Підписатись
Галина Иосифовна Евдокимова
Галина Иосифовна Евдокимова
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Аминокислотный состав белков чечевицы
ГИ Евдокимова, ВА Яковенко, ЛР Лалиев, ЛЮ Исарова
Известия вузов. Пищевая технология, 20-22, 1974
81974
Перспективи використання розмеленого зерна проса при виробництві пшеничного хліба
ВВ Калаянова, СІ Щербатюк, НВ Гаєвська, ЛК Овсянникова, ...
Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 18-20, 2014
52014
Насіння амаранту можна уберегти від згубної дії мікрофлори
АВ Єгорова, Г Євдокимова, Л Овсянникова, Н Валентюк
Зерно і хліб, 34-35, 2008
52008
Вплив масла амаранту на корисну мікрофлору людини
Ш Килименчук, Євдокимова, Щур
Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2014
42014
Масло амаранту - стимулятор росту лактобацил
ОО Килименчук, ГЙ Євдокимова, ОД Журлова
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 152-155, 2014
42014
Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Зернові продукти і комбікорми, 24-27, 2011
42011
Пищевая ценность зерновых хлопьев и технологическая линия для их производства
МБ Бабич, И Лукьянчук, Г Евдокимова
МБ Бабич, ИН Лукьянчук, ГИ Евдокимова:[Электрон. ресурс] http: www. apk …, 2001
42001
Исследование возможности использования крупы кукурузной в производстве зерновых завтраков
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Буняк, ГИ Евдокимова
International Scientific and Practical Conference World science 3 (8), 4-9, 2017
32017
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками
МР Мардар, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, ЛВ Труфкати, РР Значек
Харчова наука і технологія, 95-99, 2014
32014
Низькі позитивні температури (5-15°С) дають змогу значно подовжити тривалість зберігання насіння льону
Т Величко, Г Євдокимова, Л Овсянникова, С Буйвол
Зерно і хліб, 40, 2009
32009
Влияние способа кондиционирования зерна пшеницы на выход и качество муки
ГН Садовский, ГИ Евдокимова
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 46, 1991
31991
Влияние режимов хранения на технологические свойства зерна пшеницы
ПВ Данильчук, ЛК Овсянникова, ГИ Евдокимова, БН Али
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология 199 (6), 32-34, 1990
31990
Влияние гидротермической обработки зерна кукурузы на биохимические и товарные свойства крупы
ГИ Евдокимова
ОТИПП, 1972
31972
Вплив різних умов зберігання на якість зерна проса
ВВ Юрковська, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ЛО Валевська, ...
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 88-95, 2018
22018
Дослідження показників санітарної безпеки нових сортів льону
ЮВ Грищук, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 21-26, 2017
22017
Оцінка санітарної якості білково-вітамінно-мінеральної добавки для домашніх тварин
АВ Макаринська, АВ Єгорова, ГЙ Євдокимова, АГ Кучерук
Зернові продукти і комбікорми 62 (1,2), 44-47, 2016
22016
Санітарна якість комбікормів для хвилястих папуг
ТВ Бордун, МР Мардар, ГЙ Євдокимова, ВІ Кулеша
Хранение и переработка зерна, 54-56, 2015
22015
Биотехнологические аспекты получения кисломолочного продукта функционального назначения
ЕА Килименчук, МИ Охотская, ГИ Евдокимова
Пищевая наука и технология 9 (3), 14-19, 2015
22015
Зміни мікробіологічного стану при зберіганні зерна проса після вдосконалення його післязбиральної обробки
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова, ЛВ Труфкаті, ...
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 26-31, 2014
22014
Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
ТО Величко, ГЙ Євдокимова, МР Мардар, НР Кордзая
Харчова наука і технологія, 37-42, 2010
22010
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20