Якість і безпечність зерноборошняних продуктів ІВ Сирохман, ТМ Лозова К.: Центр навчальної літератури, 2006 | 88 | 2006 |
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: підручник (З грифом МОН) ІВ Сирохман, ТМ Лозова К.: Центр учбової літератури, 2008 | 74 | 2008 |
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів: монографія ТМ Лозова, ІВ Сирохман Л.: Вид-во ЛКА, 2009 | 42 | 2009 |
Наукове обґрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини : монографія СІВ Лозова Т.М. Львів. Львівський торговельно-економічний університет, 2017 | 25 | 2017 |
Naukovi osnovy formuvannia spozhyvnykh vlastyvostei i zberihannia yakosti boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv TM Lozova, IV Syrokhman Lviv: Vydavnytstvo Lvivskoi komertsiinoi akademii 456, 2009 | 21 | 2009 |
Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system A Tkachenko, N Ofilenko, E Goryachova, Y Hmelnitska, I Shurduk | 16 | 2020 |
Нетрадиційні види борошна у кондитерському виробництві ОЯ Давидович, ТМ Лозова Товарознавство та інновації, 229-234, 2011 | 16 | 2011 |
Naukovi spriamuvannia u polipshenni spozhyvnykh vlastyvostei ta yakosti boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Scientific directions in improving the consumer properties and … I Syrokhman, T Lozova Naukovi pratsi NUKhT.[Scientific works of NUHT] 25, 40-43, 2008 | 16 | 2008 |
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів : підручник СІВ Лозова Т.М. Львів: Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2020 …, 2020 | 14 | 2020 |
Улучшение потребительских свойств вафель с использованием нетрадиционного сырья ТМ Лозовая Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 108-113, 2014 | 13 | 2014 |
Naukove obgruntuvannia polipshennia spozhyvnykh vlastyvostei boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z vykorystanniam pryrodnoi netradytsiynoi syrovyny TM Lozova, IV Syrokhman Lviv: Vydavnytstvo Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu 328, 2017 | 12 | 2017 |
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник СІВ Лозова Т.М. Львів: Видавництво «Растр-7», 2018. – 400 с., 2018 | 11 | 2018 |
Нетрадиционное сырье для кексов повышенной биологической ценности ИВ Сирохман, ТМ Лозовая, ХИ Ковальчук Кондитерское производство, 20-21, 2013 | 9 | 2013 |
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів. Навчальний посібник ЛТМ Cирохман ІВ К.: Центр навчальної літератури, 2006 | 9 | 2006 |
Якість та безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій : підручник КММВ Сирохман І.В., Лозова Т.М., Гирка О.І., Філь М.І. Львів: Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2020 …, 2020 | 8 | 2020 |
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів: монографія ІВ Сирохман, ТМ Лозова ІВ Сирохман, ТМ Лозова: УКООПСПІЛКА, Львів. комерц. акад.− Л.: Вид-во Львів …, 2009 | 8 | 2009 |
Assessment of the urban environment quality in Kyiv O Barabash, T Lozova, T Kozlova Acta Carpathica 28, 5-12, 2017 | 7 | 2017 |
Поліпшення споживних властивостей печива ІВ Сирохман, ТМ Лозова, ОІ Гирка Харчова наука і технологія, 54-56, 2012 | 7 | 2012 |
Споживчі властивості нового печива можна поліпшити, додаючи до їх рецептури нетрадиційну рослинну сировину І Сирохман, Т Лозова, О Давидович Зерно: журн. соврем. агропромышленника, 15-16, 2010 | 6 | 2010 |
Товарознавство м’яса і м’ясних товарів: підручник. 2-ге вид., перероб. та доп ІВ Сирохман, ТМ Лозова Сирохман ІВ, Лозова ТМ–Київ: Центр учбової літератури, 2009 | 6 | 2009 |