Медична хімія ВО Калібабчук, ЛІ Грищенко, ВІ Галинська, СМ Гождзінський, ... К.: Інтермед, 2006 | 19 | 2006 |
Вивчення впливу молочної кислоти на процес йодування дріжджів ТО Овсяннікова, ЛВ Кричковська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 5 | 2014 |
Безпека харчових продуктів: антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавки ЛВ Кричковська, АП Бєлінська, ВВ Анан'єва, ВЛ Дубоносов, ... Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2017 | 3 | 2017 |
Влияние молочной кислоты на качество хлебобулочных изделий и потери микроэлементов при выпекании и хранении ТА Овсянникова, ЛВ Кричковская Одеська національна академія харчових технологій, 2016 | 3 | 2016 |
Исследование влияния молочной кислоты на качество хлебопекарных дрожжей, обогащенных микроэлементами ТА Овсянникова, ЛВ Кричковская Одеська національна академія харчових технологій, 2015 | 3 | 2015 |
Обогащение дрожжей микроэлементами ТА Овсянникова, ЛВ Кричковская, ВЛ Дубоносов УП" ИВЦ Минфина", 2014 | 3 | 2014 |
Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном ТО Овсяннікова Одеська національна академія харчових технологій, 2019 | 2 | 2019 |
Оценка влияния свойств тальков различных производителей на показатели качества композиций полипропилена. ООО «Томскнефтехим». ТПУ АВ Старыгин, ВИ Верещагин, СН Днепровский, АИ Агафонова, ... Томск, 0 | 2 | |
Обгрунтування складу рослинної сировини для виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчої дії ТО Овсяннікова, СВ Жирнова, ОМ Чаплигіна Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022 | 1 | 2022 |
Распараллеливание в задачах анализа физических данных эксперимента LHCb AВ Егорычев, ИМ Беляев, ТА Овсянникова Программные продукты и системы 34 (1), 189-194, 2021 | 1 | 2021 |
Підвищення показників безпеки ковбасних виробів КС Никоненко, АП Бєлінська, ТО Овсяннікова Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2017 | 1 | 2017 |
Вплив молочної кислоти на морфологічні, культуральні та фізико-хімічні властивості хлібопекарських дріжджів, збагачених мікроелементами ТО Овсяннікова, ЛВ Кричковська, ВЛ Дубоносов НТУ" ХПІ", 2015 | 1 | 2015 |
Изучение распадов B 0 S мезона в многочастичное состояние J/ψΚ+ Κ-π+ π ТА Овсянникова, ИМ Беляев, ДЮ Голубков Ядерная физика и инжиниринг 12 (3), 170-174, 2024 | | 2024 |
Использование распараллеливания в задачах анализа физических данных эксперимента LHCb АВ Егорычев, ИМ Беляев, ТА Овсянникова Ядерная физика и инжиниринг 12 (2), 95-99, 2024 | | 2024 |
Дослідження впливу пігментів на підтримку холодного відтінку блонд у складі бальзаму для волосся ТО Овсяннікова, ТВ Фалалєєва, МО Кравчук Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2023 | | 2023 |
Теплотехнічні розрахунки в технології дегідрування рослинної сировини ДВ Запара, ТВ Фалалєєва, ТО Овсяннікова ХІМІЯ, БІО-І ФАРМТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ, КОСМЕТИЧНІЙ …, 2023 | | 2023 |
Особливості доглядової косметики для чоловіків ТО Овсяннікова, ТВ Фалалєєва, РВ Дзьох ХІМІЯ, БІО-І ФАРМТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ, КОСМЕТИЧНІЙ …, 2023 | | 2023 |
ENRICHMENT OF THE PRODUCTS OF FAT-AND-OIL AND BIOTRCHNOLOGY INDUSTRIES BY ANTIOXIDANTS AND PRESERVATIVES OF POWDERS FROM BARRY RAW MATERIALS В Анан’єва, О Варанкіна, Т Овсяннікова, С Жирнова Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022 | | 2022 |
Дослідження властивостей глинистих мінералів як активного компонента скрабів для чутливої шкіри ТО Овсяннікова, СВ Жирнова Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022 | | 2022 |
Обгрунтування вибору компонентів бальзаму для губ на основі рослинної сировини СВ Жирнова, ТО Овсяннікова, ОМ Чаплигіна, АП Літовченко Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022 | | 2022 |