Підписатись
Володимира Наговська | Volodymyra Nagovska
Володимира Наговська | Volodymyra Nagovska
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Підтверджена електронна адреса в lvet.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Особливості виробництва сичужних і плавлених сирів та їх санітарна оцінка
МВ Козак, ЮР Гачак, ВО Наговська
Львів.–2010.–287 с, 2010
122010
Application of wheat brans as a functional ingredient in the technology of kefir
V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017
112017
The use of cryopowder from seafood in the technology of thermostatic yogurt for therapeutic and prophylactic purposes
YR Hachak, VA Nahovska, BV Gutyj
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
102021
Застосування пшеничних висівок, як функціонального інгредієнта, в технології кефіру
V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
42017
Розробка технології нового виду вершкового масла–аналога «Вологодського»
ГВ Дроник, ВО Наговська, НВ Барда
НАУК ИК, 2007
22007
Розробка рецептур молочних продуктів лікувально-профілактичного призначення із кріопорошкам
ЮР Гачак, БВ Гутий, ВО Наговська, НБ Сливка, АС Ільницька
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
12018
Органолептические и физико-химические свойства кефира с пшеничными отрубями
ВА Наговская, НБ Сливка, ОЯ Билык
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
12014
Зміна фізико-хімічних та мікробіологічних показників кисломолочного напою «Біфілайф» в процесі зберігання............... 163
ВО Наговська, С Дюлай
Нечмілов ВМ Втрати овечого молока при його виробництві та первинній обробці 167, 2007
12007
Розроблення технології кисломолочного напою зі спельтою
В Наговська, О Михайлицька, Н Сливка, О Білик
Географічна освіта і наука: виклики і поступ: матеріали Міжнародної науково …, 0
1
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ З БЕЗГЛЮТЕНОВИМИ ЗЛАКАМИ
ВО НАГОВСЬКА, ОЯ БІЛИК, ОР МИХАЙЛИЦЬКА, НБ СЛИВКА
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023
2023
Розроблення технології кисломолочного напою з ягодами годжі: ст.
НБ Сливка, ОЯ Білик, ВО Наговська
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій …, 2022
2022
Молочні консерви: технологія та обладнання: навчальний посібник
ВО Наговська, ЮР Гачак, НБ Сливка, ОР Михайлицька
2021
Розроблення технології спреду із шротом кедрових горіхів
ВО Наговська, НБ Сливка, ЮР Гачак, ОР Михайлицька, ОЯ Білик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2020
2020
Удосконалення технології сиркових виробів з цукатами з гарбуза
НБ Сливка, ОЯ Білик, ОР Михайлицька, ВО Наговська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
2019
Морозиво: технологія і обладнання: навч. посіб.
ВО Наговська, ЮР Гачак, НБ Сливка, ОР Михайлицька
ЛНУВМ та БТ імені СЗ Ґжицького, 2018
2018
Наскрізна програма практики для студентів, які навчаються за навчальними планами бакалаврів та магістрів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології …
ОЙ Цісарик, ЮР Гачак, ВО Наговська, ОР Михайлицька, ІМ Турчин, ...
ЛНУВМ та БТ імені СЗ Ґжицького, 2018
2018
Використання грушевих наповнювачів у технології кефіру
НБ Сливка, ОР Михайлицька, ВО Наговська, ОЯ Білик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
2018
Зміна технологічних показників м’якого сиру з висівками залежно від дози внесених житніх висівок
ВО Наговська, ЮР Гачак, ОР Михайлицька, НБ Сливка, ОЯ Білик
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (29)), 29-33, 2016
2016
Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту
В Наговська, Ю Гачак, О Білик, Х Харенко
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
2015
SPECIAL PURPOSE SYRUPS IN THE TECHNOLOGY OF SWEET SOUR MILK DRINKS
YR Hachak, VA Nahovska, D Ryvak, Y Rabshtyna
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 17 (4 …, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20