Особливості виробництва сичужних і плавлених сирів та їх санітарна оцінка МВ Козак, ЮР Гачак, ВО Наговська Львів.–2010.–287 с, 2010 | 12 | 2010 |
Application of wheat brans as a functional ingredient in the technology of kefir V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017 | 11 | 2017 |
The use of cryopowder from seafood in the technology of thermostatic yogurt for therapeutic and prophylactic purposes YR Hachak, VA Nahovska, BV Gutyj Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 9 | 2021 |
Застосування пшеничних висівок, як функціонального інгредієнта, в технології кефіру V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 4 | 2017 |
Розробка технології нового виду вершкового масла–аналога «Вологодського» ГВ Дроник, ВО Наговська, НВ Барда НАУК ИК, 2007 | 2 | 2007 |
Розробка рецептур молочних продуктів лікувально-профілактичного призначення із кріопорошкам ЮР Гачак, БВ Гутий, ВО Наговська, НБ Сливка, АС Ільницька Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 1 | 2018 |
Органолептические и физико-химические свойства кефира с пшеничными отрубями ВА Наговская, НБ Сливка, ОЯ Билык Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 1 | 2014 |
Зміна фізико-хімічних та мікробіологічних показників кисломолочного напою «Біфілайф» в процесі зберігання............... 163 ВО Наговська, С Дюлай Нечмілов ВМ Втрати овечого молока при його виробництві та первинній обробці 167, 2007 | 1 | 2007 |
Розроблення технології кисломолочного напою зі спельтою В Наговська, О Михайлицька, Н Сливка, О Білик Географічна освіта і наука: виклики і поступ: матеріали Міжнародної науково …, 0 | 1 | |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ З БЕЗГЛЮТЕНОВИМИ ЗЛАКАМИ ВО НАГОВСЬКА, ОЯ БІЛИК, ОР МИХАЙЛИЦЬКА, НБ СЛИВКА Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023 | | 2023 |
Молочні консерви: технологія та обладнання: навчальний посібник ВО Наговська, ЮР Гачак, НБ Сливка, ОР Михайлицька | | 2021 |
Розроблення технології спреду із шротом кедрових горіхів ВО Наговська, НБ Сливка, ЮР Гачак, ОР Михайлицька, ОЯ Білик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2020 | | 2020 |
Удосконалення технології сиркових виробів з цукатами з гарбуза НБ Сливка, ОЯ Білик, ОР Михайлицька, ВО Наговська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | | 2019 |
Використання грушевих наповнювачів у технології кефіру НБ Сливка, ОР Михайлицька, ВО Наговська, ОЯ Білик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | | 2018 |
Зміна технологічних показників м’якого сиру з висівками залежно від дози внесених житніх висівок ВО Наговська, ЮР Гачак, ОР Михайлицька, НБ Сливка, ОЯ Білик Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (29)), 29-33, 2016 | | 2016 |
Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту В Наговська, Ю Гачак, О Білик, Х Харенко Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | | 2015 |
SPECIAL PURPOSE SYRUPS IN THE TECHNOLOGY OF SWEET SOUR MILK DRINKS YR Hachak, VA Nahovska, D Ryvak, Y Rabshtyna Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 17 (4 …, 2015 | | 2015 |
СИРОПИ СПЕЦПРИЗНАЧЕННЯ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ НАПОЇВ YR Hachak, VA Nahovska, D Ryvak, Y Rabshtyna Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015 | | 2015 |
ЗАСТОСУВАННЯ КЛІТКОВИНИ З ЯДЕР АРАХІСУ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ КИСЛОМОЛОЧНИХ НАПОЇВ ВО Наговська, ЮР Гачак, ОЯ Білик, ХВ Чорна Редакционная коллегия, 206, 2015 | | 2015 |
Сиропи спецназначення в технологии сладких кисломолочних напитков ЮР Гачак, ВА Наговська, Д Ривак, Ю Рабштина Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | | 2015 |