Дослідження мікроструктури та поверхнево-активних властивостей сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації АВ Мінорова, ІО Романчук, НЛ Крушельницька, ЛМ Мацько Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015 | 6 | 2015 |
Переробка молочної сироватки із застосуванням електродіалізної обробки АВ Мінорова, ІО Романчук, ОП Недорізанюк, НЛ Крушельницька Вісник аграрної науки, 58-60, 2010 | 6 | 2010 |
Перспектива використання сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації в технологіях дитячого харчування.« АВ Мінорова, НЛ Крушельницька Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології»: зб …, 0 | 5 | |
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ... Інститут продовольчих ресурсів НААН України, 2021 | 3 | 2021 |
Характеристики сухих молочно-вуглеводних сумішей розпилювального сушіння А Мінорова, І Романчук, Н Крушельницька Продовольчі ресурси 6 (10), 206-212, 2018 | 2 | 2018 |
Підбір та дослідження ефективності заквашувальних препаратів з підвищеною β-галактозидазною активністю АВ Мінорова, ІО Романчук, СГ Даниленко, НЛ Крушельницька, ... ТОВ «БАРМИ», 2022 | 1 | 2022 |
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ... Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2020 | 1 | 2020 |
Визначення харчової цінності молочних продуктів: сучасні погляди та методичні рекомендації ІО Романчук, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька Продовольчі ресурси, 249-254, 2017 | 1 | 2017 |
Білковий концентрат із казеїнової сироватки А Мінорова, І Романчук, Н Крушельницька Продовольча індустрія АПК, 14-17, 2013 | 1 | 2013 |
Переробка молочної казеїнової сироватки із застосуванням ультрафільтрації А МІНОРОВА, І РОМАНЧУК, Н КРУШЕЛЬНИЦЬКА, О НЕДОРІЗАНЮК, ... Продовольча індустрія АПК, 21-23, 2012 | 1 | 2012 |
Динаміка вмісту біфідобактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберігання АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, СА Наріжний | | 2024 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЛАКТАЗНОЇ АКТИВНОСТІ ЗАКВАШУВАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ У МОЛОЧНИХ СУМІШАХ НА ОСНОВІ ВТОРИННОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ ІО Романчук, ЛО Моісеєва, АВ Мінорова, ТВ Рудакова, ... ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (20), 119-129, 2023 | | 2023 |
Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировини АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ... Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2023 | | 2023 |
Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, ... Білоцерківський НАУ, 2023 | | 2023 |
Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини ІО Романчук, ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, ... НУХТ, 2023 | | 2023 |
Дослідження впливу заквашувальних препаратів на вуглеводний склад низьколактозних кисломолочних продуктів АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, СА Наріжний | | 2023 |
Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировини ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, ... Полтавський державний агарний університет, 2023 | | 2023 |
ОБГРУНТУВАННЯ СКЛАДУ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ МОЛОЧНИХ ДЕСЕРТІВ З КОМБІНОВАНИМ СКЛАДОМ СИРОВИНИ Т Рудакова, І Романчук, А Мінорова, Л Моісеєва, Н Крушельницька, ... ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (18), 131-141, 2022 | | 2022 |
Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складом ІО Романчук, ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, ... | | 2022 |
НАУКОВІ ПІДХОДИ ЩОДО КЛАСИФІКАЦІЇ МОЛОЧНОЇ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ Т Рудакова, А Мінорова, Н Крушельницька, С Наріжний ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (16), 164-179, 2021 | | 2021 |