Використання зернових добавок у виробництві молочних продуктів з комбінованим складом сировини ІО Романчук, ТВ Рудакова, ЛО Моісеєва Зернові продукти і комбікорми, 27-32, 2017 | 8 | 2017 |
Закономірності ферментативного гідролізу лактози в молочній сировині І Романчук, А Мінорова, Т Рудакова, Л Моїсеєва Продовольчі ресурси 8 (14), 165-174, 2020 | 6 | 2020 |
Рисове борошно як стабілізатор у складі кисломолочних продуктів ІО Романчук, ТВ Рудакова, ЛО Моісеєва, ОП Гондар Продовольчі ресурси, 46-52, 2016 | 6 | 2016 |
Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко Продовольчі ресурси 9 (17), 129-136, 2021 | 5 | 2021 |
Використання вторинної молочної сировини у виробництві низьколактозних йогуртів АА Серенко, ЛО Моїсеєва, ТІ Юдіна Обладнання та технології харчових виробництв 42 (1), 5-12, 2021 | 5 | 2021 |
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ... Інститут продовольчих ресурсів НААН України, 2021 | 4 | 2021 |
Підвищення біологічної цінності кисломолочних продуктів для харчування дітей ЛО Моісеєва, ІО Романчук, ТВ Рудакова Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015 | 4 | 2015 |
Оцінка якості кисломолочного продукту геродієтичного призначення ІО Романчук, ОП Гондар, ЛО Моісеєва Проблемы старения и долголетия, 269-272, 2016 | 3 | 2016 |
Закономірності формування кисломолочних згустків в молочних сумішах з гідролізованою лактозою та підвищеним вмістом сухих речовин І Романчук, Л Моісеєва, О Гондар, Т Рудакова Продовольчі ресурси 4 (06), 107-112, 2016 | 2 | 2016 |
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ... Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2020 | 1 | 2020 |
Визначення харчової цінності молочних продуктів: сучасні погляди та методичні рекомендації ІО Романчук, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька Продовольчі ресурси, 249-254, 2017 | 1 | 2017 |
Харчова цінність функціонального кисломолочного продукту геродієтичного призначення ІО Романчук, ТВ Рудакова, СМ Андреус, ЛО Моісеєва Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 23-25, 2015 | 1 | 2015 |
Динаміка вмісту біфідобактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберігання АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, СА Наріжний | | 2024 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЛАКТАЗНОЇ АКТИВНОСТІ ЗАКВАШУВАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ У МОЛОЧНИХ СУМІШАХ НА ОСНОВІ ВТОРИННОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ ІО Романчук, ЛО Моісеєва, АВ Мінорова, ТВ Рудакова, ... ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (20), 119-129, 2023 | | 2023 |
Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировини АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ... Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2023 | | 2023 |
Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, ... Білоцерківський НАУ, 2023 | | 2023 |
Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини ІО Романчук, ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, ... НУХТ, 2023 | | 2023 |
Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складом СМ Андреус, ІО Романчук, ТВ Рудакова, ЛО Моісеєва, СА Наріжний Білоцерківський НАУ, 2023 | | 2023 |
Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировини ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, ... Полтавський державний агарний університет, 2023 | | 2023 |
ОБГРУНТУВАННЯ СКЛАДУ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ МОЛОЧНИХ ДЕСЕРТІВ З КОМБІНОВАНИМ СКЛАДОМ СИРОВИНИ Т Рудакова, І Романчук, А Мінорова, Л Моісеєва, Н Крушельницька, ... ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (18), 131-141, 2022 | | 2022 |