Підписатись
Олександра Бабій
Олександра Бабій
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Огляд тенденцій світового ринку харчових продуктів для спортсменів і перспективи його розвитку в Україні
НВ Притульська, ОВ Хробатенко, ЮБ Міклашевська
Товарознавство та інновації, 186-194, 2012
52012
До проблеми класифікації харчових продуктів для спортсменів
Н Притульська, О Хробатенко, Є Бондаренко
Товари і ринки, 112-121, 2011
42011
Creating and investigation of adenosine-5-triphosphate liposomal forms for oral applying
OV Khrobatenko, NV Prytulska, SM Shulga
Biotechnologia Acta 6 (3), 110, 2013
32013
Харчова цінність вуглеводно-білкового продукту для спортсменів
О Хробатенко
Товари і ринки, 115-125, 2013
22013
ВПЛИВ ВУГЛЕВОДНО-БІЛКОВОГО ПРОДУКТУ ″НАНОЛАЙН. СИЛА ″НА ФІЗИЧНУ ПРАЦЕЗДАТНІСТЬ ТА ПЕРЕБІГ ВІДНОВНИХ ПРОЦЕСІВ В ОРГАНІЗМІ КВАЛІФІКОВАНИХ СПОРТСМЕНІВ
ВЛ Смульський, АМ Іванова, НВ Вдовенко, ОВ Хробатенко, ...
Актуальні проблеми фізичної культури і спорту, 17-22, 2013
12013
Безпечність і якість фіточаїв українського виробництва
O BABIY, T BOZHKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 34 (2 …, 2020
2020
Research of Quality and Competitiveness of Tomato Juices
O Babii, T Bozhko, R Donchevska, S Vezhlivtseva
EUREKA: Life Sciences, 25-34, 2019
2019
Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші житнього і пшеничного борошна на ринку України
ТВ Божко, РС Дончевська, ОВ Бабій
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
2019
Defining a criteria for the identification of a technique for producing tomato juice
O Babii, T Bozhko, S Vezhlivtseva, R Donchevska, O Moroz, N Vdovenko, ...
Technology Center, PE, Ukrainian State University of Railway Transport, 2019
2019
Моніторинг додержання антитютюнового законодавства в закладах ресторанного господарства
СМ Бабій О., Римаренко К.
Товари і ринки, 14-23, 2018
2018
Аналіз та перспективи розвитку ринку соків і сокової продукції
ІДС Бабій О.В., Бондаренко Є.В.
Вісник Львівського торговельно-економічного університету, 111-115, 2018
2018
Розробка харчового раціону згідно принципів дієти П'єра Дюкана
МОО Хробатенко О.В.
Збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2017
2017
Веганство як концепція харчування в сучасному світі
ГАЮ Хробатенко О.В.
Збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2017
2017
Біологічна цінність томатних соків
ІДС Хробатенко О.В.
Збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2017
2017
Influence of carbohydrate gel “Energel. Endurance” on sportsmen’s workability
NV Vdovenko, EV Maidanuyk, AM Ivanova, AV Hrobatenko
Pedagogics, psychology, medical-biological problems of physical training and …, 2017
2017
Основні тенденції та пріоритетні напрями розвитку ринку харчових продуктів для спортсменів
ХОВ Бондренко Є.В., Міклашевська Ю.Б.
Глобалізаційні виклики розвитку національних економік : матеріали. Міжнар …, 2016
2016
Перспективи використання нових вуглеводно-білкового продуктів в практиці спорту
ХО В.
Товарознавчий аналіз товарів обмеженого аптечного асор- тименту: матеріали …, 2016
2016
Моніторинг якості обслуговування у закладах ресторанного господарства м. Києва
ІДВ Бондренко Є.В., Хробатенко О.В.
Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди …, 2016
2016
Використання нанотехнологій під час розробки спеціальних продуктів харчування для спортсменів
ШС Вдовенко Н., Іванова А., Хробатенко О., Осипенко Г.
Актуальні проблеми фізичної культури і спорту, С.11-15, 2016
2016
Товарознавче оцінювання якості томатних соків
ІДС Хробатенко О.В., Міклашевська Ю. Б.
Вісник Львівського торговельно-економічного університету, С.111-115, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20