Аналіз роботи канатної лісотранспортної установки як складної системи МП Мартинців, ЛО Тисовський, ОВ Боратинський, ІМ Рудько Науковий вісник НЛТУ України 12 (8), 107-111, 2002 | 3 | 2002 |
Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні О БОРАТИНСЬКИЙ, М ПАСКА МОЛОДА СПОРТИВНА НАУКА УКРАЇНИ, 2022 | 1 | 2022 |
БАНОШ–АВТЕНТИЧНА СТРАВА, ЯК РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕГМЕНТ ЕТНО-ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ О Боратинський, М Паска, Л Свищ Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 5-8, 2023 | | 2023 |
ОСОБЛИВОСТІ ЕТНІЧНИХ ЗАКЛАДІВ І РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ М ПАСКА, О БОРАТИНСЬКИЙ, О РАДЗІМОВСЬКА МОЛОДА СПОРТИВНА НАУКА УКРАЇНИ 1, 2023 | | 2023 |
ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ З ПОЗИЦІЇ ФОРМУВАННЯ РЕСТОРАННИХ БРЕНДІВ О Боратинський СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2022 | | 2022 |
ВПЛИВ ЕТНІЧНОЇ КУХНІ НА ОСОБЛИВОСТІ ГАСТРОТУРИЗМУ О Боратинський, М Паска СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021 | | 2021 |
АНАЛІЗ РИЗИКІВ КРЕДИТУВАННЯ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ ТА МЕТОДИ ЇХ ЗНИЖЕННЯ ОІ Графська, ОВ Боратинський, ТІ Перегіняк Теоретичні та практичні аспекти соціально-економічних наукових досліджень, 173, 2020 | | 2020 |
МЕТОДИ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЦІН НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ О Боратинський, Ю Цюпрук СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020 | | 2020 |
Особливості розвитку та застосування лісотранспортних підвісних канатних установок (ПКУ) О Боратинський, А Булик, Р Шулопата Науковий вісник НЛТУ України 17 (2), 77-81, 2007 | | 2007 |
Коливання несучих канатів підвісних лісотранспортних систем ОВ Боратинський Науковий вісник НЛТУ України 14 (4), 64-71, 2004 | | 2004 |
Аналіз роботи мобільних канатних лісотранспортних установок та оцінка напруженого стану їх основних елементів МП Мартинців, ОВ Боратинський Науковий вісник НЛТУ України 14 (3), 28-32, 2004 | | 2004 |
Коливання основних елементів мобільних канатних лісотранспортних установок ОВ Боратинський Науковий вісник НЛТУ України 11 (4), 104-108, 2001 | | 2001 |
ЕТНІЧНА КУХНЯ ЯК ДЖЕРЕЛО ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ОВ Боратинський ГП Скляр, д. е. н., професор, завідувач кафедри туристичного та готельного …, 0 | | |
РОЗРАХУНОК ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ І ОБГРУНТУВАННЯ ПАРА-МЕТРІВ КАНАТНИХ ЛІСОТРАНСПОРТНИХ СИСТЕМ ДЛЯ ГРУПО МГ Адамовський, МП Мартинців, ОВ Боратинський | | |