Підписатись
Моісеєва Л.О.
Моісеєва Л.О.
Институт продовольственных ресурсов НААН
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Використання зернових добавок у виробництві молочних продуктів з комбінованим складом сировини
ІО Романчук, ТВ Рудакова, ЛО Моісеєва
Зернові продукти і комбікорми, 27-32, 2017
82017
Закономірності ферментативного гідролізу лактози в молочній сировині
І Романчук, А Мінорова, Т Рудакова, Л Моїсеєва
Продовольчі ресурси 8 (14), 165-174, 2020
62020
Рисове борошно як стабілізатор у складі кисломолочних продуктів
ІО Романчук, ТВ Рудакова, ЛО Моісеєва, ОП Гондар
Продовольчі ресурси, 46-52, 2016
62016
Ефективність гідролізу лактози у вторинній молочній сировині
І Романчук, Т Юдіна, А Мінорова, Л Моісеєва, А Серенко, Д Бабко
Продовольчі ресурси 9 (17), 129-136, 2021
52021
Використання вторинної молочної сировини у виробництві низьколактозних йогуртів
АА Серенко, ЛО Моїсеєва, ТІ Юдіна
Обладнання та технології харчових виробництв 42 (1), 5-12, 2021
52021
Підвищення біологічної цінності кисломолочних продуктів для харчування дітей
ЛО Моісеєва, ІО Романчук, ТВ Рудакова
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
42015
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН України, 2021
32021
Оцінка якості кисломолочного продукту геродієтичного призначення
ІО Романчук, ОП Гондар, ЛО Моісеєва
Проблемы старения и долголетия, 269-272, 2016
32016
Закономірності формування кисломолочних згустків в молочних сумішах з гідролізованою лактозою та підвищеним вмістом сухих речовин
І Романчук, Л Моісеєва, О Гондар, Т Рудакова
Продовольчі ресурси 4 (06), 107-112, 2016
22016
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2020
12020
Визначення харчової цінності молочних продуктів: сучасні погляди та методичні рекомендації
ІО Романчук, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька
Продовольчі ресурси, 249-254, 2017
12017
Харчова цінність функціонального кисломолочного продукту геродієтичного призначення
ІО Романчук, ТВ Рудакова, СМ Андреус, ЛО Моісеєва
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 23-25, 2015
12015
Динаміка вмісту біфідобактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберігання
АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, СА Наріжний
2024
ДОСЛІДЖЕННЯ ЛАКТАЗНОЇ АКТИВНОСТІ ЗАКВАШУВАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ У МОЛОЧНИХ СУМІШАХ НА ОСНОВІ ВТОРИННОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ
ІО Романчук, ЛО Моісеєва, АВ Мінорова, ТВ Рудакова, ...
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (20), 119-129, 2023
2023
Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировини
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2023
2023
Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини
ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, ...
Білоцерківський НАУ, 2023
2023
Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини
ІО Романчук, ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, ...
НУХТ, 2023
2023
Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складом
СМ Андреус, ІО Романчук, ТВ Рудакова, ЛО Моісеєва, СА Наріжний
Білоцерківський НАУ, 2023
2023
Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировини
ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, ...
Полтавський державний агарний університет, 2023
2023
ОБГРУНТУВАННЯ СКЛАДУ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ МОЛОЧНИХ ДЕСЕРТІВ З КОМБІНОВАНИМ СКЛАДОМ СИРОВИНИ
Т Рудакова, І Романчук, А Мінорова, Л Моісеєва, Н Крушельницька, ...
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (18), 131-141, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20