Методичні рекомендації до виконання розділу дипломного проекту” Охорона праці “для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та … ЯМ Бичков, ВГ Смірнова Полтава: ПУЕТ, 2018 | 6 | 2018 |
Способи отримання сухих порошків з рослинної сировини ЯМ Бичков, ТІ Дмитрюк Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014 | 6 | 2014 |
ХАРЧОВА І БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СОКІВ, ЇХ ДІЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ХАРЧУВАННІ. НВ Рогова, СС Рибакова Premier Publishing sro, 2019 | 3 | 2019 |
Використання комбінованого енергопідводу у виробництві сухих порошків рослинного походження ЯМ Бичков, ТІ Дмитрюк Розповсюдження та тиражування без офіційного дозволу ВНЗ Укоопспілки …, 2014 | 3 | 2014 |
Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом ОП Шеляков, МІ Погожих, ІМ Лебедєв | 2 | 2005 |
ВИМІРЮВАННЯ ТЕМПЕРАТУРИ СУШІННЯ СИРОВИНИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПОХОДЖЕННЯ ЗА РОЗРІДЖЕННЯ З НВЧ-ЕНЕРГОПІДВОДОМ ЯМ Бичков, НВ Рогова Нові технології і обладнання харчових та переробних, 2023 | | 2023 |
ВИЗНАЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ ФЕРМЕНТУВАННЯ БЕРЕЗОВОГО СОКУ НВ Рогова, ОВ Володько, ЯМ Бичков Вісник ПУЕТ. Серія "Технічні науки", 33-37, 2022 | | 2022 |
Розвиток дистанційних технологій вивчення навчальних дисциплін технічного спрямування ЯМ Бичков ПУЕТ, 2019 | | 2019 |
Автоматизовані системи життєзабезпечення у закладах розміщення ЯМ Бичков, ВІ Балаклієць ПУЕТ, 2019 | | 2019 |
Використання елементів технології Sous Vide в термічній обробці м’яса яловичини з високим вмістом сполучної тканини ВО Скрипник, ЯМ Бичков | | 2018 |
Аспекти превентивної безпеки людини в Україні ЯМ Бичков, НЮ Молчанова ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Особливості отримання харчо-вих порошків з використанням електромагнітних технологій ВМ Оберемок, ЯМ Бичков, ТІ Дмитрюк ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Електромагнітний апарат з феро-магнітними робочими елементами ВМ Оберемок, ЯМ Бичков ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Дистанційна освіта–надійний супутник кар’єрного зростання ЯМ Бичков ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Електромагнітні апарати з феромагнітними робочими елементами для проведення технологічних процесів у харчовій промисловості ЯМ Бичков, НЮ Молчанова, ВМ Оберемок | | 2017 |
Сучасні технології готельного бізнесу МА Єретиченко, ВВ Шевченко, ЯМ Бичков ПУЕТ, 2016 | | 2016 |
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом ЯМ Бичков ПУЕТ, 2007 | | 2007 |
ПСИХОЛОГІЯ ПОВЕДІНКИ ПЕРСОНАЛУ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ РВ Лукіян, ЯМ Бичков Редакційна колегія, 212, 0 | | |
ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ СИСТЕМИ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ГАЛУЗІ ГОТЕЛЬНОГО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В СУЧАСНИХ РЕАЛІЯХ ЄО Мещеряков, ЯМ Бичков Редакційна колегія, 598, 0 | | |
ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАХОДИ З ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ ПЕРСОНАЛУ МОТЕЛЮ У ПОЗАШТАТНИХ СИТУАЦІЯХ МІ Пчолкіна, ЯМ Бичков Редакційна колегія, 609, 0 | | |