Елена Городисская Олена Городиська Olena Gorodyska
Елена Городисская Олена Городиська Olena Gorodyska
Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
Подтвержден адрес электронной почты в домене chnpu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze
O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, S Gubsky, T Gavrish, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 36-43, 2018
62018
Determination of the chemical composition of grape seed powders by GC-MS analysis
O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, S Gubsky
EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2018
12018
Investigation of the safety grapeseed powder as an alternative to cocoa-powder in a confectionery glaze
O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, O Savchenko, ...
12018
Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodology
S Gubsky, M Labazov, O Samokhvalova, N Grevtseva, O Gorodyska
Ukrainian food journal, 627-639, 2018
12018
Технологія кондитерської глазурі з використанням виноградних порошків як альтернативи какао-порошку
ОВ Городиська, НВ Гревцева, ОВ Самохвалова, ІВ Буштрук
Харків: ХДУХТ, 2018
12018
STUDY OF THE INFLUENCE OF ALKALIZED COCOA POWDER ON THE STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF INSTANT MOUSSES
K Rubanka, O Gorodyska
InterConf, 2020
2020
Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання
ОВ Городиська, НР Демченко, ММ Нак, ОП Третяк, ЛГ Філон
НУЧК імені ТГ Шевченка, 2019
2019
Технології харчових виробництв: програма та методичні вказівки для проходження технологічної практики на хлібокомбінатах для студентів спеціальності 181" Харчові технології …
ОВ Городиська, МП Ксенюк
Чернігів: ЧНТУ, 2019
2019
Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів: програма і методичні вказівки для проходження виробничої …
ОВ Городиська, МП Ксенюк
Чернігів: ЧНТУ, 2019
2019
Дослідження реологічних властивостей кондитерської глазурі з додаванням порошків з виноградних кісточок
НВ Гревцева, ІВ Буштрук, ОВ Городиська
Чернігів: ЧНТУ, 2018
2018
Спосіб виробництва кондитерської глазурі
НВ Гревцева, ОВ Городиська, ОВ Самохвалова, АС Марущенко, ...
2017
Використання картопляної мезги у технології хлібопекарського виробництва
ЕВ Городисская, ЕВ Ребенок, НВ Гревцева
КОМПЛЕКСНОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ КАЧЕСТВА ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ ПРОЦЕССОВ И СИСТЕМ, 40-40, 2017
2017
Применение порошка из виноградных косточек в производстве кондитерских изделий
ЕВ Городисская, НВ Гревцева, ОВ Самохвалова, ОН Савченко
БГАТУ, 2017
2017
Reseach of microbiological indices of quality of confectionery glaze with the addition of grape seed powders.
O Gorodyska, N Grevtseva, O Samokhvalova, O Savchenko
Харків: ХДУХТ, 2017
2017
Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту
ОЛ Гуменюк, ОВ Городиська, МП Ксенюк
Харків: ХДУХТ, 2017
2017
Харчові технології: програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
ОІ Сиза, ОВ Городиська, МП Ксенюк
Чернігів: ЧНТУ, 2016
2016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–16