Tekhnokhimichnyi kontrol syrovyny ta khlibobulochnykh i makaronnykh vyrobiv VI Drobot, VH Yurchak, OA Bilyk, V Bondarenko Yu, AM Hryshchenko, ... Kyiv: NUKhT 902, 2015 | 48 | 2015 |
Влияние технологических факторов на процесс экстракции плодов рябины черноплодной ВА Терлецкая, ЕВ Рубанка, ИН Зинченко Техника и технология пищевых производств, 127-131, 2013 | 26 | 2013 |
Quality assessment of wheat bread incorporating chia seeds G Adamczyk, E Ivanišová, J Kaszuba, I Bobel, K Khvostenko, M Chmiel, ... Foods 10 (10), 2376, 2021 | 14 | 2021 |
Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна НО Фалендиш, ІМ Зінченко, МС Блаженко | 7 | 2019 |
Development of Temperature Regime of Storage of Frozen Black Currant N Osokina, K Kostetska, O Herasymchuk, N Falendysh, I Bobel, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11-110), 33-40, 2021 | 5 | 2021 |
Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з метіоніном ЄЄ Костенко, ГМ Біла, ВМ Ковбаса, ВА Терлецька, ІМ Зінченко, ... | 5 | 2010 |
Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів ІМ Зінченко | 5 | 2010 |
Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з лейцином ЄЄ Костенко, ВМ Ковбаса, ВА Терлецька, ІМ Зінченко, АВ Боднар | 5 | 2009 |
Osoblyvosti vyrobnytstva orhanichnoho khliba z vykorystanniam konoplianoho boroshna.[Features of organic bread production using hemp flour] N Falendysh, I Zinchenko, M Blazhenko Kharchova promyslovist.[Food Industry]. Kyiv: NUKНT 25, 7, 2019 | 4 | 2019 |
Исследование физико-химических свойств водных экстрактов чая ЕВ Рубанка, ВА Терлецкая, ИН Зинченко | 4 | 2014 |
Нові напрями збагачення хліба із застосуванням органічної нетрадиційної сировини НО Фалендиш, ЗА Борковський, ІМ Зінченко | 3 | 2020 |
Створення виробу функціонально-профілактичного призначення батончику типу" Мюслі" НО Савченко, ІМ Зінченко | 3 | 2013 |
An Insight into Pasting and Rheological Behavior of Potato Starch Pastes and Gels with Whole and Ground Chia Seeds G Adamczyk, M Krystyjan, P Kuźniar, PŁ Kowalczewski, I Bobel Gels 8 (9), 598, 2022 | 2 | 2022 |
Nutritional and biological value of mushroom snacks I Bobel, G Adamczyk, N Falendysh Food and Environment Safety Journal 21 (2), 2022 | 2 | 2022 |
Дослідження процесу екстракції макроелементів при виробництві продуктів на основі чаю зеленого КВ Рубанка, ВА Терлецька, ІМ Зінченко, ГМ Біла Наукові праці Національного університету харчових технологій, 228-233, 2014 | 2 | 2014 |
Особливості процесу набухання штучно культивованих грибів ІМ Зінченко, ВА Терлецька, ВМ Ковбаса, АД Сергеєв, ВВ Білоцький Наукові праці Національного університету харчових технологій, 28-34, 2013 | 2 | 2013 |
Исследование влияния технологических факторов на процесс экстракции корня имбиря в производстве быстрорастворимого кофе и чая ВА Терлецкая, ЕВ Рубанка, ИН Зинченко | 2 | 2013 |
Харчоконцентрати на основі їстівних грибів ІМ Зінченко, ВА Терлецька | 2 | 2010 |
Харчові продукти нового покоління ІМ Зінченко, ТІ Янюк, ВА Терлецька, ВМ Ковбаса | 2 | 2008 |
Дослідження технологічних властивостей продуктів нового покоління ІМ Зінченко, ВА Терлецька, ТІ Янюк | 2 | 2008 |