Галина Иосифовна Евдокимова
Галина Иосифовна Евдокимова
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
НазваПосиланняРік
Масло амаранту - стимулятор росту лактобацил
ОО Килименчук, ГЙ Євдокимова, ОД Журлова
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 152-155, 2014
42014
Вплив масла амаранту на корисну мікрофлору людини
Ш Килименчук, Євдокимова, Щур
Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2014
22014
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками
МР Мардар, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, ЛВ Труфкати, РР Значек
Харчова наука і технологія, 95-99, 2014
22014
Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Зернові продукти і комбікорми, 24-27, 2011
22011
Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
ТО Величко, ГЙ Євдокимова, МР Мардар, НР Кордзая
Харчова наука і технологія, 37-42, 2010
22010
За правильного зберігання насіння гірчиці немає умов для розвитку мікроорганізмів
ГЙ Євдокимова, АВ Єгорова, С Орлова, В Тіора
Зерно і хліб, 27-28, 2007
22007
Оцінка санітарної якості білково-вітамінно-мінеральної добавки для домашніх тварин
АВ Макаринська, АВ Єгорова, ГЙ Євдокимова, АГ Кучерук
Зернові продукти і комбікорми 62 (1,2), 44-47, 2016
12016
Санітарна якість комбікормів для хвилястих папуг
ТВ Бордун, МР Мардар, ГЙ Євдокимова, ВІ Кулеша
Хранение и переработка зерна, 54-56, 2015
12015
Перспективи використання розмеленого зерна проса при виробництві пшеничного хліба
ВВ Калаянова, СІ Щербатюк, НВ Гаєвська, ЛК Овсянникова, ...
Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 18-20, 2014
12014
Дослідження зміни якості насіння маку при зберіганні
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Наукові праці ОНАХТ 1 (40), 35-38, 2011
12011
Влияние способа кондиционирования зерна пшеницы на выход и качество муки
ГН Садовский, ГИ Евдокимова
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 1991
11991
Влияние режимов хранения на технологические свойства зерна пшеницы
ПВ Данильчук, ЛК Овсянникова, ГИ Евдокимова, БН Али
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология 199 (6), 1990
11990
Влияние гидротермической обработки зерна кукурузы на биохимические и товарные свойства крупы
ГИ Евдокимова
ОТИПП, 1972
11972
ВПЛИВ РІЗНИХ УМОВ ЗБЕРІГАННЯ НА ЯКІСТЬ ЗЕРНА ПРОСА
ВВ Юрковська, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ЛО Валевська, ...
2019
Оцінка кількісно-якісного складу мікробіоти комбікормів для шиншил
ТВ Бордун, ГЙ Євдокимова
2018
Вплив умов зберігання на зміну показників якості нових сортів льону.
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, ЮВ Грищук, ГЙ Євдокимова
Харків: ХДУХТ, 2018
2018
Обґрунтування режимів сушіння зерна гречки
АК Кац, ГЙ Євдокимова, ГМ Станкевич, ВІ Черниш
2017
Визначення мікробіологічних показників якості при зберіганні гідролізату коллагену
НА Дзюба, ЛО Валевська, ГЙ Євдокимова
2017
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ САНІТАРНОЇ БЕЗПЕКИ НОВИХ СОРТІВ ЛЬОНУ
ЮВ Грищук, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова
Scientific Works 81 (2), 2017
2017
ИССЛЕДОВАНИЕ ВОЗМОЖНОСТИ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ КРУПЫ КУКУРУЗНОЙ В ПРОИЗВОДСТВЕ ЗЕРНОВЫХ ЗАВТРАКОВ
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Буняк, ГИ Евдокимова
International Scientific and Practical Conference World science 3 (8), 4-9, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20