Підписатись
Анжела Бородай
Анжела Бородай
ПУЕТ, факультет харчових технологій, готельно-ресторанного бізнесу
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Испытание бровитакокцида и настойки эхинацеи пурпурной при криптоспоридиозе телят
ВМ Самородов, АБ Бородай, ІС Дахно
Полтавська державна аграрна академія, 2003
142003
Епізоотологія та патогенетична терапія криптоспоридіозу телят у зоні Лісостепу України
АБ Бородай
АБ Бородай, 2003
122003
Філяріатози–проблема ветеринарної та гуманної медицини
І Дахно, Ю Шеремет, Г Дахно
Ветеринарна медицина України, 19-20, 2003
112003
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
72016
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
62015
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів
ТЮ Суткович, АБ Бородай
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 223-228, 2012
62012
Ефективність бровасептолу та бровітакокциду при криптоспоридіозі телят
АБ Бородай, ІС Дахно, ГП Дахно
Наук. вісн. Львівськоїдерж. академіївет. мед. ім. СЗ Гжицького. Львів 4 (1 …, 2002
62002
Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності.
ТЮ Суткович, АБ Бородай
52014
Розповсюдження гельмінтозів собак і котів у зоні лісостепу України
ІС Дахно, ГП Дахно, АБ Бородай
Науковий вістник НАУ.–К, 199-200, 2001
52001
Використання батату в технології виробів з кексового тіста
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні
42020
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий
АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай
42015
Розповсюдження паразитозів у телят молочного періоду
АБ Бородай, ІС Дахно, ДО Шабатура, ГП Дахно
Наук. вісн. Львівської держ. академії вет. мед. ім. СЗ Гжицького. Львів 3 (2 …, 2001
42001
Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання
ГП Хомич, АБ Бородай, ОМ Горобець
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
32016
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай
22020
Новітні способи отримання якісної м’ясної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай
ПУЕТ, 2012
22012
Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів
ГІ Коцюмбас, ОМ Щебентовська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
22010
Сучасні тенденції у сфері харчової безпеки
АБ Бородай, ЮО Басова, ЮГ Наконечна
12021
Харчова поведінка сучасної молоді
МА Литвин, АБ Бородай
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2021
12021
Удосконалення технології виробів із м’яса за рахунок використання ультразвуку
АО Кононенко, АБ Бородай
12020
Удосконалення технології печива пісочного за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини
ОІ Ісаєнко, АБ Бородай
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2020
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20