Підписатись
Карпович Інна / Karpovych Inna
Карпович Інна / Karpovych Inna
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини
УС Йовбак, ІВ Карпович, ІО Крапивницька, ВІ Оболкіна
12013
МАЛЬТОДЕКСТРИНИ ЯК ПРОДУКТИ БІОКОНВЕРСІЇ КРОХМАЛЮ
ОМ Деменюк, ІВ Карпович
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023
2023
Мальтодекстрини як продукти біоконверсії крохмалю
ІВ Карпович
2023
Виробництво патоки різного вуглеводного складу з використанням ферментних препаратів
МЛ Тертичний, ІВ Карпович
2022
Коригування складу водопровідної води для виготовлення безалкогольних напоїв
АЛ Боярчук, ІВ Карпович, НМ Чернова
2021
Дослідження вилучення β-глюкану із зернової сировини за допомогою кислотного гідролізу
ДЕ Терлецький, ІВ Карпович
2019
Дослідження зернової сировини для виробництва β-глюкану
АВ Лісна, ІВ Карпович
2018
Очищення підземних вод від сполук заліза та марганцю
ІВ Войтенко, ІВ Карпович
2018
Важливість виховання студентської молоді в дусі національної свідомості
ІВ Карпович, СВ Баглюк
2015
Ефективна технологія сиропу із цукрових буряків
О Сизоненко, І Крапивницька, І Карпович, О Кушнір
Продовольча індустрія АПК, 41-45, 2015
2015
ЗАСТОСУВАННЯ ПЕКТОЛІТИЧНИХ ФЕРМЕНТІВ У ОЧИЩЕННІ ЕКСТРАКТУ ІЗ ЦУКРОВОГО БУРЯКА
ОІ Сизоненко, ІО Крапивницька, ІВ Карпович
BBC 94, 33, 2015
2015
ЗАСТОСУВАННЯ УЛЬТРАФІЛЬТРАЦІЇ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОГО СИРОПУ ІЗ ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ
ОІ Сизоненко, ІО Крапивницька, ІВ Карпович
BBC 94, 35, 2015
2015
Особливість отримання харчового сиропу підвищеної біологічної цінності із цукрових буряків
ОИ Сизоненко, ИА Крапивницкая, ИВ Карпович
2014
Ультрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків
ОІ Сизоненко, Ю Тарасенко, ІО Крапивницька, ІВ Карпович
2014
ОСОБЕННОСТИ ПЕРЕРАБОТКИ САХАРНОЙ СВЕКЛЫ С ЦЕЛЬЮ ПОЛУЧЕНИЯ ПИЩЕВОГО СИРОПА
ОИ Сизоненко, ИА Крапивницкая, ИВ Карпович
Техника и технология. 2014. Достижения, проекты, гипотезы, 54-55, 2014
2014
ПОЛУЧЕНИЕ НАТУРАЛЬНОГО САХАРОЗАМЕНИТЕЛЯ–ПИЩЕВОГО СИРОПА С ПОВЫШЕННОЙ БИОЛОГИЧЕСКОЙ ЦЕННОСТЬЮ ИЗ САХАРНОЙ СВЕКЛЫ
ОИ Сизоненко, ИА Крапивницкая, ИВ Карпович
Zbiór raportów naukowych., 52, 2014
2014
Фізико-хімічні властивості пектинів з різним ступенем етерифікації та обґрунтування умов їх використання в кондитерських виробах
УС Йовбак, ВВ Петренко, ВІ Оболкіна, ІВ Карпович
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 19-22, 2014
2014
Дослідження процесу зцукрювання у виробництві харчового сиропу
ІВ Карпович, ІО Крапивницька, ОІ Брик
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 120-123, 2013
2013
З ювілейної конференції НУХТ
ІВ Карпович, ЮМ Резніченко
2010
Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу із пшеничної сировини
ІВ Карпович
2010
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20