Підписатись
Татьяна Александровна Овсянникова
Татьяна Александровна Овсянникова
НТУ "ХПИ", кафедра органического синтеза и нанотехнологий
Підтверджена електронна адреса в kpi.kharkov.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Медична хімія
ВО Калібабчук, ЛІ Грищенко, ВІ Галинська, СМ Гождзінський, ...
К.: Інтермед, 2006
192006
Вивчення впливу молочної кислоти на процес йодування дріжджів
ТО Овсяннікова, ЛВ Кричковська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
52014
Безпека харчових продуктів: антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавки
ЛВ Кричковська, АП Бєлінська, ВВ Анан'єва, ВЛ Дубоносов, ...
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2017
32017
Влияние молочной кислоты на качество хлебобулочных изделий и потери микроэлементов при выпекании и хранении
ТА Овсянникова, ЛВ Кричковская
Chemistry 381, 849-864, 2016
32016
Исследование влияния молочной кислоты на качество хлебопекарных дрожжей, обогащенных микроэлементами
ТА Овсянникова, ЛВ Кричковськая
Харчова наука і технологія, 17-21, 2015
32015
Обогащение дрожжей микроэлементами
ТА Овсянникова, ЛВ Кричковская, ВЛ Дубоносов
Пищевая промышленность: наука и технологии, 56-59, 2014
32014
Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном
ТО Овсяннікова
Одеська національна академія харчових технологій, 2019
22019
Оценка влияния свойств тальков различных производителей на показатели качества композиций полипропилена. ООО «Томскнефтехим». ТПУ
АВ Старыгин, ВИ Верещагин, СН Днепровский, АИ Агафонова, ...
Томск, 0
2
Обгрунтування складу рослинної сировини для виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчої дії
ТО Овсяннікова, СВ Жирнова, ОМ Чаплигіна
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022
12022
Распараллеливание в задачах анализа физических данных эксперимента LHCb
AВ Егорычев, ИМ Беляев, ТА Овсянникова
Программные продукты и системы 34 (1), 189-194, 2021
12021
Підвищення показників безпеки ковбасних виробів
КС Никоненко, АП Бєлінська, ТО Овсяннікова
Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я, 2017
12017
Вплив молочної кислоти на морфологічні, культуральні та фізико-хімічні властивості хлібопекарських дріжджів, збагачених мікроелементами
ТО Овсяннікова, ЛВ Кричковська, ВЛ Дубоносов
НТУ" ХПІ", 2015
12015
Дослідження впливу пігментів на підтримку холодного відтінку блонд у складі бальзаму для волосся
ТО Овсяннікова, ТВ Фалалєєва, МО Кравчук
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2023
2023
Теплотехнічні розрахунки в технології дегідрування рослинної сировини
ДВ Запара, ТВ Фалалєєва, ТО Овсяннікова
ХІМІЯ, БІО-І ФАРМТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ, КОСМЕТИЧНІЙ …, 2023
2023
Особливості доглядової косметики для чоловіків
ТО Овсяннікова, ТВ Фалалєєва, РВ Дзьох
ХІМІЯ, БІО-І ФАРМТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ, КОСМЕТИЧНІЙ …, 2023
2023
ENRICHMENT OF THE PRODUCTS OF FAT-AND-OIL AND BIOTRCHNOLOGY INDUSTRIES BY ANTIOXIDANTS AND PRESERVATIVES OF POWDERS FROM BARRY RAW MATERIALS
В Анан’єва, О Варанкіна, Т Овсяннікова, С Жирнова
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022
2022
Дослідження властивостей глинистих мінералів як активного компонента скрабів для чутливої шкіри
ТО Овсяннікова, СВ Жирнова
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022
2022
Обгрунтування вибору компонентів бальзаму для губ на основі рослинної сировини
СВ Жирнова, ТО Овсяннікова, ОМ Чаплигіна, АП Літовченко
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022
2022
Підбір оптимальної рецептури косметичного гелю для очищення шкіри
КА Ружинська, ТО Овсяннікова
ТОВ" Планета-Прінт", 2021
2021
Підвищення ефективності засобів для очищення проблемної шкіри
ТО Овсяннікова, СВ Жирнова, ДС Медведський
ТОВ" Планета-Прінт", 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20