Особливості виробництва сичужних і плавлених сирів та їх санітарна оцінка МВ Козак, ЮР Гачак, ВО Наговська Львів.–2010.–287 с, 2010 | 12 | 2010 |
Application of wheat brans as a functional ingredient in the technology of kefir V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017 | 11 | 2017 |
The use of cryopowder from seafood in the technology of thermostatic yogurt for therapeutic and prophylactic purposes YR Hachak, VA Nahovska, BV Gutyj Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 10 | 2021 |
Застосування пшеничних висівок, як функціонального інгредієнта, в технології кефіру V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 4 | 2017 |
Change of technological indicators for soft cheese with bran depending on the rye bran dose ВО Наговська, ЮР Гачак, ОР Михайлицька, НБ Сливка, ОЯ Білик Technology Audit and Production Reserves 3 (3), 29-33, 2016 | 3 | 2016 |
СИРОПИ СПЕЦПРИЗНАЧЕННЯ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ НАПОЇВ YR Hachak, VA Nahovska, D Ryvak, Y Rabshtyna Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015 | 2 | 2015 |
Розробка технології нового виду вершкового масла–аналога «Вологодського» ГВ Дроник, ВО Наговська, НВ Барда НАУК ИК, 2007 | 2 | 2007 |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ З БЕЗГЛЮТЕНОВИМИ ЗЛАКАМИ ВО Наговська, ОЯ Білик, ОР Михайлицька, НБ Сливка Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023 | 1 | 2023 |
Удосконалення технології сиркових виробів з цукатами з гарбуза НБ Сливка, ОЯ Білик, ОР Михайлицька, ВО Наговська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | 1 | 2019 |
Розробка рецептур молочних продуктів лікувально-профілактичного призначення із кріопорошкам ЮР Гачак, БВ Гутий, ВО Наговська, НБ Сливка, АС Ільницька Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 1 | 2018 |
Органолептические и физико-химические свойства кефира с пшеничными отрубями ВА Наговская, НБ Сливка, ОЯ Билык Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 1 | 2014 |
Розроблення технології кефіру зі шротом розторопші ВО Наговська, НБ Сливка Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 1 | 2014 |
Зміна фізико-хімічних та мікробіологічних показників кисломолочного напою «Біфілайф» в процесі зберігання............... 163 ВО Наговська, С Дюлай Нечмілов ВМ Втрати овечого молока при його виробництві та первинній обробці 167, 2007 | 1 | 2007 |
Розроблення технології кисломолочного напою зі спельтою В Наговська, О Михайлицька, Н Сливка, О Білик Географічна освіта і наука: виклики і поступ: матеріали Міжнародної науково …, 0 | 1 | |
ПЕРСПЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ВІВСА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА НЕМОЛОЧНИХ ЙОГУРТОПОДІБНИХ НАПОЇВ НБ Сливка, ОР Михайлицька, ВО Наговська, ОЯ Білик Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 64-70, 2024 | | 2024 |
Розроблення технології кисломолочного напою з ягодами годжі: ст. НБ Сливка, ОЯ Білик, ВО Наговська Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій …, 2022 | | 2022 |
Молочні консерви: технологія та обладнання: навчальний посібник ВО Наговська, ЮР Гачак, НБ Сливка, ОР Михайлицька | | 2021 |
Розроблення технології спреду із шротом кедрових горіхів ВО Наговська, НБ Сливка, ЮР Гачак, ОР Михайлицька, ОЯ Білик Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2020 | | 2020 |
Морозиво: технологія і обладнання: навч. посіб. ВО Наговська, ЮР Гачак, НБ Сливка, ОР Михайлицька ЛНУВМ та БТ імені СЗ Ґжицького, 2018 | | 2018 |
Наскрізна програма практики для студентів, які навчаються за навчальними планами бакалаврів та магістрів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології … ОЙ Цісарик, ЮР Гачак, ВО Наговська, ОР Михайлицька, ІМ Турчин, ... ЛНУВМ та БТ імені СЗ Ґжицького, 2018 | | 2018 |