Подписаться
Kristina Naumenko
Kristina Naumenko
Odesa National University of Technology доцент кафедри харчової хімії та експертизи
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie
НК Черно, КІ Шапкіна, ОВ Коваленко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
102012
Получение и характеристика водорастворимого глюкана Saccharomyces сerevisiae
ШКИ Черно Н.К.
Известия ВУЗОВ, Пищевая Технология 4 (334), 29-32, 2013
52013
Yeast glucan and glucan-containing mushroom biopolymer complexes-stimulators of microflora growth.
O Nikitina, N Cherno, S Osolina, K Naumenko
International Food Research Journal 24 (5), 2017
42017
Products of metabolism and processing of lactic acid bacteria as functional ingredients
IK Antonina Ivanovna Kapustian, Natalia Cherno, Kovalenko, Kristina Naumenko
Food Science and Applied Biotechnology 1 (Vol. 1.), p. 47-55, 2018
32018
ПОЛУЧЕНИЕ И ЧАСТИЧНЫЙ ГИДРОЛИЗ БЕТА-ГЛЮКАНА КЛЕТОЧНЫХ СТЕНОК ДРОЖЖЕЙ SACCHAROMYCESS CEREVISIE
НК Черно, АВ Коваленко, КИ Шапкина
Сборник научных трудов SWorld 45 (4), 97-101, 2012
32012
Структура та властивості β-глюкану Saccharomyces cerevisiae, отриманого пероксидним методом
НК Черно, КІ Шапкіна
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
22014
Functional food ingredients on the basis of polysaccharides
ELSO N. Cherno, Kr. Shapkina, A. Nikitina
Матеріали другого північного та східно-європейського конгресу з харчової …, 2013
2*2013
Ферментативна фрагментація (1→ 3/1→ 6)-β-D-глюкану клітинних стінок Saccharomyces cerevisiae
НК Черно, ОВ Коваленко, КІ Шапкіна
Харчова наука і технологія, 40-43, 2012
22012
Новий функціональний напій на основі березового соку
ОІ Дроздов, КІ Шапкіна
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 11-14, 2010
22010
Regulation of functional foods in Ukraine and the world. Prospects for the use of postbiotics as functional ingredients
A Kapustian, N Cherno, K Naumenko, L Gural, S Osolina
12023
Investigation of the structure of water-soluble glucan yeast Saccharomyces cerevisiae
N Cherno, K Naumenko
12020
Obtaining and characterization of modified mannan from the coffee sludge
N Cherno, K Naumenko, L Gural
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
12020
Функціональний апельсиновий напій
АІ Капустян, КІ Науменко, НК Черно
12020
Використання надвисокочастотного випромінювання при виділенні полісахаридів клітинних стінок дріжджів
НК Черно, ОГ Бурдо, КІ Науменко
12016
Разработка технологии бета-глюкана клеточных стенок дрожжей Saccharomyces cerevisiae
НК Черно, ГН Станкевич, КИ Шапкина
Харчова наука і технологія, 11-13, 2013
12013
Получение биологически активных комплексов на основе дрожжевых полисахаридов
КИШ Я. П. Русева
Материалы VII Международной научной конференции студентов и аспирантов …, 2010
12010
MICROWAVE AND ULTRASONIC TREATMENT AS A PRELIMINARY STAGE OF OBTAINING WATER-SOLUBLE MANNAN FROM COFFEE SLUDGE.
K Naumenko, A Kapustian, L Gural
Food Science & Technology (2073-8684) 17 (3), 2023
2023
Obtaining and characteristics of mannan-peptide nanohybrid.
N Cherno, L Gural, K Naumenko
Food Science & Technology (2073-8684) 15 (4), 2021
2021
OBTAINING A COMPLEX OF CURCUMIN WITH MANNAN
N Cherno, K Naumenko, K Ershova
InterConf, 2021
2021
TECHNOLOGICAL EXPERTISE, QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS OF FOOD PRODUCTS. VALIDATION OF THE TECHNOLOGICAL PROCESSES CONTROL MEASURES.
A Kapustian, N Cherno, O Antipina, L Gural, K Naumenko, О Malinka, ...
Scientific Works 85 (2), 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20