Галина Иосифовна Евдокимова
Галина Иосифовна Евдокимова
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Масло амаранту - стимулятор росту лактобацил
ОО Килименчук, ГЙ Євдокимова, ОД Журлова
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 152-155, 2014
42014
Вплив масла амаранту на корисну мікрофлору людини
Ш Килименчук, Євдокимова, Щур
Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2014
32014
Оцінка санітарної якості білково-вітамінно-мінеральної добавки для домашніх тварин
АВ Макаринська, АВ Єгорова, ГЙ Євдокимова, АГ Кучерук
Зернові продукти і комбікорми 62 (1,2), 44-47, 2016
22016
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками
МР Мардар, АВ Егорова, ГИ Евдокимова, ЛВ Труфкати, РР Значек
Харчова наука і технологія, 95-99, 2014
22014
За правильного зберігання насіння гірчиці немає умов для розвитку мікроорганізмів
ГЙ Євдокимова, АВ Єгорова, С Орлова, В Тіора
Зерно і хліб, 27-28, 2007
22007
Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання
ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, АЛ Рогова, АД Савенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
12018
ИССЛЕДОВАНИЕ ВОЗМОЖНОСТИ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ КРУПЫ КУКУРУЗНОЙ В ПРОИЗВОДСТВЕ ЗЕРНОВЫХ ЗАВТРАКОВ
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Буняк, ГИ Евдокимова
International Scientific and Practical Conference World science 3 (8), 4-9, 2017
12017
Санітарна якість комбікормів для хвилястих папуг
ТВ Бордун, МР Мардар, ГЙ Євдокимова, ВІ Кулеша
Хранение и переработка зерна, 54-56, 2015
12015
Застосування олії амаранту при вирощуванні молочнокислих культур
ОО Килименчук, МІ Охотська, ГЙ Євдокимова
Збірник тез доповідей 75 наукової конференції викладачів академії, 58, 2015
1*2015
Застосування олії амаранту при вирощуванні Lactobacillus plantarum
ОО Килименчук, МІ Охотська, ГЙ Євдокимова
Наукові праці ОНАХТ, 88-93, 2015
12015
Дослідження зміни якості насіння маку при зберіганні
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Наукові праці ОНАХТ 1 (40), 35-38, 2011
12011
Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ОГ Соколовська
Зернові продукти і комбікорми, 24-27, 2011
12011
Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
ТО Величко, ГЙ Євдокимова, МР Мардар, НР Кордзая
Харчова наука і технологія, 37-42, 2010
12010
Влияние способа кондиционирования зерна пшеницы на выход и качество муки
ГН Садовский, ГИ Евдокимова
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 1991
11991
Влияние режимов хранения на технологические свойства зерна пшеницы
ПВ Данильчук, ЛК Овсянникова, ГИ Евдокимова, БН Али
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология 199 (6), 1990
11990
Вплив різних умов зберігання на якість зерна проса
ВВ Юрковська, ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ЛО Валевська, ...
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 88-95, 2018
2018
Оцінка кількісно-якісного складу мікробіоти комбікормів для шиншил
ТВ Бордун, ГЙ Євдокимова
2018
Вплив умов зберігання на зміну показників якості нових сортів льону.
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, ЮВ Грищук, ГЙ Євдокимова
Харків: ХДУХТ, 2018
2018
Обґрунтування режимів сушіння зерна гречки
АК Кац, ГЙ Євдокимова, ГМ Станкевич, ВІ Черниш
2017
Визначення мікробіологічних показників якості при зберіганні гідролізату коллагену
НА Дзюба, ЛО Валевська, ГЙ Євдокимова
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20