Огляд тенденцій світового ринку харчових продуктів для спортсменів і перспективи його розвитку в Україні НВ Притульська, ОВ Хробатенко, ЮБ Міклашевська Товарознавство та інновації, 186-194, 2012 | 5 | 2012 |
До проблеми класифікації харчових продуктів для спортсменів Н Притульська, О Хробатенко, Є Бондаренко Товари і ринки, 112-121, 2011 | 4 | 2011 |
Creating and investigation of adenosine-5-triphosphate liposomal forms for oral applying OV Khrobatenko, NV Prytulska, SM Shulga Biotechnologia Acta 6 (3), 110, 2013 | 3 | 2013 |
Харчова цінність вуглеводно-білкового продукту для спортсменів О Хробатенко Товари і ринки, 115-125, 2013 | 2 | 2013 |
ВПЛИВ ВУГЛЕВОДНО-БІЛКОВОГО ПРОДУКТУ ″НАНОЛАЙН. СИЛА ″НА ФІЗИЧНУ ПРАЦЕЗДАТНІСТЬ ТА ПЕРЕБІГ ВІДНОВНИХ ПРОЦЕСІВ В ОРГАНІЗМІ КВАЛІФІКОВАНИХ СПОРТСМЕНІВ ВЛ Смульський, АМ Іванова, НВ Вдовенко, ОВ Хробатенко, ... Актуальні проблеми фізичної культури і спорту, 17-22, 2013 | 1 | 2013 |
Безпечність і якість фіточаїв українського виробництва O BABIY, T BOZHKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 34 (2 …, 2020 | | 2020 |
Research of Quality and Competitiveness of Tomato Juices O Babii, T Bozhko, R Donchevska, S Vezhlivtseva EUREKA: Life Sciences, 25-34, 2019 | | 2019 |
Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші житнього і пшеничного борошна на ринку України ТВ Божко, РС Дончевська, ОВ Бабій Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | | 2019 |
Defining a criteria for the identification of a technique for producing tomato juice O Babii, T Bozhko, S Vezhlivtseva, R Donchevska, O Moroz, N Vdovenko, ... Technology Center, PE, Ukrainian State University of Railway Transport, 2019 | | 2019 |
Моніторинг додержання антитютюнового законодавства в закладах ресторанного господарства СМ Бабій О., Римаренко К. Товари і ринки, 14-23, 2018 | | 2018 |
Аналіз та перспективи розвитку ринку соків і сокової продукції ІДС Бабій О.В., Бондаренко Є.В. Вісник Львівського торговельно-економічного університету, 111-115, 2018 | | 2018 |
Розробка харчового раціону згідно принципів дієти П'єра Дюкана МОО Хробатенко О.В. Збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2017 | | 2017 |
Веганство як концепція харчування в сучасному світі ГАЮ Хробатенко О.В. Збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2017 | | 2017 |
Біологічна цінність томатних соків ІДС Хробатенко О.В. Збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2017 | | 2017 |
Influence of carbohydrate gel “Energel. Endurance” on sportsmen’s workability NV Vdovenko, EV Maidanuyk, AM Ivanova, AV Hrobatenko Pedagogics, psychology, medical-biological problems of physical training and …, 2017 | | 2017 |
Основні тенденції та пріоритетні напрями розвитку ринку харчових продуктів для спортсменів ХОВ Бондренко Є.В., Міклашевська Ю.Б. Глобалізаційні виклики розвитку національних економік : матеріали. Міжнар …, 2016 | | 2016 |
Перспективи використання нових вуглеводно-білкового продуктів в практиці спорту ХО В. Товарознавчий аналіз товарів обмеженого аптечного асор- тименту: матеріали …, 2016 | | 2016 |
Моніторинг якості обслуговування у закладах ресторанного господарства м. Києва ІДВ Бондренко Є.В., Хробатенко О.В. Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди …, 2016 | | 2016 |
Використання нанотехнологій під час розробки спеціальних продуктів харчування для спортсменів ШС Вдовенко Н., Іванова А., Хробатенко О., Осипенко Г. Актуальні проблеми фізичної культури і спорту, С.11-15, 2016 | | 2016 |
Товарознавче оцінювання якості томатних соків ІДС Хробатенко О.В., Міклашевська Ю. Б. Вісник Львівського торговельно-економічного університету, С.111-115, 2016 | | 2016 |