Підписатись
Inna Bobel, Інна Бобель (Інна Зінченко, Inna Zinchenko)
Inna Bobel, Інна Бобель (Інна Зінченко, Inna Zinchenko)
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Tekhnokhimichnyi kontrol syrovyny ta khlibobulochnykh i makaronnykh vyrobiv
VI Drobot, VH Yurchak, OA Bilyk, V Bondarenko Yu, AM Hryshchenko, ...
Kyiv: NUKhT 902, 2015
482015
Влияние технологических факторов на процесс экстракции плодов рябины черноплодной
ВА Терлецкая, ЕВ Рубанка, ИН Зинченко
Техника и технология пищевых производств, 127-131, 2013
262013
Quality assessment of wheat bread incorporating chia seeds
G Adamczyk, E Ivanišová, J Kaszuba, I Bobel, K Khvostenko, M Chmiel, ...
Foods 10 (10), 2376, 2021
142021
Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна
НО Фалендиш, ІМ Зінченко, МС Блаженко
72019
Development of Temperature Regime of Storage of Frozen Black Currant
N Osokina, K Kostetska, O Herasymchuk, N Falendysh, I Bobel, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11-110), 33-40, 2021
52021
Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з метіоніном
ЄЄ Костенко, ГМ Біла, ВМ Ковбаса, ВА Терлецька, ІМ Зінченко, ...
52010
Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів
ІМ Зінченко
52010
Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з лейцином
ЄЄ Костенко, ВМ Ковбаса, ВА Терлецька, ІМ Зінченко, АВ Боднар
52009
Osoblyvosti vyrobnytstva orhanichnoho khliba z vykorystanniam konoplianoho boroshna.[Features of organic bread production using hemp flour]
N Falendysh, I Zinchenko, M Blazhenko
Kharchova promyslovist.[Food Industry]. Kyiv: NUKНT 25, 7, 2019
42019
Исследование физико-химических свойств водных экстрактов чая
ЕВ Рубанка, ВА Терлецкая, ИН Зинченко
42014
Нові напрями збагачення хліба із застосуванням органічної нетрадиційної сировини
НО Фалендиш, ЗА Борковський, ІМ Зінченко
32020
Створення виробу функціонально-профілактичного призначення батончику типу" Мюслі"
НО Савченко, ІМ Зінченко
32013
An Insight into Pasting and Rheological Behavior of Potato Starch Pastes and Gels with Whole and Ground Chia Seeds
G Adamczyk, M Krystyjan, P Kuźniar, PŁ Kowalczewski, I Bobel
Gels 8 (9), 598, 2022
22022
Nutritional and biological value of mushroom snacks
I Bobel, G Adamczyk, N Falendysh
Food and Environment Safety Journal 21 (2), 2022
22022
Дослідження процесу екстракції макроелементів при виробництві продуктів на основі чаю зеленого
КВ Рубанка, ВА Терлецька, ІМ Зінченко, ГМ Біла
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 228-233, 2014
22014
Особливості процесу набухання штучно культивованих грибів
ІМ Зінченко, ВА Терлецька, ВМ Ковбаса, АД Сергеєв, ВВ Білоцький
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 28-34, 2013
22013
Исследование влияния технологических факторов на процесс экстракции корня имбиря в производстве быстрорастворимого кофе и чая
ВА Терлецкая, ЕВ Рубанка, ИН Зинченко
22013
Харчоконцентрати на основі їстівних грибів
ІМ Зінченко, ВА Терлецька
22010
Харчові продукти нового покоління
ІМ Зінченко, ТІ Янюк, ВА Терлецька, ВМ Ковбаса
22008
Дослідження технологічних властивостей продуктів нового покоління
ІМ Зінченко, ВА Терлецька, ТІ Янюк
22008
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20