Підписатись
Тетяна Лозова, Tetyana Lozova
Тетяна Лозова, Tetyana Lozova
Professor, Lviv University of Trade and Economics
Підтверджена електронна адреса в lute.lviv.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів
ІВ Сирохман, ТМ Лозова
К.: Центр навч. л-ри, 2006
802006
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: підручник (З грифом МОН)
ІВ Сирохман, ТМ Лозова
К.: Центр учбової літератури, 2008
622008
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів: монографія
ТМ Лозова, ІВ Сирохман
Л.: Вид-во ЛКА, 2009
382009
Наукове обґрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини : монографія
СІВ Лозова Т.М.
Львів. Львівський торговельно-економічний університет, 2017
212017
Naukovi osnovy formuvannia spozhyvnykh vlastyvostei i zberihannia yakosti boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv
TM Lozova, IV Syrokhman
Lviv: Vydavnytstvo Lvivskoi komertsiinoi akademii 456, 2009
212009
Нетрадиційні види борошна у кондитерському виробництві
ОЯ Давидович, ТМ Лозова
Товарознавство та інновації, 229-234, 2011
162011
Naukovi spriamuvannia u polipshenni spozhyvnykh vlastyvostei ta yakosti boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Scientific directions in improving the consumer properties and …
I Syrokhman, T Lozova
Naukovi pratsi NUKhT.[Scientific works of NUHT] 25, 40-43, 2008
162008
Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system
A Tkachenko, N Ofilenko, E Goryachova, Y Hmelnitska, I Shurduk
152020
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів : підручник
СІВ Лозова Т.М.
Львів: Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2020 …, 2020
132020
Улучшение потребительских свойств вафель с использованием нетрадиционного сырья
ТМ Лозовая
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 108-113, 2014
122014
Улучшение потребительских свойств вафель с использованием нетрадиционного сырья
ТМ Лозовая
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 108-113, 2014
122014
Naukove obgruntuvannia polipshennia spozhyvnykh vlastyvostei boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z vykorystanniam pryrodnoi netradytsiynoi syrovyny
TM Lozova, IV Syrokhman
Lviv: Vydavnytstvo Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu 328, 2017
112017
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник
СІВ Лозова Т.М.
Львів: Видавництво «Растр-7», 2018. – 400 с., 2018
92018
Нетрадиционное сырье для кексов повышенной биологической ценности
ИВ Сирохман, ТМ Лозовая, ХИ Ковальчук
Кондитерское производство, 20-21, 2013
92013
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів. Навчальний посібник
ЛТМ Cирохман ІВ
К.: Центр навчальної літератури, 2006
82006
Поліпшення споживних властивостей печива
ІВ Сирохман, ТМ Лозова, ОІ Гирка
Харчова наука і технологія, 54-56, 2012
72012
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів: монографія
ІВ Сирохман, ТМ Лозова
ІВ Сирохман, ТМ Лозова: УКООПСПІЛКА, Львів. комерц. акад.− Л.: Вид-во Львів …, 2009
72009
Споживчі властивості нового печива можна поліпшити, додаючи до їх рецептури нетрадиційну рослинну сировину
І Сирохман, Т Лозова, О Давидович
Зерно: журн. соврем. агропромышленника, 15-16, 2010
62010
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробiв: пiдручник. 2-ге вид., переробл. та допов
IВ Сирохман, ТМ Лозова
IВ Сирохман, ТМ Лозова, 70, 2008
62008
Якість та безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій : підручник
КММВ Сирохман І.В., Лозова Т.М., Гирка О.І., Філь М.І.
Львів: Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2020 …, 2020
52020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20