Методичні рекомендації до виконання розділу дипломного проекту” Охорона праці “для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та … ЯМ Бичков, ВГ Смірнова Полтава: ПУЕТ, 2018 | 6 | 2018 |
Способи отримання сухих порошків з рослинної сировини ЯМ Бичков, ТІ Дмитрюк Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014 | 3 | 2014 |
ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІ. НВ Рогова, СС Рибакова Premier Publishing sro, 2019 | 2 | 2019 |
Використання комбінованого енергопідводу у виробництві сухих порошків рослинного походження ЯМ Бичков, ТІ Дмитрюк Розповсюдження та тиражування без офіційного дозволу ВНЗ Укоопспілки …, 2014 | 2 | 2014 |
Психологія поведінки персоналу закладів готельно-ресторанного господарства у надзвичайних ситуаціях РВ Лукіян, ЯМ Бичков ПУЕТ, 2022 | | 2022 |
Розвиток дистанційних технологій вивчення навчальних дисциплін технічного спрямування ЯМ Бичков ПУЕТ, 2019 | | 2019 |
Автоматизовані системи життєзабезпечення у закладах розміщення ЯМ Бичков, ВІ Балаклієць ПУЕТ, 2019 | | 2019 |
Використання елементів технології Sous Vide в термічній обробці м’яса яловичини з високим вмістом сполучної тканини ВО Скрипник, ЯМ Бичков | | 2018 |
Аспекти превентивної безпеки людини в Україні ЯМ Бичков, НЮ Молчанова ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Особливості отримання харчо-вих порошків з використанням електромагнітних технологій ВМ Оберемок, ЯМ Бичков, ТІ Дмитрюк ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Електромагнітний апарат з феро-магнітними робочими елементами ВМ Оберемок, ЯМ Бичков ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Дистанційна освіта–надійний супутник кар’єрного зростання ЯМ Бичков ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Електромагнітні апарати з феромагнітними робочими елементами для проведення технологічних процесів у харчовій промисловості ЯМ Бичков, НЮ Молчанова, ВМ Оберемок | | 2017 |
Сучасні технології готельного бізнесу МА Єретиченко, ВВ Шевченко, ЯМ Бичков ПУЕТ, 2016 | | 2016 |
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом ЯМ Бичков ПУЕТ, 2007 | | 2007 |
ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ СТУДЕНТІВ В ОПАНУВАННІ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН ТЕХНІЧНОГО НАПРЯМУ ЯМ Бичков, ТІ Дмитрюк ББК 74.48 я431, 114, 0 | | |
МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ОТРИМАНИХ ТЕОРЕТИЧНИХ ЗНАНЬ ПІД ЧАС ПРОХОДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ЯМ Бичков, ТІ Дмитрюк ББК 74.484. 4я431, 104, 0 | | |
ВИКОРИСТАННЯ НВЧ-ВАКУУМНОГО РОЗПИЛЮВАЛЬНОГО СУШІННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ЯМ Бичков, ВМ Оберемок, ТІ Дмитрюк АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ, ГОТЕЛЬНО …, 0 | | |
Бичков ЯМ, кандидати техн. наук, доценти (ПУСКУ, Полтава) ОТРИМАННЯ ПОРОШКОПОДІБНОЇ ОВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ З ПОДАЛЬШИМ ВИГОТОВЛЕННЯМ НАПОЇВ ОІ Кривошей, ГЄ Дубова | | |
РОЗРОБКА АПАРАТА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ОБРОБКИ ПРЯНО-ЕФІРНОЇ СИРОВИНИ ПРИ РОЗРІДЖЕННІ З НВЧ-ЕНЕРГОПІДВОДОМ ОП Шеляков, МІ Погожих, ІМ Лебедєв | | |