Подписаться
Ярослав Михайлович Бичков
Ярослав Михайлович Бичков
Полтавський державний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене pdau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Методичні рекомендації до виконання розділу дипломного проекту” Охорона праці “для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та …
ЯМ Бичков, ВГ Смірнова
Полтава: ПУЕТ, 2018
62018
Способи отримання сухих порошків з рослинної сировини
ЯМ Бичков, ТІ Дмитрюк
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
62014
ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІ.
НВ Рогова, СС Рибакова
Premier Publishing sro, 2019
32019
Використання комбінованого енергопідводу у виробництві сухих порошків рослинного походження
ЯМ Бичков, ТІ Дмитрюк
Розповсюдження та тиражування без офіційного дозволу ВНЗ Укоопспілки …, 2014
32014
Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом
ОП Шеляков, МІ Погожих, ІМ Лебедєв
22005
ВИМІРЮВАННЯ ТЕМПЕРАТУРИ СУШІННЯ СИРОВИНИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПОХОДЖЕННЯ ЗА РОЗРІДЖЕННЯ З НВЧ-ЕНЕРГОПІДВОДОМ
ЯМ Бичков, НВ Рогова
Нові технології і обладнання харчових та переробних, 2023
2023
ВИЗНАЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ ФЕРМЕНТУВАННЯ БЕРЕЗОВОГО СОКУ
НВ Рогова, ОВ Володько, ЯМ Бичков
Вісник ПУЕТ. Серія "Технічні науки", 33-37, 2022
2022
Розвиток дистанційних технологій вивчення навчальних дисциплін технічного спрямування
ЯМ Бичков
ПУЕТ, 2019
2019
Автоматизовані системи життєзабезпечення у закладах розміщення
ЯМ Бичков, ВІ Балаклієць
ПУЕТ, 2019
2019
Використання елементів технології Sous Vide в термічній обробці м’яса яловичини з високим вмістом сполучної тканини
ВО Скрипник, ЯМ Бичков
2018
Аспекти превентивної безпеки людини в Україні
ЯМ Бичков, НЮ Молчанова
ПУЕТ, 2017
2017
Особливості отримання харчо-вих порошків з використанням електромагнітних технологій
ВМ Оберемок, ЯМ Бичков, ТІ Дмитрюк
ПУЕТ, 2017
2017
Електромагнітний апарат з феро-магнітними робочими елементами
ВМ Оберемок, ЯМ Бичков
ПУЕТ, 2017
2017
Дистанційна освіта–надійний супутник кар’єрного зростання
ЯМ Бичков
ПУЕТ, 2017
2017
Електромагнітні апарати з феромагнітними робочими елементами для проведення технологічних процесів у харчовій промисловості
ЯМ Бичков, НЮ Молчанова, ВМ Оберемок
2017
Сучасні технології готельного бізнесу
МА Єретиченко, ВВ Шевченко, ЯМ Бичков
ПУЕТ, 2016
2016
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом
ЯМ Бичков
ПУЕТ, 2007
2007
ПСИХОЛОГІЯ ПОВЕДІНКИ ПЕРСОНАЛУ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ
РВ Лукіян, ЯМ Бичков
Редакційна колегія, 212, 0
ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ СИСТЕМИ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ГАЛУЗІ ГОТЕЛЬНОГО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В СУЧАСНИХ РЕАЛІЯХ
ЄО Мещеряков, ЯМ Бичков
Редакційна колегія, 598, 0
ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАХОДИ З ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ ПЕРСОНАЛУ МОТЕЛЮ У ПОЗАШТАТНИХ СИТУАЦІЯХ
МІ Пчолкіна, ЯМ Бичков
Редакційна колегія, 609, 0
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20