Kristina Naumenko
Kristina Naumenko
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Cпосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie
НК Черно, КІ Шапкіна, ОВ Коваленко
Харків: ХДУХТ, 2012
72012
Получение и частичный гидролиз бета-глюкана клеточных стенок дрожжей Saccharomycess cerevisie
НК Черно, АВ Коваленко, КИ Шапкина
Режим доступа:\www/URL: http://www. sworld. com. ua/index. php/ru/conference …, 2012
32012
Ферментативна фрагментація (1→ 3/1→ 6)-β-D-глюкану клітинних стінок Saccharomyces cerevisiae
НК Черно, ОВ Коваленко, КІ Шапкіна
Харчова наука і технологія, 40-43, 2012
22012
Yeast glucan and glucan-containing mushroom biopolymer complexes-stimulators of microflora growth.
O Nikitina, N Cherno, S Osolina, K Naumenko
International Food Research Journal 24 (5), 2017
12017
СТРУКТУРА ТА ВЛАСТИВОСТІ β-ГЛЮКАНУ SACCHAROMYCES CEREVISIAE, ОТРИМАНОГО ПЕРОКСИДНИМ МЕТОДОМ
НК Черно, КІ Шапкіна
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
12014
Получение и характеристика водорастворимого глюкана Saccharomyces сerevisiae
ШКИ Черно Н.К.
Известия ВУЗОВ, Пищевая Технология 4 (334), 29-32, 2013
12013
Получение биологически активных комплексов на основе дрожжевых полисахаридов
КИШ Я. П. Русева
Материалы VII Международной научной конференции студентов и аспирантов …, 2010
12010
Новий функціональний напій на основі березового соку
ОІ Дроздов, КІ Шапкіна
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 11-14, 2010
12010
Products of metabolism and processing of lactic acid bacteria as functional ingredients
IK Antonina Ivanovna Kapustian, Natalia Cherno, Kovalenko, Kristina Naumenko
Food Science and Applied Biotechnology 1 (Vol. 1.), p. 47-55, 2018
2018
Особливості дистанційного навчання студентів ОНАХТ з курсу «Харчова хімія»
ЛС Гураль, АІ Капустян, КІ Науменко
2018
СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ СТРУКТУРНОГО b-ГЛЮКАНУ ДРІЖДЖІВ SACCHAROMYCES CEREVISIAE
ЧНК UA ), БОГ UA ), НКІ UA )
2017
СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ
ЧНК UA ), БОГ UA ), НКІ UA ), БОМ UA )
2017
Функціональний інгредієнт на основі манану дріжджів
НК Черно, КІ Науменко
2017
116404 Спосіб одержання дієтичної добавки
НК Черно, ОГ Бурдо, КІ Науменко, ОМ Бабінець
2017
116750 Спосіб одержання структурного β-глюкану дріжджів Saccharomyces cerevisiae
НК Черно, ОГ Бурдо, КІ Науменко
2017
Полісахариди–протектори біологічно активних речовин
НК Черно, ЛС Гураль, АІ Капустян, КІ Науменко
2017
Іммобілізація папаїну на глюкані дріжджів Saccharomyces cerevisiae
НК Черно, КІ Науменко, ДП Бордя
Харків: ХДУХТ, 2017
2017
ВОДОРОЗЧИННИЙ ГЛЮКАН ДРІЖДЖІВ ЯК МАТРИЦЯ ДЛЯ ІММОБІЛІЗАЦІЇ ПАПАЇНУ
ДПБ К.І. Науменко
Міжнародної науково-практичної конференції "Розвиток харчових виробництв …, 2016
2016
Иммобилизация папаина на глюкановой матрице
НКИ Бордя Д.В.
Х Международной научной конференции студентов и аспирантов «Техника и …, 2016
2016
ВИКОРИСТАННЯ НАДВИСОКОЧАСТОТНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ ПРИ ВИДІЛЕННІ ПОЛІСАХАРИДІВ КЛІТИННИХ СТІНОК ДРІЖДЖІВ
КІ Науменко, НК Черно, КИ Науменко, ОГ Бурдо
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20