Испытание бровитакокцида и настойки эхинацеи пурпурной при криптоспоридиозе телят ВМ Самородов, АБ Бородай, ІС Дахно Полтавська державна аграрна академія, 2003 | 14 | 2003 |
Епізоотологія та патогенетична терапія криптоспоридіозу телят у зоні Лісостепу України АБ Бородай АБ Бородай, 2003 | 12 | 2003 |
Філяріатози–проблема ветеринарної та гуманної медицини І Дахно, Ю Шеремет, Г Дахно Ветеринарна медицина України, 19-20, 2003 | 11 | 2003 |
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016 | 7 | 2016 |
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 6 | 2015 |
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів ТЮ Суткович, АБ Бородай Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 223-228, 2012 | 6 | 2012 |
Ефективність бровасептолу та бровітакокциду при криптоспоридіозі телят АБ Бородай, ІС Дахно, ГП Дахно Наук. вісн. Львівськоїдерж. академіївет. мед. ім. СЗ Гжицького. Львів 4 (1 …, 2002 | 6 | 2002 |
Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності. ТЮ Суткович, АБ Бородай | 5 | 2014 |
Розповсюдження гельмінтозів собак і котів у зоні лісостепу України ІС Дахно, ГП Дахно, АБ Бородай Науковий вістник НАУ.–К, 199-200, 2001 | 5 | 2001 |
Використання батату в технології виробів з кексового тіста ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні | 4 | 2020 |
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай | 4 | 2015 |
Розповсюдження паразитозів у телят молочного періоду АБ Бородай, ІС Дахно, ДО Шабатура, ГП Дахно Наук. вісн. Львівської держ. академії вет. мед. ім. СЗ Гжицького. Львів 3 (2 …, 2001 | 4 | 2001 |
Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання ГП Хомич, АБ Бородай, ОМ Горобець Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 3 | 2016 |
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай | 2 | 2020 |
Новітні способи отримання якісної м’ясної продукції ТЮ Суткович, АБ Бородай ПУЕТ, 2012 | 2 | 2012 |
Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів ГІ Коцюмбас, ОМ Щебентовська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | 2 | 2010 |
Сучасні тенденції у сфері харчової безпеки АБ Бородай, ЮО Басова, ЮГ Наконечна | 1 | 2021 |
Харчова поведінка сучасної молоді МА Литвин, АБ Бородай ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2021 | 1 | 2021 |
Удосконалення технології виробів із м’яса за рахунок використання ультразвуку АО Кононенко, АБ Бородай | 1 | 2020 |
Удосконалення технології печива пісочного за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини ОІ Ісаєнко, АБ Бородай ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2020 | 1 | 2020 |