Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко К.: КНТЕУ 321, 2003 | 54 | 2003 |
Концепція організації харчування студентів МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна Проблемы старения и долголетия 20 (2), 177-188, 2011 | 32 | 2011 |
Основи раціонального і лікувального харчування: навч. посіб. ПО Карпенко, СМ Пересічна, ІМ Грищенко, НО Мельничук ПО Карпенка.− К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 | 26 | 2011 |
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ... 2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012 | 15 | 2012 |
Дієтичне харчування при ожирінні та цукровому діабеті ЯЛ Германюк, ПО Карпенко, МІ Пересічний К.: Київ. держ. торг.-екон. ун-т, 1997 | 13 | 1997 |
Використання дієтичної добавки Шрот зародків пшениці харчовий для підвищення харчової цінності пшеничного хліба ОІ Кравченко, ГМ Лисюк, СГ Олійник, ПО Карпенко Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 195-200, 2010 | 11 | 2010 |
Наукова концепція організації раціонального харчування учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів МІ Пересічний, ПО Карпенко, ВО Хлібійчук Проблеми харчування, 2, 2012 | 7 | 2012 |
Норми фізіологічних потреб у енергії і харчових речовинах та середньодобовий раціон харчування студентів МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна, ІВ Смичек Проблеми харчування, 25-31, 2011 | 7 | 2011 |
Продукти функціонального призначення та проблеми щодо їх визначення ПО Карпенко, СМ Пересiчна, ВС Михайлик, НО Мельничук Журн. практ. лікаря, 51-53, 2009 | 7 | 2009 |
Особливості харчування та здоров’я ПО Карпенко Журнал практичного лікаря: спеціалізоване інформаційне видання, 12-14, 2004 | 7 | 2004 |
Технологiя продукцiї громадського харчування з використанням бiологiчно активних добавок МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко | 7 | 2003 |
Сучасні погляди на теорії харчування та дієти ПО Карпенко Проблеми харчування, 18, 2008 | 6 | 2008 |
Аліментарний чинник у комплексному лікуванні хворих при метаболічному синдромі ПО Карпенко, ДВ Федорова, ТЛ Бикова Проблемы старения и долголетия, 105-113, 2016 | 5 | 2016 |
Здорове харчування ПО Карпенко Молочное дело, 30-33, 2005 | 5 | 2005 |
Організація харчування в умовах санаторію осіб, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи ПО Карпенко Мед. реабилитация, курортология, физиотерапия 3, 74-78, 1997 | 5 | 1997 |
Перспективи використання продуктів для ентерального харчування в геродієтичній практиці ДП Антюшко, ПО Карпенко Проблемы старения и долголетия, 215-221, 2016 | 4 | 2016 |
Аліментарна профілактика захворювань у працівників Чорнобильської зони відчуження ПО Карпенко Автореф. дис.... д-ра мед. наук, 1996 | 4 | 1996 |
Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців НВ Притульська, ПО Карпенко, МФ Кравченко, ВА Гніцевич, ... | 3 | 2017 |
Раціональне харчування як складова здорового способу життя студента ЮЮ Мусхаріна, ВВ Бабак, НВ Гутарєва, ЮВ Буров, АС Руденко, ... Український журнал медицини, біології та спорту, 144-146, 2016 | 3 | 2016 |
Лікувальне харчування та шляхи щодо його удосконалення ПО Карпенко, НО Мельничук, СВ Фус Проблемы старения и долголетия 20 (2), 159-165, 2011 | 3 | 2011 |