Підписатись
Анжела Бородай
Анжела Бородай
ПУЕТ, факультет харчових технологій, готельно-ресторанного бізнесу
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Испытание бровитакокцида и настойки эхинацеи пурпурной при криптоспоридиозе телят
АБ Бородай, ИС Дахно, ВН Самородов
С эхинацеей в третье тысячелетие: материалы международной научной …, 2003
132003
Епізоотологія та патогенетична терапія криптоспоридіозу телят у зоні Лісостепу України
АБ Бородай
АБ Бородай, 2003
122003
Філяріатози–проблема ветеринарної та гуманної медицини
І Дахно, Ю Шеремет, Г Дахно
Ветеринарна медицина України, 19-20, 2003
102003
Ефективність бровасептолу та бровітакокциду при криптоспоридіозі телят
АБ Бородай, ІС Дахно, ГП Дахно
Наук. вісн. Львівськоїдерж. академіївет. мед. ім. СЗ Гжицького. Львів 4 (1 …, 2002
72002
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
52015
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів
ТЮ Суткович, АБ Бородай
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 223-228, 2012
52012
Розповсюдження гельмінтозів собак і котів у зоні лісостепу України
ІС Дахно, ГП Дахно, АБ Бородай
Науковий вістник НАУ.–К, 199-200, 2001
52001
Розповсюдження паразитозів у телят молочного періоду
АБ Бородай, ІС Дахно, ДО Шабатура, ГП Дахно
Наук. вісн. Львівської держ. академії вет. мед. ім. СЗ Гжицького. Львів 3 (2 …, 2001
52001
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий
АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай
42015
Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності.
ТЮ Суткович, АБ Бородай
42014
Використання батату в технології виробів з кексового тіста
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні
32020
Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів
ГІ Коцюмбас, ОМ Щебентовська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
32010
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай
22020
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
22016
Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання
ГП Хомич, АБ Бородай, ОМ Горобець
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
Новітні способи отримання якісної м’ясної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай
ПУЕТ, 2012
22012
Удосконалення технології виробів із м’яса за рахунок використання ультразвуку
АО Кононенко, АБ Бородай
12020
Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хліба
АБ Бородай, ТЮ Суткович
Нові технології і обладнання харчових виробництв, 17-19, 2019
12019
Удосконалення технології солодких страв за рахунок використання рослинної сировини
ОД Кияненко, АБ Бородай
Редакційна колегія, 164, 2018
12018
Разработка новых видов желе с использованием функциональных полуфабрикатов из дикорастущих ягод
НВ Дибривская, АБ Бородай
Белгородский университет кооперации, экономики и права, 2011
12011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20