Анжела Бородай
Анжела Бородай
ПУЕТ, факультет харчових технологій, готельно-ресторанного бізнесу
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Епізоотологія та патогенетична терапія криптоспоридіозу телят у зоні Лісостепу України
АБ Бородай
АБ Бородай, 2003
132003
Испытание бровитакокцида и настойки эхинацеи пурпурной при криптоспоридиозе телят
ВМ Самородов, АБ Бородай, ІС Дахно
Полтавська державна аграрна академія, 2003
132003
Філяріатози–проблема ветеринарної та гуманної медицини
І Дахно, Ю Шеремет, Г Дахно
Ветеринарна медицина України, 19-20, 2003
92003
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів
ТЮ Суткович, АБ Бородай
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 223-228, 2012
52012
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
42015
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий
АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай
42015
Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності.
ТЮ Суткович, АБ Бородай
42014
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
22016
Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання
ГП Хомич, АБ Бородай, ОМ Горобець
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
Новітні способи отримання якісної м’ясної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай
ПУЕТ, 2012
22012
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай
12020
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КАРОТИНОВМІСНИХ ЗБАГАЧУВАЧІВ НА ЯКІСТЬ ХЛІБА INVESTIGATION OF THE EFFECTS OF CARROTINOUS CONTAINERS ON QUALITY OF BREAD
АБ Бородай, ТЮ Суткович
Науковий керівник семінару та відповідальний за випуск, 17, 2019
12019
Удосконалення технології солодких страв за рахунок використання рослинної сировини
ОД Кияненко, АБ Бородай
Редакційна колегія, 164, 2018
12018
Разработка новых видов желе с использованием функциональных полуфабрикатов из дикорастущих ягод
НВ Дибривская, АБ Бородай
Белгородский университет кооперации, экономики и права, 2011
12011
Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів
ГІ Коцюмбас, ОМ Щебентовська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
12010
Поширення паразитарних хвороб свиней у господарствах Полтавської області
АБ Бородай
ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА ТА ТВАРИННИЦТВО, 192, 2006
12006
ВИКОРИСТАННЯ ФРУКТОВИХ СОКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ МАРИНУВАННЯ МОРЕПРОДУКТІВ
ГП ХОМИЧ, ЮВ ЛЕВЧЕНКО, АБ БОРОДАЙ, ЗМ ГАЙВОРОНСЬКА, ...
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2021
2021
Спосіб приготування пісочного тіста з кунжутом
АБ Бородай, ОМ Горобець, ЮВ Левченко
2021
Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів
ЮВ Левченко, ГП Хомич, ЗМ Гайворонська, АБ Бородай, ...
2021
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЖЕЛЕЙНИХ СОЛОДКИХ СТРАВ НА ОСНОВІ «РОСЛИННОГО МОЛОКА»
АМ Гередчук, АБ Бородай
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20