Follow
Гончаров Георгій Іванович, Гончаров Георгий Иванович,  Goncharov Georgiy
Гончаров Георгій Іванович, Гончаров Георгий Иванович, Goncharov Georgiy
Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Технологія м’яса та м’ясних продуктів: підручник
ММ Клименко, ЛГ Віннікова, ІГ Береза, ГІ Гончаров, ВМ Пасічний, ...
802006
Технологія первинної переробки худоби і продуктів забою: Навч. посіб
ГІ Гончаров
К.: НУХТ, 2003
382003
Технологія м'яса та м'ясопродуктів. Практикум: навч. Посібник
ІІ Кишенько, ВМ Старчова, ГІ Гончаров
ІІ Кишенько, ВМ Старчова, ГІ Гончаров//Нац. ун-т харч. технол.–Київ: НУХТ, 2010
352010
Influence of functional food composition on the properties of meat mince systems
I Strashynskyi, O Fursik, V Pasichnyi, A Marynin, G Goncharov
262016
Технология и оборудование для производства пищевых жиров
ГИ Гончаров, АА Буша
К.: Урожай, 1991
161991
The study of properties of minces in boiled sausage with functional food composition use
I Strashynskyi, O Fursik, V Pasichnyi, A Marynin, G Goncharov
122016
Влияние фосфатов на функционально-технологические свойства мясного сырья
ГИ Гончаров, ИМ Страшинский
102005
TehnologIya m'yasa I m'yasoproduktIv
II Kishenko, VM Starchova, GI Goncharov
Praktikum: Navch. posIb. K.: NUHT 367, 2010
72010
Technology of meat and meat products
I Kyshenko, V Starchova, G Goncharov
Workshop: Teaching Nat. un-t food. technol. Kiev: NUFT, 2010
62010
Масляна паста з порошком із червоного столового буряка
ТО Рашевська, ГІ Гончаров, ОА Подковко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 7-14, 2013
42013
Використання амарантового борошна в технології м’ясних січених напівфабрикатів
ІМ Страшинський, ГІ Гончаров, ІС Казько, ОП Фурсік, РА Коломієць
22014
Використання бобів нуту у технології м’ясних паштетів
ІМ Страшинський, ГІ Гончаров, ЮС Полешко
22012
Страшинський IМ Гончаров ГІ Оцінка якості варених ковбас: кольороутворення і стійкість кольору
МІ Осейко
Харчова і переробна промисловість, 20-21, 2004
22004
Шляхи підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини для виробництва варених ковбас
ГІ Гончаров, ІМ Страшинський
22002
Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів
ГІ Гончаров, ІМ Страшинський, МВ Басиста, ОП Фурсік, РА Коломієць
12014
Soy isolates in technology of meat products
O Fursik, I Strashynskyi, G Goncharov
2016
Влияние функциональной пищевой композиции на свойства мясных фаршевых систем
I Strashynskiy, O Fursik, V Pasichniy, A Marynin, G Goncharov
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (84)), 53-58, 2016
2016
Кадровый потенциал–залог результативности развития пищевой и перерабатывающей отраслей Украины
ГИ Гончаров
2013
Преспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктів
ІМ Страшинський, ГІ Гончаров
2013
Паштет м'ясний’’Диво’’(Патент на корисну модель№ 82774)
ГІ Гончаров, ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, ІО Гримайло, ...
2013
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20