Substantiation of hemp seeds storage and processing technologies for functional, dietary and specialty products. Review M Oseyko, N Sova, K Chornei Національний університет харчових технологій, 2021 | 11 | 2021 |
Перспективи вдосконалення рецептурного складу зернових батончиків та аналіз ринку К Чорней, С Миколенко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2021 | 3 | 2021 |
Determining the influence of protein-mineral additives on the properties of butter cookies emulsion M Serik, O Samokhvalova, I Kholobtseva, N Fedak, O Bolkhovitina, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021 | 1 | 2021 |
Дослідження поп-властивостей зерна соризу ДО Тимчак, СЮ Миколенко, КА Чорней, ДО Бурій Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2020 | 1 | 2020 |
Техніко-економічне обґрунтування технології комплексної переробки насіння промислових конопель Н Сова, М Луценко, М Полегенька, К Чорней Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2021 | | 2021 |
Дослідження поп-властивостей зерна соризу D Tymchak, S Mykolenko, K Chornei, D Buriy Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2020 | | 2020 |
Порівняння складу конопляного борошна, отриманого за різними технологіями НА Сова, ІР Михненко, КА Чорней, НВ Коваленко Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020 | | 2020 |
Безглютенові зернові снеки з повітряним сорго СЮ Миколенко, ДО Тимчак, КА Чорней, ДС Коротя Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Перспективи виробництва їстівного еко-посуду в Україні СЮ Миколенко, КА Чорней, ДО Мосійко Житомирський національний агроекологічний університет, 2019 | | 2019 |
БЕЗГЛЮТЕНОВІ ЗЕРНОВІ СНЕКИ З ПОВІТРЯНИМ СОРГО ДСК С.Ю. Миколенко, Д.О. Тимчак, К.А. Чорней РОЗВИТОК ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ, РЕСТОРАННОГО ТА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВ І …, 2019 | | 2019 |