Galina Voloschuk (Галина Волощук)
Galina Voloschuk (Галина Волощук)
Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий
ГГ Волощук, В Манк, В Юрчак
Хлебопродукты, 44-46, 2005
112005
Особливості аналізу та оцінки фінансової стійкості підприємства
ГО Волощук
Збірник друкованих праць, 10-15, 2005
62005
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
Н Олексієнко
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 3-5, 2012
32012
Використання ферментного препарату, що має ксиланазну та ліпазну активність при виробництві макаронних виробів з хлібопекарського борошна [Електронний ресурс].–Волощук ГІ …
ГІ Волощук
Електрон. текстові дані.–Режим доступу: http://dspace. nuft. edu. ua/jspui …, 2011
22011
Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими порошками
ГІ Волощук
Експрес-новини: наука, техніка, виробництво, 31-32, 1999
21999
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба
НВ Пашова, ГІ Волощук, НМ Грегірчак, ГВ Карпик
Продовольчі ресурси, 139-147, 2018
12018
Регенерація рослин тритикале озимого в культурі різних типів експлантів
CВ Пикало, СІ Волощук, ГД Волощук
Вісник Харківського національного аграрного університету. Серія: Біологія, 71-79, 2015
12015
Розробка технологiї макаронних виробiв з пектином та пектиновмiсною сировиною
ГI Волощук
12000
Вплив борошна Знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба
НВ Пашова, ГІ Волощук, ВВ Фоменко, ВВ Манк
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 204-216, 2019
2019
Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному
ГІ Волощук, АО Ярковий, БМ Полуцька, НВ Пашова, НМ Грегірчак
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 253-263, 2019
2019
Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності
Н Пашова, Г Волощук
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
2015
Improvement of the egg macaroni products quality
T Holikova, V Yurchak, G Voloshchuk, O Kokhan
2013
Свойства патоки и ее применение
ГИ Волощук, НВ Олексиенко, ЛС Букшина
2013
Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
ТВ Каліновська, ГІ Волощук, ВІ Оболкіна
2012
Удосконалення технології хліба «На хмелю»
ВГ Юрчак, ГІ Волощук, ВП Рак
2010
Applying of enzymatic additive as improver of macaroni products from wheat flour
G Voloshchuk, C Kirieieva, V Yurchak, T Holikova, S Palyvoda
2009
Дослідження процесів сушіння та форм зв’язку вологи у макаронному тісті із структуроутворювачами
СД Паливода, ВГ Юрчак
2009
Поліпшення якості макаронних виробів з хлібопекарського борошна
ВГ Юрчак, ТП Голікова, СД Паливода, ГІ Волощук
2008
Визначення оптимальних режимів виробництва макаронних виробів з використанням додаткової сировини
ВГ Юрчак, ТП Голікова, ГІ Волощук
2007
Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві
ВГ Юрчак, ТВ Корж, ГІ Волощук
2003
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20