Рогова Алла Леонідівна
Рогова Алла Леонідівна
ПУЕТ, факультет харчових технологій, готельно-ресторанного бізнесу
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: навчальний посібник
ВД Карпенко, АЛ Рогова
К.: НМЦ «Укоопосвіта, 2003
352003
Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
102017
Проектування закладів ресторанного господарства: робочий зошит
АЛ Рогова, ЮВ Левченко
П.: ПУЕТ, 2017
92017
Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами
ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, ІВ Чоні, МВ Терещенко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
52020
Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ЛМ Медведь
Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі. Матеріали ІХ …, 2020
52020
Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів.
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ОГ Шидакова-Каменюка
Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових …, 2020
52020
Розробка технології бісквітного напівфабрикату з підвіщеним вмістом вітаміну С
АЛ Рогова
Нові ресурсо–та енергозберігаючі технології харчових виробництв …, 2007
52007
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового
ОГ Шидакова-Каменюка, МП Головко, ІС Роговий, АЛ Рогова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
32015
Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту
ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, НВ Гогулько
Харків: ХДУХТ, 2014
32014
Вплив дієтичної добавки клітковина ядер волоського горіха на якість цукрового печива
ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, І Місюля
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
22013
КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ЯКОСТІ КРЕМОВО-ЗБИВНИХ ЦУКЕРОК З ДОДАВАННЯМ НАСІННЯ ЧІА
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
12020
Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас.
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
ХДУХТ, 2020
12020
Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів.
ВМ Михайлов, ОВ Самохвалова, АЛ Рогова
Eastern-european journal of enterprise technologies, 22-32, 2019
12019
Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 234-242, 2019
12019
Оцінка якості кремово-збивних цукерок з насінням чіа під час зберігання
ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Степанькова, АЛ Рогова, ОМ Шкляєв
Prospects for the development of technical sciences in EU countries and …, 2018
12018
Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання
ОГ Шидакова-Каменюка, ГВ Новік, АЛ Рогова, АД Савенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
12018
Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в …, 2017
12017
Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта
АЛ Рогова, ЛО Положишнікова
Харків, 2013
12013
Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна
АЛ Рогова, ОВ Іванова, ТГ Панасова, ЛМ Медведь
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2008
12008
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ
МЮ Медведев, АЛ Рогова
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20