП Прісс, ОП Присс, ВВ Калитка, ВВ Калитка
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2014
72014
Enzymatic antioxidants in tomatoes and sweet bell pepper fruits under abiotic factors
О Priss, V Kalytka
72014
Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторів
ОП Прісс, ВВ Калитка
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013
72013
Effect of heat treatment with antioxidants on the content of bioactive compounds during storage of zucchini
ОП Прісс
Technology audit and production reserves 1 (1 (27)), 72-76, 2016
62016
Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of zucchini squash
ОП Прісс, ВВ Калитка
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 47-53, 2015
62015
Substance for the treatment of fruit vegetables before storage
OP Priss, TF Prokudina, VF Zhukova
Pat 41177, 2009
62009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20