Підписатись
Наталья Крушельницька
Наталья Крушельницька
Провідний інженер
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження мікроструктури та поверхнево-активних властивостей сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації
АВ Мінорова, ІО Романчук, НЛ Крушельницька, ЛМ Мацько
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
62015
Переробка молочної сироватки із застосуванням електродіалізної обробки
АВ Мінорова, ІО Романчук, ОП Недорізанюк, НЛ Крушельницька
Вісник аграрної науки, 58-60, 2010
62010
Перспектива використання сухих концентратів сироваткових білків, отриманих методом ультрафільтрації в технологіях дитячого харчування.«
АВ Мінорова, НЛ Крушельницька
Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології»: зб …, 0
5
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН України, 2021
32021
Характеристики сухих молочно-вуглеводних сумішей розпилювального сушіння
А Мінорова, І Романчук, Н Крушельницька
Продовольчі ресурси 6 (10), 206-212, 2018
22018
Підбір та дослідження ефективності заквашувальних препаратів з підвищеною β-галактозидазною активністю
АВ Мінорова, ІО Романчук, СГ Даниленко, НЛ Крушельницька, ...
ТОВ «БАРМИ», 2022
12022
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2020
12020
Визначення харчової цінності молочних продуктів: сучасні погляди та методичні рекомендації
ІО Романчук, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька
Продовольчі ресурси, 249-254, 2017
12017
Білковий концентрат із казеїнової сироватки
А Мінорова, І Романчук, Н Крушельницька
Продовольча індустрія АПК, 14-17, 2013
12013
Переробка молочної казеїнової сироватки із застосуванням ультрафільтрації
А МІНОРОВА, І РОМАНЧУК, Н КРУШЕЛЬНИЦЬКА, О НЕДОРІЗАНЮК, ...
Продовольча індустрія АПК, 21-23, 2012
12012
Динаміка вмісту біфідобактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберігання
АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, СА Наріжний
2024
ДОСЛІДЖЕННЯ ЛАКТАЗНОЇ АКТИВНОСТІ ЗАКВАШУВАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ У МОЛОЧНИХ СУМІШАХ НА ОСНОВІ ВТОРИННОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ
ІО Романчук, ЛО Моісеєва, АВ Мінорова, ТВ Рудакова, ...
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (20), 119-129, 2023
2023
Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировини
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2023
2023
Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини
ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, ...
Білоцерківський НАУ, 2023
2023
Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини
ІО Романчук, ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, ...
НУХТ, 2023
2023
Дослідження впливу заквашувальних препаратів на вуглеводний склад низьколактозних кисломолочних продуктів
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, СА Наріжний
2023
Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировини
ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, НЛ Крушельницька, ...
Полтавський державний агарний університет, 2023
2023
ОБГРУНТУВАННЯ СКЛАДУ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ МОЛОЧНИХ ДЕСЕРТІВ З КОМБІНОВАНИМ СКЛАДОМ СИРОВИНИ
Т Рудакова, І Романчук, А Мінорова, Л Моісеєва, Н Крушельницька, ...
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (18), 131-141, 2022
2022
Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складом
ІО Романчук, ТВ Рудакова, АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, ...
2022
НАУКОВІ ПІДХОДИ ЩОДО КЛАСИФІКАЦІЇ МОЛОЧНОЇ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Т Рудакова, А Мінорова, Н Крушельницька, С Наріжний
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (16), 164-179, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20