Підписатись
Анжела Борисівна Бородай
Анжела Борисівна Бородай
Інші іменаBorodai Anzhela, Boroday Anzhela
доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
Підтверджена електронна адреса в puet.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Испытание бровитакокцида и настойки эхинацеи пурпурной при криптоспоридиозе телят
ВМ Самородов, АБ Бородай, ІС Дахно
Полтавська державна аграрна академія, 2003
142003
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, А Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-35, 2016
132016
Епізоотологія та патогенетична терапія криптоспоридіозу телят у зоні Лісостепу України
АБ Бородай
АБ Бородай, 2003
122003
Філяріатози–проблема ветеринарної та гуманної медицини
І Дахно, Ю Шеремет, Г Дахно
Ветеринарна медицина України, 19-20, 2003
112003
Юлія Олександрівна Басова, and Юлія Григорівна Наконечна."
АБ Бородай
Сучасні тенденції у сфері харчової безпеки, 2021
72021
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
72016
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції
ТЮ Суткович, АБ Бородай, ІВ Чоні
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
62015
Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів
ТЮ Суткович, АБ Бородай
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 223-228, 2012
62012
Ефективність бровасептолу та бровітакокциду при криптоспоридіозі телят
АБ Бородай, ІС Дахно, ГП Дахно
Наук. вісн. Львівськоїдерж. академіївет. мед. ім. СЗ Гжицького. Львів 4 (1 …, 2002
62002
Розповсюдження гельмінтозів собак і котів у зоні лісостепу України
ІС Дахно, ГП Дахно, АБ Бородай
Науковий вістник НАУ.–К, 199-200, 2001
62001
USE OF FRUIT RAW MATERIALS AS SOURCES OF ORGANIC ACIDS IN THE TECHNOLOGY OF SMALL FLAT SEMI-FINISHED.
AB Borodai, GP Кhomych, OM Horobets, YV Levchenko, YA Matsuk
Journal of Chemistry & Technologies 30 (4), 2022
52022
Застосування вакууму при попередній обробці м’ясних напівфабрикатів для збільшення їх безпечності.
ТЮ Суткович, АБ Бородай
52014
Використання батату в технології виробів з кексового тіста
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні
42020
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий
АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай
42015
Розповсюдження паразитозів у телят молочного періоду
АБ Бородай, ІС Дахно, ДО Шабатура, ГП Дахно
Наук. вісн. Львівської держ. академії вет. мед. ім. СЗ Гжицького. Львів 3 (2 …, 2001
42001
Криптоспоридіоз телят та лікування тварин за цієї інвазії
ІР Цуканов, АА Антіпов
32021
Дирофіляріоз: навчальний посібник
ЛМ Соловйова, ЛН Соловьёва, ЛП Артеменко, ЛП Артеменко, ...
Білоцерківський національний аграрний університет, 2018
32018
Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберігання
ГП Хомич, АБ Бородай, ОМ Горобець
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
32016
Епізоотологія сетаріозу великої рогатої худоби
ВФ Галат, ЮВ Прудкий, ЮВ Прудкый
Державний агроекологічний університет, 2004
32004
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай
22020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20