Galina Voloschuk (Галина Волощук)
Galina Voloschuk (Галина Волощук)
Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий
ВГ Юрчак, ВВ Манк, ГИ Волощук
122005
Особливості аналізу та оцінки фінансової стійкості підприємства
ГО Волощук
Збірник друкованих праць, 10-15, 2005
62005
Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною
ГІ Волощук
Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000
42000
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
НВ Олексієнко, ГІ Волощук, ВІ Оболкіна
32013
Дослідження та обґрунтування механізму поліпшуючої дії пектинових добавок на якість макаронних виробів
ГІ Волощук, ВГ Юрчак
Наукові праці УДУХТ 10, 95–96, 2001
3*2001
Використання ферментного препарату, що має ксиланазну та ліпазну активність при виробництві макаронних виробів з хлібопекарського борошна
ГІ Волощук, ВГ Юрчак, ТП Голікова, КМ Кірєєва
22011
Розробка технологiї макаронних виробiв з пектином та пектиновмiсною сировиною
ГI Волощук
22000
Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими добавками
ГІ Волощук, НМ Кочура, ВГ Юрчак
21999
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба
НВ Пашова, ГІ Волощук, НМ Грегірчак, ГВ Карпик
Продовольчі ресурси, 139-147, 2018
12018
Регенерація рослин тритикале озимого в культурі різних типів експлантів
CВ Пикало, СІ Волощук, ГД Волощук
Вісник Харківського національного аграрного університету. Серія: Біологія, 71-79, 2015
12015
Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
ТВ Каліновська, ВІ Оболкіна, ГІ Волощук
12012
Удосконалення технології хліба «На хмелю»
ВП Рак, ГІ Волощук, ВГ Юрчак
12010
Вплив борошна Знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба
НВ Пашова, ГІ Волощук, ВВ Фоменко, ВВ Манк
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 204-216, 2019
2019
Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному
ГІ Волощук, АО Ярковий, БМ Полуцька, НВ Пашова, НМ Грегірчак
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 253-263, 2019
2019
Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель№ 120601)
НВ Пашова, ГІ Волощук
2017
Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель№ 120603)
НВ Пашова, ГІ Волощук
2017
Хліб житній заварний з топінамбуром (Патент на корисну модель№ 117311)
НВ Пашова, ГІ Волощук
2017
Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель№ 120600)
НВ Пашова, ГІ Волощук
2017
Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель№ 120604)
НВ Пашова, ГІ Волощук
2017
Оптимізація приготування тіста для хліба житньго заварного з порошком топінамбура
НВ Пашова, ГІ Волощук, ВО Хрутьба, ГО Вайганг
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20