Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини УС Йовбак, ІВ Карпович, ІО Крапивницька, ВІ Оболкіна | 1 | 2013 |
МАЛЬТОДЕКСТРИНИ ЯК ПРОДУКТИ БІОКОНВЕРСІЇ КРОХМАЛЮ ОМ Деменюк, ІВ Карпович Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023 | | 2023 |
Мальтодекстрини як продукти біоконверсії крохмалю ІВ Карпович | | 2023 |
Виробництво патоки різного вуглеводного складу з використанням ферментних препаратів МЛ Тертичний, ІВ Карпович | | 2022 |
Коригування складу водопровідної води для виготовлення безалкогольних напоїв АЛ Боярчук, ІВ Карпович, НМ Чернова | | 2021 |
Дослідження вилучення β-глюкану із зернової сировини за допомогою кислотного гідролізу ДЕ Терлецький, ІВ Карпович | | 2019 |
Дослідження зернової сировини для виробництва β-глюкану АВ Лісна, ІВ Карпович | | 2018 |
Очищення підземних вод від сполук заліза та марганцю ІВ Войтенко, ІВ Карпович | | 2018 |
Важливість виховання студентської молоді в дусі національної свідомості ІВ Карпович, СВ Баглюк | | 2015 |
Ефективна технологія сиропу із цукрових буряків О Сизоненко, І Крапивницька, І Карпович, О Кушнір Продовольча індустрія АПК, 41-45, 2015 | | 2015 |
ЗАСТОСУВАННЯ ПЕКТОЛІТИЧНИХ ФЕРМЕНТІВ У ОЧИЩЕННІ ЕКСТРАКТУ ІЗ ЦУКРОВОГО БУРЯКА ОІ Сизоненко, ІО Крапивницька, ІВ Карпович BBC 94, 33, 2015 | | 2015 |
ЗАСТОСУВАННЯ УЛЬТРАФІЛЬТРАЦІЇ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОГО СИРОПУ ІЗ ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ ОІ Сизоненко, ІО Крапивницька, ІВ Карпович BBC 94, 35, 2015 | | 2015 |
Особливість отримання харчового сиропу підвищеної біологічної цінності із цукрових буряків ОИ Сизоненко, ИА Крапивницкая, ИВ Карпович | | 2014 |
Ультрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків ОІ Сизоненко, Ю Тарасенко, ІО Крапивницька, ІВ Карпович | | 2014 |
ОСОБЕННОСТИ ПЕРЕРАБОТКИ САХАРНОЙ СВЕКЛЫ С ЦЕЛЬЮ ПОЛУЧЕНИЯ ПИЩЕВОГО СИРОПА ОИ Сизоненко, ИА Крапивницкая, ИВ Карпович Техника и технология. 2014. Достижения, проекты, гипотезы, 54-55, 2014 | | 2014 |
ПОЛУЧЕНИЕ НАТУРАЛЬНОГО САХАРОЗАМЕНИТЕЛЯ–ПИЩЕВОГО СИРОПА С ПОВЫШЕННОЙ БИОЛОГИЧЕСКОЙ ЦЕННОСТЬЮ ИЗ САХАРНОЙ СВЕКЛЫ ОИ Сизоненко, ИА Крапивницкая, ИВ Карпович Zbiór raportów naukowych., 52, 2014 | | 2014 |
Фізико-хімічні властивості пектинів з різним ступенем етерифікації та обґрунтування умов їх використання в кондитерських виробах УС Йовбак, ВВ Петренко, ВІ Оболкіна, ІВ Карпович Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 19-22, 2014 | | 2014 |
Дослідження процесу зцукрювання у виробництві харчового сиропу ІВ Карпович, ІО Крапивницька, ОІ Брик Наукові праці Національного університету харчових технологій, 120-123, 2013 | | 2013 |
З ювілейної конференції НУХТ ІВ Карпович, ЮМ Резніченко | | 2010 |
Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу із пшеничної сировини ІВ Карпович | | 2010 |