Galina Voloschuk (Галина Волощук)
Galina Voloschuk (Галина Волощук)
Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий
ВГ Юрчак, ВВ Манк, ГИ Волощук
162005
Особливості аналізу та оцінки фінансової стійкості підприємства
ГО Волощук
Збірник друкованих праць, 10-15, 2005
72005
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
НВ Олексієнко, ГІ Волощук, ВІ Оболкіна
52013
Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна
ВІ Оболкіна, НО Ємельянова, ГІ Волощук, ОО Кисельова, ...
42011
Дослідження та обґрунтування механізму поліпшуючої дії пектинових добавок на якість макаронних виробів
ГІ Волощук, ВГ Юрчак
Наукові праці УДУХТ 10, 95–96, 2001
42001
Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною
ГІ Волощук
Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000
42000
Використання ферментного препарату, що має ксиланазну та ліпазну активність при виробництві макаронних виробів з хлібопекарського борошна
ГІ Волощук, ВГ Юрчак, ТП Голікова, КМ Кірєєва
32011
Розробка технологiї макаронних виробiв з пектином та пектиновмiсною сировиною
ГI Волощук
32000
Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими добавками
ГІ Волощук, НМ Кочура, ВГ Юрчак
31999
Регенерація рослин тритикале озимого в культурі різних типів експлантів
CВ Пикало, СІ Волощук, ГД Волощук
Вісник Харківського національного аграрного університету. Серія: Біологія, 71-79, 2015
22015
Удосконалення технології хліба «На хмелю»
ВП Рак, ГІ Волощук, ВГ Юрчак
22010
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба
НВ Пашова, ГІ Волощук, НМ Грегірчак, ГВ Карпик
Продовольчі ресурси, 139-147, 2018
12018
Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
ТВ Каліновська, ВІ Оболкіна, ГІ Волощук
12012
Applying of enzymatic additive as improver of macaroni products from wheat flour
G Voloshchuk, C Kirieieva, V Yurchak, S Palyvoda, T Holikova
12009
Оздоровлюйтесь макаронами
ІА Смешко, ВГ Юрчак, ГІ Волощук, ОВ Ширкунова
11999
Вплив борошна Знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба
НВ Пашова, ГІ Волощук, ВВ Фоменко, ВВ Манк
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 204-216, 2019
2019
Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному
ГІ Волощук, АО Ярковий, БМ Полуцька, НВ Пашова, НМ Грегірчак
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 253-263, 2019
2019
Використання порошку топінамбура та шротів олійних культур у технології заварного хліба із житнього борошна
НВ Пашова, ГІ Волощук, АІ Гаврецький
2017
Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель№ 120601)
НВ Пашова, ГІ Волощук
2017
Хліб житній заварний збагачений (Патент на корисну модель№ 120603)
НВ Пашова, ГІ Волощук
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20