Подписаться
Вербова Оксана Вікторівна
Вербова Оксана Вікторівна
науковий співробітник, Національна академія аграрних наук України
Подтвержден адрес электронной почты в домене ipr.net.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Detecting and withdrawing of foreign inclusions as critical control points of haccp plans for meat processing facilities (Виявлення та видалення сторонніх включень, як критичні …
K Kopylova, S Verbytskyi, T Kos, O Verbova, O Kozachenko
Продовольчі ресурси 8 (10), 159-167, 2018
19*2018
SCIENTIFIC BASES OF STANDARDIZATION OF REQUIREMENTS FOR ECOLOGICAL PACKAGING OF FOOD PRODUCTS
КВ Копилова, СБ Вербицький, ТС Кос, ОВ Вербова, ОБ Козаченко, ...
Продовольчі ресурси 8 (15), 114-123, 2020
72020
Food security and technical regulation of requirements to food products
SB Verbytskyi, KV Kopylova, OB Kozachenko, OV Verbova
YESSENOV SCIENCE JOURNAL 37 (1), 59-64, 2020
62020
Summarizing demands to safety and quality of foods in normative documents important for regulation of food security issues
K Kopylova, S Verbytskyi, O Verbova
Продовольчі ресурси, 202-210, 2017
6*2017
Трансфер інноваційних технологій в агропромислове виробництво регіонів України
ЯМ Гадзало, АВ Балян, СА Володін, ..., ОВ Вербова, ...
Національна академія аграрних наук України, 2016
32016
Виявлення сторонніх включень як складова систем HACCP у кондитерському та хлібопекарському виробництві
КВ Копилова, СБ Вербицький, ТС Кос, ОБ Козаченко, ОВ Вербова
Продовольчі ресурси 8 (14), 92-109, 2020
22020
Екологічна упаковка для харчових продуктів (від теорії до практики)
СБ Вербицький, КВ Копилова, ОБ Козаченко, ОВ Вербова, ТС Кос
Упаковка 4 (131), 30-34, 2019
22019
ФОРМУВАННЯ СУЧАСНОЇ ІТ-ІНФРАСТРУКТУРИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У ХАРЧОВІЙ ІНДУСТРІЇ
ОІ Куць, СБ Вербицький, НМ Пацера, СІ Дмитрієв, ОВ Вербова
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (17), 182-190, 2021
12021
Основні засади сучасного біологічного пакування молочних продуктів
КВ Копилова, СБ Вербицький, ОБ Козаченко, ОВ Вербова
Продовольчі ресурси, 69-86, 2019
12019
Посторонние включения в мясных и молочных продуктах: характер и способы обнаружения
КВ Копилова, СБ Вербицький, ОВ Вербова, ОБ Козаченко
Современные технологии сельськохозяйственного производства. ХХІІ …, 2019
12019
Патентно-ліцензійна діяльність в контексті інноваційно-інвестиційного розвитку НААН
ІМ Криворучко, ЮМ Носенко, ОВ Вербова, ЛМ Сінельник
Вісник Центру наукового забезпечення агро-промислового виробництва …, 2013
12013
АКТУАЛЬНИЙ СТАН ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ У ГАЛУЗІ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
ІО Романчук, СБ Вербицький, ОВ Козаченко, НМ Пацера, ОВ Вербова
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 12 (22), 150-163, 2024
2024
E-SCIENCE AND INDUSTRY 4.0–STRATEGIC GOALS OF INNOVATIVE DEVELOPMENT OF THE FOOD INDUSTRY
O Kuts, S Verbytskyi, N Patsera, O Verbova
ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ, 60-63, 2021
2021
ІНФОРМАЦІЙНА ОСНОВА СИРОВИННО-ПРОДУКТОВОЇ ПРОСТЕЖУВАНОСТІ У МОЛОЧНОМУ ВИРОБНИЦТВІ
СБ Вербицький, ОБ Козаченко, ОВ Вербова, НМ Пацера, КВ Копилова
ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ, 30-32, 2021
2021
Сырьевая и продуктовая прослеживаемость как важный компонент обеспечения пищевой безопасности
ЕВ Копылова, СБ Вербицкий, ОВ Вербова, ОБ Козаченко, НН Пацера
БГАТУ, 2021
2021
Перспективи використання рентгенівських детекторів сторонніх включень у м’ясній промисловості
КВ Копилова, СБ Вербицький, ОБ Козаченко, ОВ Вербова, НМ Пацера
Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі, 58-60, 2020
2020
Екологічне пакування продукції хлібопекарської та кондитерської промисловості: технологічні особливості та технічне регулювання
КВ Копилова, СБ Вербицький, ТС Кос, ОВ Вербова, ОБ Козаченко, ...
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2020
2020
Біопаковання для молочних продуктів (реально та практично)
СБ Вербицький, КВ Копилова, ОБ Козаченко, ОВ Вербова
Упаковка 6 (133), 30-37, 2019
2019
Викладання вимог до екологічного пакування молочної продукції у нормативних документах
СБ Вербицький, КВ Копилова, ОБ Козаченко, ОВ Вербова
Технічне регулювання, метрологія, інформаційні та транспортні технології …, 2019
2019
Основні засади виявлення сторонніх включень у кондитерських і хлібобулочних виробах
КВ Копилова, СБ Вербицький, ОВ Вербова, ОБ Козаченко
VІІ Міжнародна науково-практична конференція "ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ХАРЧОВОЇ …, 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20