Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie НК Черно, КІ Шапкіна, ОВ Коваленко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 10 | 2012 |
Получение и характеристика водорастворимого глюкана Saccharomyces сerevisiae ШКИ Черно Н.К. Известия ВУЗОВ, Пищевая Технология 4 (334), 29-32, 2013 | 5 | 2013 |
Yeast glucan and glucan-containing mushroom biopolymer complexes-stimulators of microflora growth. O Nikitina, N Cherno, S Osolina, K Naumenko International Food Research Journal 24 (5), 2017 | 4 | 2017 |
Products of metabolism and processing of lactic acid bacteria as functional ingredients IK Antonina Ivanovna Kapustian, Natalia Cherno, Kovalenko, Kristina Naumenko Food Science and Applied Biotechnology 1 (Vol. 1.), p. 47-55, 2018 | 3 | 2018 |
ПОЛУЧЕНИЕ И ЧАСТИЧНЫЙ ГИДРОЛИЗ БЕТА-ГЛЮКАНА КЛЕТОЧНЫХ СТЕНОК ДРОЖЖЕЙ SACCHAROMYCESS CEREVISIE НК Черно, АВ Коваленко, КИ Шапкина Сборник научных трудов SWorld 45 (4), 97-101, 2012 | 3 | 2012 |
Структура та властивості β-глюкану Saccharomyces cerevisiae, отриманого пероксидним методом НК Черно, КІ Шапкіна Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014 | 2 | 2014 |
Functional food ingredients on the basis of polysaccharides ELSO N. Cherno, Kr. Shapkina, A. Nikitina Матеріали другого північного та східно-європейського конгресу з харчової …, 2013 | 2* | 2013 |
Ферментативна фрагментація (1→ 3/1→ 6)-β-D-глюкану клітинних стінок Saccharomyces cerevisiae НК Черно, ОВ Коваленко, КІ Шапкіна Харчова наука і технологія, 40-43, 2012 | 2 | 2012 |
Новий функціональний напій на основі березового соку ОІ Дроздов, КІ Шапкіна Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 11-14, 2010 | 2 | 2010 |
Regulation of functional foods in Ukraine and the world. Prospects for the use of postbiotics as functional ingredients A Kapustian, N Cherno, K Naumenko, L Gural, S Osolina | 1 | 2023 |
Investigation of the structure of water-soluble glucan yeast Saccharomyces cerevisiae N Cherno, K Naumenko | 1 | 2020 |
Obtaining and characterization of modified mannan from the coffee sludge N Cherno, K Naumenko, L Gural Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 1 | 2020 |
Функціональний апельсиновий напій АІ Капустян, КІ Науменко, НК Черно | 1 | 2020 |
Використання надвисокочастотного випромінювання при виділенні полісахаридів клітинних стінок дріжджів НК Черно, ОГ Бурдо, КІ Науменко | 1 | 2016 |
Разработка технологии бета-глюкана клеточных стенок дрожжей Saccharomyces cerevisiae НК Черно, ГН Станкевич, КИ Шапкина Харчова наука і технологія, 11-13, 2013 | 1 | 2013 |
Получение биологически активных комплексов на основе дрожжевых полисахаридов КИШ Я. П. Русева Материалы VII Международной научной конференции студентов и аспирантов …, 2010 | 1 | 2010 |
MICROWAVE AND ULTRASONIC TREATMENT AS A PRELIMINARY STAGE OF OBTAINING WATER-SOLUBLE MANNAN FROM COFFEE SLUDGE. K Naumenko, A Kapustian, L Gural Food Science & Technology (2073-8684) 17 (3), 2023 | | 2023 |
Obtaining and characteristics of mannan-peptide nanohybrid. N Cherno, L Gural, K Naumenko Food Science & Technology (2073-8684) 15 (4), 2021 | | 2021 |
OBTAINING A COMPLEX OF CURCUMIN WITH MANNAN N Cherno, K Naumenko, K Ershova InterConf, 2021 | | 2021 |
TECHNOLOGICAL EXPERTISE, QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS OF FOOD PRODUCTS. VALIDATION OF THE TECHNOLOGICAL PROCESSES CONTROL MEASURES. A Kapustian, N Cherno, O Antipina, L Gural, K Naumenko, О Malinka, ... Scientific Works 85 (2), 2021 | | 2021 |