Підписатись
Рогова Алла Леонідівна
Рогова Алла Леонідівна
ХНУ, факультет управління, адміністрування та туризму
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: навчальний посібник
ВД Карпенко, АЛ Рогова, ВГ Шкарупа
ВД Карпенко, АЛ Рогова–Київ: Укоопосвіта, 2003
272003
Проектування закладів ресторанного господарства: робочий зошит
АЛ Рогова, ЮВ Левченко
Полтава: ПУЕТ 57, 23, 2017
172017
та ін. Організація виробництва i обслуговування на підприємствах громадського харчування: навч. посіб
ВД Карпенко, АЛ Рогова
К.: Укросвіта, 2003
162003
Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
142017
Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами
ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, ІВ Чоні, МВ Терещенко
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2019
82019
Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of cream-whipped candy masses
RA Shydakova-Kameniuka O., Shkliaiev O., Samokhvalova O., Artamonova M ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 11, 52-60, 2020
72020
Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ЛМ Медведь
НУХТ, 2020
52020
Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів.
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ОГ Шидакова-Каменюка
Прага: Oktan Print sro,, 2020
52020
Навч. посібн. щодо виконання кваліфікаційної роботи (дипломного проекту) для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня …
ГП Хомич, АЛ Рогова, ЮВ Левченко
Полтава: ПУЕТ, 2018
52018
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового
ОГ Шидакова-Каменюка, МП Головко, ІС Роговий, АЛ Рогова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
52015
Розробка технології бісквітного напівфабрикату з підвищеним вмістом вітаміну С
АЛ Рогова
Нові ресурсо–та енергозберігаючі технології харчових виробництв …, 2007
52007
Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
42019
Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту
ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, НВ Гогулько
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
32014
Підвищення хлібопекарської якості пшеничного борошна
ДО Жигунов, ВП Ковальова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
22018
Вплив ядра насіння соняшнику на фізико-хімічні властивості дріжджових виробів
АЛ Рогова, ОГ Шидакова-Каменюка, ЛМ Медведь
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
22015
Вплив дієтичної добавки клітковина ядер волоського горіха на якість цукрового печива
ОГ Шидакова-Каменюка, АЛ Рогова, І Місюля
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
22013
Використання пюре з кизилу в дріжджових виробах
ІВ Чоні, АЛ Рогова
Харків: ДБТУ, 2021
12021
Комплексна оцінка якості кремово-збивних цукерок з додаванням насіння чіа
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
12020
Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас.
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
12020
Дослідження антимікробних властивостей насіння чіа
ОГ Шидакова-Каменюка, ОМ Шкляєв, АЛ Рогова
Харків: ХДУХТ, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20