Підписатись
Олег Кравець (Oleg Kravets, Oleh Kravets)
Олег Кравець (Oleg Kravets, Oleh Kravets)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter
VN Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Oleg Kravets, Halyna Karpyk, Olga Shved
Archivos Latinoamericanos de Nutricion 68 (4), 336-343, 2018
41*2018
Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу
ММ Шинкарик, ОІ Кравець
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
82012
Аналіз гранулометричного складу сирної пилюки
ММ Шинкарик, ОІ Кравець
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 266-269, 2011
82011
Вдосконалення лінії очистки сироватки
М Шинкарик, ВГ Юкало, О Кравець
Вісник Тернопільського державного технічного університету 10 (2), 192-196, 2005
62005
Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способом
ММ Шинкарик, ОІ Кравець, РВ Паперняк
Національний університет «Чернігівська політехніка», 2024
22024
Characteristics of mucous-forming polysaccharides extracted from flax seeds
T Volodymyr Piddubnyi, Igor Stadnyk, Oleh Kravets, Andrii Chahaida, Hushtan ...
POTRAVINARSTVO SLOVAK JOURNAL OF FOOD SCIENCES 17, 677–693, 2023
2*2023
Features of pressing the juice from viburnum berries
M Shynkaryk, O Kravets, S Venhrynovych
Вісник Тернопільського національного технічного університету 101 (1), 94-101, 2021
22021
Mathematical modelling of the separation of suspension process on the filter with selt - purifier filter elem
М Шинкарик, О Кравець
Ukrainian Food Journal, 135-141, 2016
22016
Регенерація фільтрувальної поверхні при очистці молочної сироватки
О Кравець, М Шинкарик
Ukrainian Food Journal is an, 555, 2013
22013
Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруванням
ОІ Кравець, ММ Шинкарик
Луцький НТУ, 2009
22009
СПОСІБ ЗНЕВОДНЕННЯ КАЗЕЇНУ
ВВЯ Шинкарик М.М., Кравець О.І
1*2024
Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production
M Shynkaryk, V Voroshchuk, O Kravets, O Krupa, N Zvarych
Вісник Тернопільського національного технічного університету 108 (4), 43-53, 2023
12023
Дослідженням процесу відтиску технічного казеїну
ДПШ О.І. Кравець
Збірник тез доп. ІХ Міжн. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів …, 2020
12020
Filter surface regeneration during whey treatment
O Kravec, M Shinkarik
Ukrainian food journal, 555-561, 2013
12013
Влияние реологических характеристик сырной пыли на процесс фильтрования молочной сыворотки
ОІ Кравець
Известия вузов. Пищевая технология, 71-74, 2013
12013
Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сыворотки
ОІ Кравець, ММ Шинкарик
БГАТУ, 2011
12011
Основи теплотехніки. Навчальний посібник
ММ Шинкарик, ОІ Кравець
ФОП Паляниця ВА, 2024
2024
Improvement of environmental sustainability of milk processing enterprises
VK Oleh Kravets, Mariia Shynkaryk
Scientific Journal of TNTU 114 (2), 111-118, 2024
2024
Зміна розмірів часток казеїну в процесі його сушіння в установці із псевдо зрідженим шаром
РГ Погайдак, ВІ Кравець, ОІ Кравець
Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та …, 2023
2023
Моделювання траєкторії руху зерен кукурудзи у процесі їх сортування в барабанному трієрі
АП Кузняк, ОІ Кравець
Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та …, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20