Подписаться
Kristina Naumenko
Kristina Naumenko
доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie
НК Черно, КІ Шапкіна, ОВ Коваленко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
92012
Получение и характеристика водорастворимого глюкана Saccharomyces сerevisiae
ШКИ Черно Н.К.
Известия ВУЗОВ, Пищевая Технология 4 (334), 29-32, 2013
52013
Получение и частичный гидролиз бета-глюкана клеточных стенок дрожжей Saccharomyces cerevisae [Электронный ресурс]
НК Черно, АВ Коваленко, КИ Шапкина
Режим доступа:\www/URL: http://www. sworld. com. ua/index. php/ru/conference …, 2012
32012
Products of metabolism and processing of lactic acid bacteria as functional ingredients
IK Antonina Ivanovna Kapustian, Natalia Cherno, Kovalenko, Kristina Naumenko
Food Science and Applied Biotechnology 1 (Vol. 1.), p. 47-55, 2018
22018
Yeast glucan and glucan-containing mushroom biopolymer complexes-stimulators of microflora growth.
O Nikitina, N Cherno, S Osolina, K Naumenko
International Food Research Journal 24 (5), 2017
22017
Ферментативна фрагментація (1→ 3/1→ 6)-β-D-глюкану клітинних стінок Saccharomyces cerevisiae
НК Черно, ОВ Коваленко, КІ Шапкіна
Харчова наука і технологія, 40-43, 2012
22012
Obtaining and characterization of modified mannan from the coffee sludge
N Cherno, K Naumenko, L Gural
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
12020
Функціональний апельсиновий напій
АІ Капустян, КІ Науменко, НК Черно
12020
СТРУКТУРА ТА ВЛАСТИВОСТІ β-ГЛЮКАНУ SACCHAROMYCES CEREVISIAE, ОТРИМАНОГО ПЕРОКСИДНИМ МЕТОДОМ
НК Черно, КІ Шапкіна
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
12014
Получение биологически активных комплексов на основе дрожжевых полисахаридов
КИШ Я. П. Русева
Материалы VII Международной научной конференции студентов и аспирантов …, 2010
12010
Новий функціональний напій на основі березового соку
ОІ Дроздов, КІ Шапкіна
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 11-14, 2010
12010
OBTAINING AND CHARACTERISTICS OF MANNAN-PEPTIDE NANOHYBRID
N Cherno, K Naumenko, L Gural
2022
TECHNOLOGICAL EXPERTISE, QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS OF FOOD PRODUCTS. VALIDATION OF THE TECHNOLOGICAL PROCESSES CONTROL MEASURES
A Kapustian, N Cherno, O Antipina, L Gural, K Naumenko, O Malinka
Scientific Works 2 (85), 60-67, 2021
2021
OBTAINING A COMPLEX OF CURCUMIN WITH MANNAN
N Cherno, K Naumenko, K Ershova
InterConf, 2021
2021
Investigation of the structure of water-soluble glucan yeast saccharomyces cerevisiae
N Cherno, K Naumenko
2020
Antiviral activity of extracts from wild grasses against epstein-barr virus and induction of apoptosis in epstein-barr virus-positive lymphoblastoid cells
AV Holovan, KS Naumenko, FV Muchnyk, GV Baranova, LB Zelena, ...
Mikrobiolohichnyi zhurnal (Kiev, Ukraine: 1993) 82 (4), 71-79, 2020
2020
INVESTIGATION OF THE STRUCTURE OF WATER-SOLUBLE GLUCAN YEAST SACCHAROMYCES CEREVISIAE
K Naumenko, N Cherno
Food Science and Technology, 2020
2020
Реакція Майяра як метод отримання біологічно активних нанокомлексів
НК Черно, ЛС Гураль, КІ Науменко, АІ Кармазін
2020
ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ АПЕЛЬСИНОВИЙ НАПІЙ ІЗ ВМІСТОМ ІМУНОТРОПНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ БАКТЕРІАЛЬНОГО ПОХОДЖЕННЯ
АІ Капустян, НК Черно, КІ Науменко
Scientific Works 83 (2), 19-25, 2019
2019
116404 Спосіб одержання дієтичної добавки
НК Черно, ОГ Бурдо, КІ Науменко, ОМ Бабінець
2017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20