Аминокислотный состав белков чечевицы ГИ Евдокимова, ВА Яковенко, ЛР Лалиев, ЛЮ Исарова Известия вузов. Пищевая технология, 20-22, 1974 | 8 | 1974 |
Перспективи використання розмеленого зерна проса при виробництві пшеничного хліба ВВ Калаянова, СІ Щербатюк, НВ Гаєвська, ЛК Овсянникова, ... Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 18-20, 2014 | 5 | 2014 |
Насіння амаранту можна уберегти від згубної дії мікрофлори АВ Єгорова, Г Євдокимова, Л Овсянникова, Н Валентюк Зерно і хліб, 34-35, 2008 | 5 | 2008 |
Вплив масла амаранту на корисну мікрофлору людини Ш Килименчук, Євдокимова, Щур Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2014 | 4 | 2014 |
Масло амаранту - стимулятор росту лактобацил ОО Килименчук, ГЙ Євдокимова, ОД Журлова Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 152-155, 2014 | 4 | 2014 |
Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська Зернові продукти і комбікорми, 24-27, 2011 | 4 | 2011 |
Пищевая ценность зерновых хлопьев и технологическая линия для их производства МБ Бабич, И Лукьянчук, Г Евдокимова МБ Бабич, ИН Лукьянчук, ГИ Евдокимова:[Электрон. ресурс] http: www. apk …, 2001 | 4 | 2001 |
Исследование возможности использования крупы кукурузной в производстве зерновых завтраков НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Буняк, ГИ Евдокимова International Scientific and Practical Conference World science 3 (8), 4-9, 2017 | 3 | 2017 |
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками МР Мардар, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, ЛВ Труфкати, РР Значек Харчова наука і технологія, 95-99, 2014 | 3 | 2014 |
Низькі позитивні температури (5-15°С) дають змогу значно подовжити тривалість зберігання насіння льону Т Величко, Г Євдокимова, Л Овсянникова, С Буйвол Зерно і хліб, 40, 2009 | 3 | 2009 |
Влияние способа кондиционирования зерна пшеницы на выход и качество муки ГН Садовский, ГИ Евдокимова Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 46, 1991 | 3 | 1991 |
Влияние режимов хранения на технологические свойства зерна пшеницы ПВ Данильчук, ЛК Овсянникова, ГИ Евдокимова, БН Али Известия высших учебных заведений. Пищевая технология 199 (6), 32-34, 1990 | 3 | 1990 |
Влияние гидротермической обработки зерна кукурузы на биохимические и товарные свойства крупы ГИ Евдокимова ОТИПП, 1972 | 3 | 1972 |
Вплив різних умов зберігання на якість зерна проса ВВ Юрковська, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ЛО Валевська, ... Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 88-95, 2018 | 2 | 2018 |
Дослідження показників санітарної безпеки нових сортів льону ЮВ Грищук, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 21-26, 2017 | 2 | 2017 |
Оцінка санітарної якості білково-вітамінно-мінеральної добавки для домашніх тварин АВ Макаринська, АВ Єгорова, ГЙ Євдокимова, АГ Кучерук Зернові продукти і комбікорми 62 (1,2), 44-47, 2016 | 2 | 2016 |
Санітарна якість комбікормів для хвилястих папуг ТВ Бордун, МР Мардар, ГЙ Євдокимова, ВІ Кулеша Хранение и переработка зерна, 54-56, 2015 | 2 | 2015 |
Биотехнологические аспекты получения кисломолочного продукта функционального назначения ЕА Килименчук, МИ Охотская, ГИ Евдокимова Пищевая наука и технология 9 (3), 14-19, 2015 | 2 | 2015 |
Зміни мікробіологічного стану при зберіганні зерна проса після вдосконалення його післязбиральної обробки ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова, ЛВ Труфкаті, ... Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 26-31, 2014 | 2 | 2014 |
Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів ТО Величко, ГЙ Євдокимова, МР Мардар, НР Кордзая Харчова наука і технологія, 37-42, 2010 | 2 | 2010 |