Испытание бровитакокцида и настойки эхинацеи пурпурной при криптоспоридиозе телят АБ Бородай, ИС Дахно, ВН Самородов С эхинацеей в третье тысячелетие: материалы международной научной …, 2003 | 13 | 2003 |
Епізоотологія та патогенетична терапія криптоспоридіозу телят у зоні Лісостепу України АБ Бородай АБ Бородай, 2003 | 12 | 2003 |
Філяріатози–проблема ветеринарної та гуманної медицини І Дахно, Ю Шеремет, Г Дахно Ветеринарна медицина України, 19-20, 2003 | 10 | 2003 |
Ефективність бровасептолу та бровітакокциду при криптоспоридіозі телят АБ Бородай, ІС Дахно, ГП Дахно Наук. вісн. Львівськоїдерж. академіївет. мед. ім. СЗ Гжицького. Львів 4 (1 …, 2002 | 7 | 2002 |
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 5 | 2015 |
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів ТЮ Суткович, АБ Бородай Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 223-228, 2012 | 5 | 2012 |
Розповсюдження гельмінтозів собак і котів у зоні лісостепу України ІС Дахно, ГП Дахно, АБ Бородай Науковий вістник НАУ.–К, 199-200, 2001 | 5 | 2001 |
Розповсюдження паразитозів у телят молочного періоду АБ Бородай, ІС Дахно, ДО Шабатура, ГП Дахно Наук. вісн. Львівської держ. академії вет. мед. ім. СЗ Гжицького. Львів 3 (2 …, 2001 | 5 | 2001 |
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай | 4 | 2015 |
Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності. ТЮ Суткович, АБ Бородай | 4 | 2014 |
Використання батату в технології виробів з кексового тіста ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні | 3 | 2020 |
Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів ГІ Коцюмбас, ОМ Щебентовська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | 3 | 2010 |
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай | 2 | 2020 |
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016 | 2 | 2016 |
Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання ГП Хомич, АБ Бородай, ОМ Горобець Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 2 | 2016 |
Новітні способи отримання якісної м’ясної продукції ТЮ Суткович, АБ Бородай ПУЕТ, 2012 | 2 | 2012 |
Удосконалення технології виробів із м’яса за рахунок використання ультразвуку АО Кононенко, АБ Бородай | 1 | 2020 |
Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хліба АБ Бородай, ТЮ Суткович Нові технології і обладнання харчових виробництв, 17-19, 2019 | 1 | 2019 |
Удосконалення технології солодких страв за рахунок використання рослинної сировини ОД Кияненко, АБ Бородай Редакційна колегія, 164, 2018 | 1 | 2018 |
Разработка новых видов желе с использованием функциональных полуфабрикатов из дикорастущих ягод НВ Дибривская, АБ Бородай Белгородский университет кооперации, экономики и права, 2011 | 1 | 2011 |