Анжела Бородай
Анжела Бородай
ПУЕТ, факультет харчових технологій, готельно-ресторанного бізнесу
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Испытание бровитакокцида и настойки эхинацеи пурпурной при криптоспоридиозе телят
ВМ Самородов, АБ Бородай, ІС Дахно
Полтавська державна аграрна академія, 2003
132003
Епізоотологія та патогенетична терапія криптоспоридіозу телят у зоні Лісостепу України
АБ Бородай
АБ Бородай, 2003
122003
Філяріатози–проблема ветеринарної та гуманної медицини
І Дахно, Ю Шеремет, Г Дахно
Ветеринарна медицина України, 19-20, 2003
92003
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів
ТЮ Суткович, АБ Бородай
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 223-228, 2012
52012
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий
АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай
42015
Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності.
ТЮ Суткович, АБ Бородай
42014
Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання
ГП Хомич, АБ Бородай, ОМ Горобець
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
22015
Новітні способи отримання якісної м’ясної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай
ПУЕТ, 2012
22012
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КАРОТИНОВМІСНИХ ЗБАГАЧУВАЧІВ НА ЯКІСТЬ ХЛІБА INVESTIGATION OF THE EFFECTS OF CARROTINOUS CONTAINERS ON QUALITY OF BREAD
АБ Бородай, ТЮ Суткович
Науковий керівник семінару та відповідальний за випуск, 17, 2019
12019
Удосконалення технології солодких страв за рахунок використання рослинної сировини
ОД Кияненко, АБ Бородай
Редакційна колегія, 164, 2018
12018
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
12016
Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів
ГІ Коцюмбас, ОМ Щебентовська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
12010
Поширення паразитарних хвороб свиней у господарствах Полтавської області
АБ Бородай
ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА ТА ТВАРИННИЦТВО, 192, 2006
12006
Патент" СКЛАД ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО" CALABAZA"
ОВ Калашник, ОВ Бараболя, ОП Юдічева, СЕ Мороз, АБ Бородай, ...
2020
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ
АІ Гладкий, ЮГ Наконечна, АБ Бородай
2020
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ
ЯА Петренко, АБ Бородай
2020
ВИКОРИСТАННЯ КЛІТКОВИНИ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПЕЧИВА
СГ Моісеєва, АБ Бородай
2020
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ М’ЯСА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУ
АО Кононенко, АБ Бородай
2020
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ З β-КАРОТИНОМ ДЛЯ ДІТЕЙ
АП Кайнаш, НВ Будник, ОВ Калашник, АБ Бородай, СЕ Мороз, ...
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20