Рослинні білкові препарати для приготування ковбасних виробів ІМ Ощипок, НВ Кринська, ВВ Наконечний Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012 | 14 | 2012 |
Roslynni bilkovi preparaty dlya pryhotuvannya kovbasnykh vyrobiv IM Oshchypok, NV Krynsʹka, VV Nakonechnyy Naukovyy visnyk LNUVM ta BT im. SZ Hzhytsʹkoho 14 (2), 52, 2012 | 5 | 2012 |
Процес виховання студентської молоді у вузі та етапи управління ним ІМ Ощипок, ІС Ромашко, НВ Кринська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011 | 3 | 2011 |
Застосування ферментованої колагенвмісної сировини при виготовленні ковбасних фаршів ІМ Ощипок, НВ Кринська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 2 | 2015 |
Обеспечение качества и конкурентоспособности продукции ИН Ощипок, ЛМ Багрий, НВ Крынская, ВІ Ярошевич Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 1 | 2014 |
Практичний досвід і перспективи у вирішенні проблеми комплексного використання кісткової сировини на підприємствах м’ясної галузі ЛК Молдаванова, УР Драчук, ІМ Басараб, ІС Ромашко, БІ Галух, ... Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | | 2018 |
Practical experience and perspectives in solving the problem of complex use of bone raw materials at meat industry L Moldavanova, U Drachuk, I Basarab, I Romashko, B Halukh, N Krynska Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | | 2018 |
APPLICATION COLLAGENCONTAINS FERMENTED RAW MATERIALS IN MANUFACTURING SAUSAGE STUFFING I Oschypok, N Krynska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 17 (4 …, 2015 | | 2015 |
ЗАСТОСУВАННЯ ФЕРМЕНТОВАНОЇ КОЛАГЕНВМІСНОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ КОВБАСНИХ ФАРШІВ I Oschypok, N Krynska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015 | | 2015 |
Забезпечення якості і конкурентоспроможності продукції м'ясопереробних підприємств ІМ Ощипок, ЛМ Багрій, НВ Кринська, ВІ Ярошевич Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | | 2014 |
Цінність страв з яловичини у ресторанному господарстві ІМ Ощипок, ВВ Наконечний, НВ Кринська Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 106-108, 2013 | | 2013 |
ВПЛИВ ДЕЯКИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ НА РІЗНОТОВЩИННІСТЬ ПОЛІМЕРНОЇ ПЛІВКИ ДЛЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ІМ Ощипок, ВІ Ярошевич, НВ Кринська Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | | 2013 |
Аналіз функціонально-технологічних сумішей для виготовлення солених м’ясних виробів НВ Кринська Харків: ХДУХТ, 2012 | | 2012 |
Development of new equipment to build pig slaughter technological lines and primary processing requirements IM Oshchypok, VV Nakonechnyj, NV Krynska Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011 | | 2011 |
A process of education of student young people in Institute of higher and the management stages of him IM Oshchypok, IS Romashko, NV Krynska Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011 | | 2011 |
Застосування кореляційного методу для аналізу виробничої діяльності м’ясопереробних підприємств ІМ Ощипок, ВВ Наконечний, НВ Кринська, ІС Ромашко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011 | | 2011 |
Освоєння нового обладнання для компонування технологічної лінії забою свиней і вимоги до первинної переробки ІМ Ощипок, ВВ Наконечний, НВ Кринська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011 | | 2011 |
Common maintenance of pigments in beef of quality of nor, PSE and DFD after ripening RJ Kravtsiv, MZ Paska, NV Krynska Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | | 2008 |
ЗАГАЛЬНИЙ ВМІСТ ПІГМЕНТІВ У ЯЛОВИЧИНІ ЯКОСТІ NOR, PSE ТА DFD ПІСЛЯ ДОЗРІВАННЯ РЙ Кравців, МЗ Паска, МГ Личук, НВ Кринська НАУКОВИЙ ВІСНИК, 218, 2008 | | 2008 |