Follow
Вікуль Світлана,Vikul Svitlana, Викуль Светлана, С. И. Викуль
Вікуль Світлана,Vikul Svitlana, Викуль Светлана, С. И. Викуль
к.т.н., доцент ОНАХТ
Verified email at onaft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application
N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk
192017
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
Optimization of formulation composition of health whey-based beverage
NA Tkachenko, PO Nekrasov, SI Vikul
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 79, 2016
132016
Вплив обробки столових вин білками зернобобових і зернових культур на показники їх фізико-хімічного складу та біологічної активності
ІВ Мельнік, СІ Вікуль
Харчова наука і технологія. 3 (8), 39-42, 2009
72009
Антиоксидантний комплекс для обогащения ферментированных молочно-зерновых напитков геродиетического назначения
НА Дидух, СИ Викуль
Зернові продукти і комбікорми 1, 21-26, 2008
72008
Використання коренів солодки голої у виробництві молочних продуктів оздоровчого призначення
ВСІ Дідух Н.А.
Молочна промисловість 4 ((29)), 38-40, 2006
72006
Антибиотики в меде-пути попадания, характеристика и особенности определения
СИ Викуль
Напитки. Технологии инновации, 47, 2016
62016
Optymizatsiya retsepturnoho skladu napoyu ozdorovchoho pryznachennya na osnovi syrovatky
NA Tkachenko, PО Nekrasov, SІ Vikul
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (79), 49, 2016
62016
Grounding and Development of Low-Lactose Biologically Active Milk Ice Cream Formula
A Trubnikova, O Chabanova, S Bondar, S Vikul
Path of Science 4 (9), 3001-3021, 2018
52018
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
EUREKA: Life Sciences, 46-53, 2018
52018
Биологическая активность растительного сырья–ингредиента пищевых продуктов
СИ Викуль
Харчова наука і технологія, 40-44, 2012
52012
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
42018
Покращення лікувальних властивостей і біологічної активності пива шляхом внесення екстракту волоського горіха
СВ Омельчук, ІВ Мельник, СІ Вікуль
Харчова наука і технологія, 11-15, 2012
42012
Analysis of quality of grain shortbreads for biological activity and medical-biological assessment
М Mardar, S Vikul, R Znachek, T Bordun
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 69-76, 2018
32018
Характеристика, нормы содержания и особенности определения органических кислот в винах
СИ Викуль, ИВ Мельник
Напитки. Технологии и инновации, 42, 2015
32015
Використання молочних екстрактів коренів ехінацеї пурпурної та солодки голої у виробництві молочних продуктів імуномодулюючої дії
ВСІ Дідух Н.А.
Молочное дело 9, 28-30, 29-31, 2006
32006
Оптимізація складу тоніка з пробіотиками для сухої шкіри
НА Ткаченко, СІ Вікуль, ОВ Севастьянова, ОА Кручек, ЯА Гончарук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 104-118, 2017
22017
Frozen pre-cooked semi-products with iodine-containing stuffing
I Kalugina, S Vikul, Y Novik
Харчова наука і технологія, 80-86, 2017
22017
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20