Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 13932 | 9087 |
h-індекс | 63 | 49 |
i10-індекс | 243 | 206 |
Доступні для всіх
Переглянути всі2 статті
5 статей
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Seyed Hadi RazaviProfessor of Food Bioprocess Engineering, University of TehranПідтверджена електронна адреса в ut.ac.ir
- Mahmoud OmidProfessor, University of TehranПідтверджена електронна адреса в ut.ac.ir
- Ashkan MadadlouSenior Lecturer, University College Cork (UCC)Підтверджена електронна адреса в ucc.ie
- Shima YousefiDepartment of Food Science and Engineering, Islamic Azad University, Science and Research BranchПідтверджена електронна адреса в ut.ac.ir
- Mehdi FarhoodiDepartment of Food Science and Technology, Shahid Beheshti University of Medical SciencesПідтверджена електронна адреса в sbmu.ac.ir
- Seyed Mohammad Taghi GharibzahediInstitute of Materials Science, Universität KielПідтверджена електронна адреса в tf.uni-kiel.de
- mina farziFood science and technology, university of tehranПідтверджена електронна адреса в ut.ac.ir
- Ali Akbar SabouryDistinguished Professor of Biophysical Chemistry, University of TehranПідтверджена електронна адреса в ut.ac.ir
- Yadollah YaminiProfessor of Analytical Chemistry, Tarbiat Modares UniversityПідтверджена електронна адреса в modares.ac.ir
- Mohammadamin MohammadifarNational Food Institute, Technical University of Denmark