Follow
Сергій Мерзлов/Sergiy Merzlov/orcid.org/0000-0002-9815-4280
Сергій Мерзлов/Sergiy Merzlov/orcid.org/0000-0002-9815-4280
Білоцерківський національний аграрний університет (БНАУ)/Bila Tzerkva National Agrarian University
Verified email at btsau.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Amino acid and mineral composition of milk from local Ukrainian cows and their crossbreedings with Brown Swiss and Montbeliarde breeds
A Borshch, M Lutsenko, S Merzlov, L Kosior, I Lastovska, L Pirova
Faculty of Animal Agriculture, Diponegoro University and Indonesian Society …, 2018
182018
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
АС Даниленко, ВВ Сахнюк, МО Сокольська, ВС Бітюцький, ВС Бомко, ...
122014
Amino acid composition of whey and cottage cheese under various rennet enzymes
V Bilyi, S Merzlov, S Narizhniy, Y Mashkin, H Merzlova
102021
Efektyvnist zastosuvannia zbahachenoi Yodom biomasy vermykultury u skladi kombikormiv dlia kurchat-broileriv
AH Vovkohon, SV Merzlov
Suchasne Ptakhivnytstvo 7 (140), 8-10, 2014
82014
Ефективність застосування збагаченої Йодом біомаси вермикультури у складі комбікормів для курчат-бройлерів
АГ Вовкогон, СВ Мерзлов
Сучасне птахівництво, 8-10, 2014
82014
Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою–йогурту
СВ Мерзлов, ОО Сніжко
Білоцерківський національний аграрний університет, 2013
82013
Konstrujuvannja mineral'no-organichnyh spoluk kobal'tu ta kontrol'procesu helatoutvorennja
SV Merzlov
Naukovyj visnyk L'viv. nac. un-tu vet. medycyny ta bioteh. im. SZ G'zhyc …, 2009
82009
Оцінка технології комплексоутворення у сполуках Кобальт-ліганд із застосуванням ІЧ-спектроскопії
СВ Мерзлов
Вісник Білоцерківського державного аграрного університету: Зб. наук. праць …, 2009
82009
Корекція параметрів біотехнології вермикультивування та регламентація використання біомаси черв'яків і сапоніту у виробництві м'яса курчат-бройлерів
СВ Мерзлов
Білоцерків. держ. аграр. ун-т.–Біла Церква, 2004.–20 с, 0
8
Influence of various rennet enzymes on technological and sensory parameters of brynza
VY Bilyi, SV Merzlov
Bulletin of Poltava State Agrarian Academy,(1), 103-109, 2022
72022
Вплив різних джерел та доз Йоду на нарощування біомаси гібрида червоних каліфорнійських черв’яків
АГ Вовкогон, СВ Мерзлов
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2014
72014
Effect of some current enzymes on milk coagulation indicators
VY Bilyi, SV Merzlov
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
62022
Вплив целюлази на якість м" яса курчат-бройлерів
ЛГ Бомко, СВ Мерзлов
Вінниця, 2011
62011
Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey products
S Merrzlov, N Lomova, S Narizhniy, T Rudakova, O Snizhko, ...
National Academy of Sciences of Ukraine, 2018
52018
Харчові технології: посібник до лабораторно-практичних занять
СВ Мерзлов
Біла Церква, 2016
52016
Vermykultyvuvannia–alternatyvnyi sposib oderzhannia bilkovo-mineralnoi kormovoi dobavky [Wormycultivation as an alternative method for producing mineral-protein feed additive]
JO Mashkin, SV Merzlov
Tehnologìâ virobnictva ì pererobki produktìv tvarinnictva 2, 132-135, 2015
52015
Нарощування біомаси черв’яків за різних концентрацій феруму в субстраті
СВ Мерзлов, ЮО Машкін
Білоцерківський національний аграрний університет, 2015
52015
Vplyv riznykh dzherel ta doz Yodu na naroshchuvannia biomasy hibryda chervonykh kaliforniiskykh cherviakiv
AH Vovkohon, SV Merzlov
Seriia: Tekhnolohiia vyrobnytstva i pererobky produktsii tvarynnytstva …, 2014
52014
Оцінка мяса курчат-бройлерів за умов використання у складі комбікормів біомаси вермикультури, збагаченої Йодом
АГ Вовкогон, СВ Мерзлов, ВІ Джміль
Білоцерківський національний аграрний університет, 2014
52014
Khimichnyi sklad miasa broileriv za umov vykorystannia u skladi kombikormiv immobilizovanykh fermentiv, yodu ta zmishanolihandnoho kompleksu kobaltu
SV Merzlov, HP Kalinina, AD Kachan
Visnyk Sumskoho Natsionalnoho Ahrarnoho Universytetu. Seriia: Tvarynnytstvo …, 2012
52012
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20