Підписатись
Oksana Bass Оксана Басс
Oksana Bass Оксана Басс
кандидат технічних наук, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Enzymatic hydrolysis of lactose in concentrates of reconstituted demineralized whey, intended for ice cream production
T Osmak, S Mleko, O Bass, A Mykhalevych, U Kuzmyk
Ukrainian Food Journal 10 (2), 277-288, 2021
222021
Studies of water freezing features in ice cream with starch syrup
G Polischuk, T Sharahmatova, N Breus, O Bass, I Shevchenko
132019
Scientific explanation of composition of acidophilic-whey ice cream, enriched with protein
G POLISCHUK, O KOCHUBEY-LYTVYNENKO, T OSMAK, U KUZMIK, ...
Food and Environment Safety Journal 20 (1), 2021
112021
Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів: підручник
ГЄ Поліщук, ОВ Кочубей-Литвиненко, ТГ Осьмак, ОО Басс
Київ: НУХТ, 222, 2020
112020
Influence of sweeteners on rheological and qualitative indicators of ice cream
O Bass, G Polischuk, G Goncharuk
Ukrainian food journal, 41-53, 2018
102018
Investigation of viscous characteristics of ice cream mixtures with starch syrup
O Bass, G Polischuk, E Goncharuk
Ukrainian Food Journal, 269-277, 2017
102017
Cryoprotective ability of starch syrup in the composition of aromatic and fruit-berry ice cream
G Polischuk, O Bass, T Osmak, N Breus
Ukrainian food journal, 239-248, 2019
92019
Technological functions of hydrolyzed whey concentrate in ice cream
O Shevchenko, A Mykhalevych, G Polishchuk, M Buniowska-Olejnik, ...
62022
Development of a new type of alcoholic ice cream
O Kochubei-Lytvynenko, G Polishchuk, O Bass, A Mykhalevych
62021
Analysis of the nature of the composition substances of sour-milk dessert with plant-based fillers
G Polishchuk, U Kuzmyk, T Osmak, M Kurmach, O Bass
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 114, 2021
32021
16. ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКА АКТИВНОСТІ ВОДИ ПАСТ КИСЛОМОЛОЧНИХ
УГ Кузьмик, НМ Ющенко, ТО Белемець, ІМ Миколів
ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 147, 2020
32020
Низькокалорійне морозиво як альтерантива класичному продукту для дітей з особливими харчовими потребами
ОО Басс, ГЄ Поліщук
22021
Investigation of the fermentation process of demineralized whey concentrates for ice cream production
U Kuzmyk, O Bass, A Mykhalevych, T Osmak
Trends in LEAN food production and packaging: Proceedings of the10th …, 2021
22021
Study of rheological characteristics of fermented milk paste with spices
G Polishchuk, U Kuzmyk, N Yushchenko, T Osmak, M Kurmach, O Bass, ...
ScienceRise, 30-34, 2021
22021
Studie des wasseraktivität indikators in fermentierten und unfermentierten molke konzentraten
A Mykhalevych, O Bass, V Sapiga
22021
Дослідження впливу замінників цукру на процес гомогенізації сумішей морозива вершкового
ОО Басс, Я Жила, ГЄ Поліщук
22019
Продукти переробки сироватки як рецептурні компоненти у складі морозива
ОО Басс, ГЄ Поліщук
Басс, ОО Продукти переробки сироватки як рецептурні компоненти у складі …, 2020
12020
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру
ОО Басс
12019
Дослідження реологічних характеристик сумішей для морозива з патоками крохмальними
ОО Басс, ГЄ Поліщук, ОВ Гончарук
12017
Використання крохмальних паток як замінника цукру у виробництві морозива
ОО Басс, ГЄ Поліщук
12017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20