Підписатись
Олеся Прісс / Olesia Priss (ORCID 0000-0002-6395-4202)
Олеся Прісс / Olesia Priss (ORCID 0000-0002-6395-4202)
Таврійский державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного/DMYTRO MOTORNYI TAVRIA
Підтверджена електронна адреса в tsatu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Effect of the Substrate Composition on Yield and Quality of Basil (L.)
I Burdina, O Priss
Journal of Horticultural Research 24 (2), 109-118, 2016
252016
Investigation into sugars accumulation in sweet cherry fruits under abiotic factors effects
T Ivanova, I., Serdyuk, M., Malkina, V., Priss, О., Herasko, T., Тymoshchuk
Agronomy Research 19 (2), 444-457, 2021
19*2021
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
132017
SUBSTANTIATION OF THE USE OF SPICE PLANTS FOR ENRICHMENT OF WHEAT BREAD
D Osokina, N., Kostetska, K., Gerasymchuk, O., Priss O., Z h u k o v a V . V ...
EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 16-22, 2017
11*2017
Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of zucchini squash
O Priss, V Kalytka
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 47-53, 2015
112015
Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону
ОП Прісс, ОП Присс, ВФ Жукова, ВФ Жукова
Одес. нац. акад. харчових техн., 2015
112015
Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами
ОП Прісс
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 38-43, 2015
112015
Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
ОП Прісс, ОП Присс, ВВ Калитка, ВВ Калитка
112014
Investigation of the respiration rate during storage of fruit vegetables under the influence of abiotic factors
O Priss, V Yevlash, V Zhukova, S Kiurchev, V Verkholantseva, I Kalugina, ...
102017
The development of the world economy and the impact of the global food crisis 2022-2023
O Priss, M Pugachov, V Pugachov, I Yaremko, V Shchabelska
Economic Affairs 68 (1s), 35-42, 2023
92023
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
ОП Прісс, ОП Присс, ВФ Жукова, ВФ Жукова
92020
Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions
S Marina, S Dmytro, P Olesia, K Tatiana, G Nonna, K Alina, A Vita, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 45-51, 2017
92017
Chilling-injury reduction during the storage of tomato fruits by heat treatment with antioxidants
O Priss
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 73, 2015
92015
Обоснование использования новых антиоксидантных препаратов для длительного хранения плодов яблони
ОП Присс
ОП Присс, 2000
92000
Дослідницький практикум
МЄ Сердюк, ОП Прісс, НА Гапріндашвілі, ЛМ Здоровцева, ...
Частина, 2020
82020
Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain
N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkariova-Bezdil, O Priss, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 39-47, 2018
82018
Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторів
ОП Прісс, ВВ Калитка
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013
82013
Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання
ОП Прісс
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 19-25, 2015
72015
Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю
ОП Прісс, ВВ Калитка
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 14-18, 2014
72014
Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів
ОП Прісс, АС Кулик
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (70)), 53-58, 2014
72014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20