Технологія м’яса та м’ясних продуктів: підручник ММ Клименко, ЛГ Віннікова, ІГ Береза, ГІ Гончаров, ВМ Пасічний, ... | 80 | 2006 |
Технологія первинної переробки худоби і продуктів забою: Навч. посіб ГІ Гончаров К.: НУХТ, 2003 | 38 | 2003 |
Технологія м'яса та м'ясопродуктів. Практикум: навч. Посібник ІІ Кишенько, ВМ Старчова, ГІ Гончаров ІІ Кишенько, ВМ Старчова, ГІ Гончаров//Нац. ун-т харч. технол.–Київ: НУХТ, 2010 | 35 | 2010 |
Influence of functional food composition on the properties of meat mince systems I Strashynskyi, O Fursik, V Pasichnyi, A Marynin, G Goncharov | 26 | 2016 |
Технология и оборудование для производства пищевых жиров ГИ Гончаров, АА Буша К.: Урожай, 1991 | 16 | 1991 |
The study of properties of minces in boiled sausage with functional food composition use I Strashynskyi, O Fursik, V Pasichnyi, A Marynin, G Goncharov | 12 | 2016 |
Влияние фосфатов на функционально-технологические свойства мясного сырья ГИ Гончаров, ИМ Страшинский | 10 | 2005 |
TehnologIya m'yasa I m'yasoproduktIv II Kishenko, VM Starchova, GI Goncharov Praktikum: Navch. posIb. K.: NUHT 367, 2010 | 7 | 2010 |
Technology of meat and meat products I Kyshenko, V Starchova, G Goncharov Workshop: Teaching Nat. un-t food. technol. Kiev: NUFT, 2010 | 6 | 2010 |
Масляна паста з порошком із червоного столового буряка ТО Рашевська, ГІ Гончаров, ОА Подковко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 7-14, 2013 | 4 | 2013 |
Використання амарантового борошна в технології м’ясних січених напівфабрикатів ІМ Страшинський, ГІ Гончаров, ІС Казько, ОП Фурсік, РА Коломієць | 2 | 2014 |
Використання бобів нуту у технології м’ясних паштетів ІМ Страшинський, ГІ Гончаров, ЮС Полешко | 2 | 2012 |
Страшинський IМ Гончаров ГІ Оцінка якості варених ковбас: кольороутворення і стійкість кольору МІ Осейко Харчова і переробна промисловість, 20-21, 2004 | 2 | 2004 |
Шляхи підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини для виробництва варених ковбас ГІ Гончаров, ІМ Страшинський | 2 | 2002 |
Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів ГІ Гончаров, ІМ Страшинський, МВ Басиста, ОП Фурсік, РА Коломієць | 1 | 2014 |
Soy isolates in technology of meat products O Fursik, I Strashynskyi, G Goncharov | | 2016 |
Влияние функциональной пищевой композиции на свойства мясных фаршевых систем I Strashynskiy, O Fursik, V Pasichniy, A Marynin, G Goncharov Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (84)), 53-58, 2016 | | 2016 |
Кадровый потенциал–залог результативности развития пищевой и перерабатывающей отраслей Украины ГИ Гончаров | | 2013 |
Преспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктів ІМ Страшинський, ГІ Гончаров | | 2013 |
Паштет м'ясний’’Диво’’(Патент на корисну модель№ 82774) ГІ Гончаров, ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, ІО Гримайло, ... | | 2013 |