Підписатись
Galina Voloschuk (Галина Волощук)
Galina Voloschuk (Галина Волощук)
Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий
ВГ Юрчак, ВВ Манк, ГИ Волощук
212005
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба
НВ Пашова, ГІ Волощук, НМ Грегірчак, ГВ Карпик
Продовольчі ресурси, 139-147, 2018
72018
Особливості аналізу та оцінки фінансової стійкості підприємства
ГО Волощук
Збірник друкованих праць, 10-15, 2005
72005
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
НВ Олексієнко, ГІ Волощук, ВІ Оболкіна
52013
Дослідження та обґрунтування механізму поліпшуючої дії пектинових добавок на якість макаронних виробів
ГІ Волощук, ВГ Юрчак
Наукові праці УДУХТ 10, 95–96, 2001
52001
Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною
ГІ Волощук
Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000
52000
Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна
ВІ Оболкіна, НО Ємельянова, ГІ Волощук, ОО Кисельова, ...
42011
Використання ферментного препарату, що має ксиланазну та ліпазну активність при виробництві макаронних виробів з хлібопекарського борошна
ГІ Волощук, ВГ Юрчак, ТП Голікова, КМ Кірєєва
42011
Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими добавками
ГІ Волощук, НМ Кочура, ВГ Юрчак
41999
ВПЛИВ БОРОШНА З МАКУХИ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР НА ВМІСТ ЦУКРІВ У ЖИТНЬОМУ ХЛІБ
Г Волощук, Н Пашова, С Стадник, О Науменко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (16), 57-68, 2021
22021
Регенерація рослин тритикале озимого в культурі різних типів експлантів
CВ Пикало, СІ Волощук, ГД Волощук
Вісник Харківського національного аграрного університету. Серія: Біологія, 71-79, 2015
22015
Удосконалення технології хліба «На хмелю»
ВП Рак, ГІ Волощук, ВГ Юрчак
22010
Розробка технологiї макаронних виробiв з пектином та пектиновмiсною сировиною
ГI Волощук
22000
The influence of the flour of partially defatted oil seeds and artichoke on rye bread staling
N Pashova, G Voloshchuk, V Fomenko, V Mank
National University of Food Technologies Scientific Works of NUFT 25, 204-216, 2019
12019
Effect of defatted flour of oilseeds and topinambur flour on rye bread quality and safety
N Pashova, G Voloshchuk, N Gregirchak, H Karpyk
Рекомендовано до друку Вченою радою Інституту продовольчих ресурсів НААН 6 …, 2018
12018
Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності
Н Пашова, Г Волощук
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
12015
Свойства патоки и ее применение
ГИ Волощук, НВ Алексеенко, ЛС Букшина
12013
Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
ТВ Каліновська, ВІ Оболкіна, ГІ Волощук
12012
Applying of enzymatic additive as improver of macaroni products from wheat flour
G Voloshchuk, C Kirieieva, V Yurchak, S Palyvoda, T Holikova
12009
Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів
ГІ Волощук, НМ Кочура, ГА Волкова, ВГ Юрчак
12000
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20