Оцінка ефективності використання основних засобів на підприємстві ІО Мазуркевич Формування ринкових відносин в Україні, 57, 2006 | 25 | 2006 |
Інноваційні підходи в діяльності туристичного бізнесу ІО Мазуркевич, ТА Дзюба Вісник східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля …, 2016 | 21 | 2016 |
Управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства МО Рябенька, ІО Мазуркевич Інтелект XXI, 75-80, 2020 | 14* | 2020 |
Теоретичні аспекти відтворення основних засобів на підприємстві ІО Мазуркевич Формування ринкових відносин в Україні, 56, 2006 | 11 | 2006 |
Проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості України ОГ Римар, ІО Мазуркевич Економіка та держава, 66-70, 2021 | 10 | 2021 |
Особливості відтворення основних засобів на підприємствах у ринкових умовах ІО Мазуркевич Формування ринкових відносин в Україні, 59, 2006 | 9 | 2006 |
Особливості оцінювання фінансової стійкості на підприємствах вантажного автомобільного транспорту ІО Мазуркевич Держава та регіони, 134-139, 2008 | 7 | 2008 |
Social and Economic Potential of the EU Countries’ Tourism and Hospitality Industry T Brykova, V Postova, I Mazurkevych, A Kiziun, T Semko Sport and Tourism Central European Journal 6 (2), 133-151, 2023 | 4 | 2023 |
Social-economic development of the united territorial communities and development of a strategy for sustainable development (case of Ukraine) D Tarasenko, О Тsyklaurі, M Rіabenka, I Mazurkevych, S Bashlai WSEAS, 2021 | 4 | 2021 |
Архітектура як чинник формування іміджу готельного підприємства ВВ Швець, ІО Мазуркевич, АВ Лук’янець Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві.№ 2: 102-106., 2018 | 4 | 2018 |
Теоретичні аспекти культури обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства ІО Мазуркевич, АВ Лук’янець Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії, 143-146, 2018 | 3 | 2018 |
ДОСЛІДЖЕННЯ СУТНОСТІ ТА ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ МАРКЕТИНГОВОЇ СТРАТЕГІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ РМО Мазуркевич І.О. Причорноморські економічні студії, С. 68 - 71, 2020 | 2 | 2020 |
Strategic Planning for the Sustainable Development of Territories DL Tarasenko, ОB Тsyklaurі, SI Belei, MO Rіabenka, IO Mazurkevych International Journal of Economics & Business Administration (IJEBA) 8 …, 2020 | 2 | 2020 |
Особливості управління підприємствами ресторанного господарства ІО Мазуркевич Інфраструктура ринку, 165-168, 2016 | 2 | 2016 |
Application of Innovative Methods of Managing the Labor Potential in the Hotel and Restaurant Business Establishments V Postova, M Riabenka, I Mazurkevych, N Onyshchuk, I Vivsiuk International Journal of Professional Business Review: Int. J. Prof. Bus …, 2023 | 1 | 2023 |
ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДИЧНИХ ПІДХОДІВ ЩОДО ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ФРАНЧАЙЗИНГОВИХ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ В СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ І Мазуркевич Інновації та технології в сфері послуг і харчування 1 (5), 21-26, 2022 | 1 | 2022 |
ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСАМИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ І Мазуркевич Наукові інновації та передові технології, 2022 | 1 | 2022 |
Тенденції розвитку кавового бізнесу в Україні ІО Мазуркевич The 5th International scientific and practical conference-Modern research in …, 2022 | 1 | 2022 |
Особливості інноваційної діяльності підприємств туристичного бізнесу ІО Мазуркевич Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 2021 | 1 | 2021 |
Етнодизайн у формуванні інтер’єру готельноресторанного закладу А Маценко, ІО Мазуркевич Вісник студентського наукового товариства «Ватра, 398-400, 2017 | 1 | 2017 |