Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий ВГ Юрчак, ВВ Манк, ГИ Волощук | 22 | 2005 |
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба НВ Пашова, ГІ Волощук, НМ Грегірчак, ГВ Карпик Продовольчі ресурси, 139-147, 2018 | 10 | 2018 |
Особливості аналізу та оцінки фінансової стійкості підприємства ГО Волощук Збірник друкованих праць, 10-15, 2005 | 7 | 2005 |
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів НВ Олексієнко, ГІ Волощук, ВІ Оболкіна | 5 | 2013 |
Використання ферментного препарату, що має ксиланазну та ліпазну активність при виробництві макаронних виробів з хлібопекарського борошна ГІ Волощук, ВГ Юрчак, ТП Голікова, КМ Кірєєва | 5 | 2011 |
Дослідження та обґрунтування механізму поліпшуючої дії пектинових добавок на якість макаронних виробів ГІ Волощук, ВГ Юрчак Наукові праці УДУХТ 10, 95–96, 2001 | 5 | 2001 |
Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною ГІ Волощук Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000 | 5 | 2000 |
Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна ВІ Оболкіна, НО Ємельянова, ГІ Волощук, ОО Кисельова, ... | 4 | 2011 |
Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими добавками ГІ Волощук, НМ Кочура, ВГ Юрчак | 4 | 1999 |
ВПЛИВ БОРОШНА З МАКУХИ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР НА ВМІСТ ЦУКРІВ У ЖИТНЬОМУ ХЛІБ Г Волощук, Н Пашова, С Стадник, О Науменко ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (16), 57-68, 2021 | 2 | 2021 |
Регенерація рослин тритикале озимого в культурі різних типів експлантів CВ Пикало, СІ Волощук, ГД Волощук Вісник Харківського національного аграрного університету. Серія: Біологія, 71-79, 2015 | 2 | 2015 |
Удосконалення технології хліба «На хмелю» ВП Рак, ГІ Волощук, ВГ Юрчак | 2 | 2010 |
Applying of enzymatic additive as improver of macaroni products from wheat flour G Voloshchuk, C Kirieieva, V Yurchak, S Palyvoda, T Holikova | 2 | 2009 |
Розробка технологiї макаронних виробiв з пектином та пектиновмiсною сировиною ГI Волощук | 2 | 2000 |
TH E INFLUENCE OF TH E FLOUR OF PARTIALLY DEFATTED OIL SEEDS AND ARTICHOKE ON RYE BREAD STALING N Pashova, G Voloshchuk, V Fomenko, V Mank | 1 | 2019 |
Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному ГІ Волощук, АО Ярковий, БМ Полуцька, НВ Пашова, НМ Грегірчак Наукові праці Національного університету харчових технологій, 253-263, 2019 | 1 | 2019 |
Effect of defatted flour of oilseeds and topinambur flour on rye bread quality and safety N Pashova, G Voloshchuk, N Gregirchak, H Karpyk Рекомендовано до друку Вченою радою Інституту продовольчих ресурсів НААН 6 …, 2018 | 1 | 2018 |
Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності Н Пашова, Г Волощук Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | 1 | 2015 |
Свойства патоки и ее применение ГИ Волощук, НВ Алексеенко, ЛС Букшина | 1 | 2013 |
Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів ТВ Каліновська, ВІ Оболкіна, ГІ Волощук | 1 | 2012 |