Оплата праці в процесі трансформації постсоціалістичної економіки І Поворознюк Україна: аспекти праці, 16-23, 2012 | 29 | 2012 |
Methodological bases of sectoral innovation priorities evaluation within security-based strategies VA Omelyanenko, VV Martynenko, MA Slatvinskyi, IM Povorozniuk, ... International Journal of Civil Engineering and Technology 10 (2), 1217-1226, 2019 | 18 | 2019 |
Інноваційні технології в ресторанному бізнесі І Поворознюк Економіка та суспільство, 2021 | 17 | 2021 |
Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19 І Поворознюк Економіка та суспільство, 2021 | 15 | 2021 |
Аn integrated approach to the enterprises’ business efficiency assessment. I Balaniuk, D Shelenko, M Biloshkurskyi, I Povorozniuk, L Slatvinska Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure Development, 2020 | 15 | 2020 |
Ефективна система мотивації персоналу індустрії гостинності–запорука успіху на ринку послуг ІМ Поворознюк Економічний аналіз, 204-212, 2017 | 15* | 2017 |
Шляхи підвищення якості готельних послуг в Україні ІМ Поворознюк | 15 | 2016 |
Перспективи розвитку глемпінгу для регіональної індустрії гостинності І Поворознюк, Л Нещадим Економіка та суспільство, 2022 | 6 | 2022 |
The Influence of Globalization Processes on the Development of the Restaurant Business of Ukraine I Povorozniuk, O Dzhoha, L Neshchadym, I Kyryliuk, S Tymchuk, ... Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure …, 2023 | 5 | 2023 |
Формування конкурентоспроможності готельних послуг регіону IM Povorozniuk, LA Slatvinska, TM Berbets Економічні горизонти, 107-120, 2018 | 5 | 2018 |
Перспективи розвитку європейського ринку туристичних послуг ІМ Поворознюк Інвестиції: практика та досвід, 27-30, 2015 | 5 | 2015 |
Проблеми реалізації мотиваційного потенціалу оплати праці в постсоціалістичній економіці ІМ Поворознюк Економіка та держава, 38-40, 2014 | 5 | 2014 |
Управління якістю послуг на підприємствах індустрії гостинності під час кризи І Поворознюк Економіка та суспільство, 2022 | 4 | 2022 |
Проблеми якості обслуговування на підприємствах індустрії гостинності І Поворознюк Економіка та суспільство, 2022 | 4 | 2022 |
Digitalization as the basis of the development of enterprises in the hospitality industry L Neshchadym, I Povorozniuk, I Kyryliuk, O Lytvyn, S Tymchuk, ... Sciences of Europe, 20-23, 2022 | 4 | 2022 |
Перспективи розвитку ринку хостелів в Україні ІМ Поворознюк Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2020 | 3 | 2020 |
Development of reciptures of canned smothies made from zucchini and fruits A Tokar, L Matenchuk, Z Kharchenko, I Haidai, N Zahorko, V Tarasenko, ... | 3 | 2018 |
Напрями інноваційного розвитку підприємств ресторанного господарства в кризових умовах І Поворознюк, Н Штангеєва Економічні горизонти, 30-38, 2023 | 2 | 2023 |
Modelling of Demand Determinants for Full-Time Bachelor's Degree Programs in Hospitality and Catering: The Case of Ukrainian Higher Education Institutions I Povorozniuk, L Neshchadym, O Lytvyn, T Berbets, I Filimonova, ... International journal of computer science and network security: IJCSNS 22 (1 …, 2022 | 2 | 2022 |
Правильне збалансоване харчування як основний фактор здоров'я молоді ЛМ Нещадим, ІМ Поворознюк, ОВ Литвин Економічні горизонти, 73-81, 2021 | 2 | 2021 |