Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie НК Черно, КІ Шапкіна, ОВ Коваленко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 9 | 2012 |
Получение и характеристика водорастворимого глюкана Saccharomyces сerevisiae ШКИ Черно Н.К. Известия ВУЗОВ, Пищевая Технология 4 (334), 29-32, 2013 | 5 | 2013 |
Получение и частичный гидролиз бета-глюкана клеточных стенок дрожжей Saccharomyces cerevisae [Электронный ресурс] НК Черно, АВ Коваленко, КИ Шапкина Режим доступа:\www/URL: http://www. sworld. com. ua/index. php/ru/conference …, 2012 | 3 | 2012 |
Products of metabolism and processing of lactic acid bacteria as functional ingredients IK Antonina Ivanovna Kapustian, Natalia Cherno, Kovalenko, Kristina Naumenko Food Science and Applied Biotechnology 1 (Vol. 1.), p. 47-55, 2018 | 2 | 2018 |
Yeast glucan and glucan-containing mushroom biopolymer complexes-stimulators of microflora growth. O Nikitina, N Cherno, S Osolina, K Naumenko International Food Research Journal 24 (5), 2017 | 2 | 2017 |
Ферментативна фрагментація (1→ 3/1→ 6)-β-D-глюкану клітинних стінок Saccharomyces cerevisiae НК Черно, ОВ Коваленко, КІ Шапкіна Харчова наука і технологія, 40-43, 2012 | 2 | 2012 |
Obtaining and characterization of modified mannan from the coffee sludge N Cherno, K Naumenko, L Gural Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 1 | 2020 |
Функціональний апельсиновий напій АІ Капустян, КІ Науменко, НК Черно | 1 | 2020 |
СТРУКТУРА ТА ВЛАСТИВОСТІ β-ГЛЮКАНУ SACCHAROMYCES CEREVISIAE, ОТРИМАНОГО ПЕРОКСИДНИМ МЕТОДОМ НК Черно, КІ Шапкіна Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014 | 1 | 2014 |
Получение биологически активных комплексов на основе дрожжевых полисахаридов КИШ Я. П. Русева Материалы VII Международной научной конференции студентов и аспирантов …, 2010 | 1 | 2010 |
Новий функціональний напій на основі березового соку ОІ Дроздов, КІ Шапкіна Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 11-14, 2010 | 1 | 2010 |
OBTAINING AND CHARACTERISTICS OF MANNAN-PEPTIDE NANOHYBRID N Cherno, K Naumenko, L Gural | | 2022 |
TECHNOLOGICAL EXPERTISE, QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS OF FOOD PRODUCTS. VALIDATION OF THE TECHNOLOGICAL PROCESSES CONTROL MEASURES A Kapustian, N Cherno, O Antipina, L Gural, K Naumenko, O Malinka Scientific Works 2 (85), 60-67, 2021 | | 2021 |
OBTAINING A COMPLEX OF CURCUMIN WITH MANNAN N Cherno, K Naumenko, K Ershova InterConf, 2021 | | 2021 |
Investigation of the structure of water-soluble glucan yeast saccharomyces cerevisiae N Cherno, K Naumenko | | 2020 |
Antiviral activity of extracts from wild grasses against epstein-barr virus and induction of apoptosis in epstein-barr virus-positive lymphoblastoid cells AV Holovan, KS Naumenko, FV Muchnyk, GV Baranova, LB Zelena, ... Mikrobiolohichnyi zhurnal (Kiev, Ukraine: 1993) 82 (4), 71-79, 2020 | | 2020 |
INVESTIGATION OF THE STRUCTURE OF WATER-SOLUBLE GLUCAN YEAST SACCHAROMYCES CEREVISIAE K Naumenko, N Cherno Food Science and Technology, 2020 | | 2020 |
Реакція Майяра як метод отримання біологічно активних нанокомлексів НК Черно, ЛС Гураль, КІ Науменко, АІ Кармазін | | 2020 |
ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ АПЕЛЬСИНОВИЙ НАПІЙ ІЗ ВМІСТОМ ІМУНОТРОПНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ БАКТЕРІАЛЬНОГО ПОХОДЖЕННЯ АІ Капустян, НК Черно, КІ Науменко Scientific Works 83 (2), 19-25, 2019 | | 2019 |
116404 Спосіб одержання дієтичної добавки НК Черно, ОГ Бурдо, КІ Науменко, ОМ Бабінець | | 2017 |