Галина Иосифовна Евдокимова
Галина Иосифовна Евдокимова
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Аминокислотный состав белков чечевицы
ГИ Евдокимова, ВА Яковенко, ЛР Лалиев, ЛЮ Исарова
Известия вузов. Пищевая технология, 20-22, 1974
71974
Насіння амаранту можна уберегти від згубної дії мікрофлори
АВ Єгорова, Г Євдокимова, Л Овсянникова, Н Валентюк
Зерно і хліб, 34-35, 2008
52008
Пищевая ценность зерновых хлопьев и технологическая линия для их производства
МБ Бабич, И Лукьянчук, Г Евдокимова
МБ Бабич, ИН Лукьянчук, ГИ Евдокимова:[Электрон. ресурс] http: www. apk …, 2001
52001
Масло амаранту - стимулятор росту лактобацил
ОО Килименчук, ГЙ Євдокимова, ОД Журлова
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 152-155, 2014
42014
Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Зернові продукти і комбікорми, 24-27, 2011
42011
Вплив масла амаранту на корисну мікрофлору людини
Ш Килименчук, Євдокимова, Щур
Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2014
32014
Вплив режимів зберігання на зміну біохімічних властивостей насіння амаранту
ГЙ Євдокимова, ЛК Овсянникова, НО Валентюк
Хранение и переработка зерна, 33-35, 2008
32008
Оцінка санітарної якості білково-вітамінно-мінеральної добавки для домашніх тварин
АВ Макаринська, АВ Єгорова, ГЙ Євдокимова, АГ Кучерук
Зернові продукти і комбікорми 62 (1,2), 44-47, 2016
22016
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками
МР Мардар, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, ЛВ Труфкати, РР Значек
Харчова наука і технологія, 95-99, 2014
22014
Зміни мікробіологічного стану при зберіганні зерна проса після вдосконалення його післязбиральної обробки
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова, ЛВ Труфкаті, ...
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 26-31, 2014
22014
Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
ТО Величко, ГЙ Євдокимова, МР Мардар, НР Кордзая
Харчова наука і технологія, 37-42, 2010
22010
Низькі позитивні температури (5-15°С) дають змогу значно подовжити тривалість зберігання насіння льону
Т Величко, Г Євдокимова, Л Овсянникова, С Буйвол
Зерно і хліб, 40, 2009
22009
За правильного зберігання насіння гірчиці немає умов для розвитку мікроорганізмів
ГЙ Євдокимова, АВ Єгорова, С Орлова, В Тіора
Зерно і хліб, 27-28, 2007
22007
Вплив режимів зберігання на зміну мікрофлори насіння амаранту
ГЙ Євдокимова, АВ Єгорова, ЛК Овсянникова, НО Валентюк
Зернові продукти і комбікорми, 17-19, 2007
22007
Влияние способа кондиционирования зерна пшеницы на выход и качество муки
ГН Садовский, ГИ Евдокимова
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 1991
21991
Влияние режимов хранения на технологические свойства зерна пшеницы
ПВ Данильчук, ЛК Овсянникова, ГИ Евдокимова, БН Али
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология 199 (6), 1990
21990
Исследование возможности использования крупы кукурузной в производстве зерновых завтраков
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Буняк, ГИ Евдокимова
International Scientific and Practical Conference World science 3 (8), 4-9, 2017
12017
Санітарна якість комбікормів для хвилястих папуг
ТВ Бордун, МР Мардар, ГЙ Євдокимова, ВІ Кулеша
Хранение и переработка зерна, 54-56, 2015
12015
Застосування олії амаранту при вирощуванні молочнокислих культур
ОО Килименчук, МІ Охотська, ГЙ Євдокимова
Збірник тез доповідей 75 наукової конференції викладачів академії, 58, 2015
1*2015
Застосування олії амаранту при вирощуванні Lactobacillus plantarum
ОО Килименчук, МІ Охотська, ГЙ Євдокимова
Наукові праці ОНАХТ, 88-93, 2015
12015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20