Подписаться
Николай Анатольевич Чеканов, Микола Анатолійович Чеканов, M. Chekanov
Николай Анатольевич Чеканов, Микола Анатолійович Чеканов, M. Chekanov
Державний біотехнологічний університет
Нет подтвержденного адреса электронной почты - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Отримання водно-жирових емульсій за допомогою ультразвуку
ГВ Дейниченко, ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ...
Х.: Факт 192, 2013
92013
ДОСЛіДЖЕННЯ СИСТЕМНОї ВОДИ ХАРЧОВОї СИРОВИНИ ТЕРМОДИНАМіЧНИМИ ТА МОЛЕКУЛЯРНОКіНЕТИЧНИМИ МЕТОДАМИ
МІ Погожих, АО Пак, МА Чеканов, ЄО Іштван, ІМ Павлюк
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 42-46, 2014
82014
ДОСЛіДЖЕННЯ СИСТЕМНОї ВОДИ ХАРЧОВОї СИРОВИНИ ТЕРМОДИНАМіЧНИМИ ТА МОЛЕКУЛЯРНОКіНЕТИЧНИМИ МЕТОДАМИ
МІ Погожих, АО Пак, МА Чеканов, ЄО Іштван, ІМ Павлюк
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 42-46, 2014
82014
RESEARCHES OF SYSTEM WATER OF FOOD RAW MATERIALS BY THERMODYNAMIC AND MOLECULAR-KINETIC METHODS.
M Pogozhikh, A Pak, M Chekanov, E Ishtvan, I Pavliuk
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 2014
72014
Эффективность влияния ультразвуковых колебаний на процесс внешнего и внутреннего массопереноса при посоле рыбы
ОВ Яковлев
Сборник тезисов докладов участников пула научно-практических конференций, 13-16, 2020
62020
Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality
S Oliinyk, O Samokhvalova, A Zaparenko, E Shidakova-Kamenyuka, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 46-53, 2016
62016
Математична модель кінетики температури сировини під час ЗТП-сушіння
МІ Погожих, АО Пак, МА Чеканов, МВ Жеребкін
НТУ" ХПІ", 2011
52011
Сумісне використання R-функцій і проекційного методу в задачах теорії сушіння
МІ Погожих, МС Синєкоп, АО Пак, МА Чеканов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
32016
Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини
ГМ Постнов, АО Пак, МА Чеканов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпратурним калориметричним методом
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, ЄС Нечай
ScienceRise, 24-28, 2019
22019
Шляхи удосконалення способів соління рибної сировини океанічного походження
ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ОВ Яковлєв
Керченский государственный морской технологический университет, 2013
22013
Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку
ГВ Дейниченко, ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ...
Харків: Факт, 2012
22012
Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення
МА Чеканов
Харків, 2011
22011
Електрообладнання енергетичних установок. Навчальний посібник
МІ Погожих, АО Пак, ОГ Дьяков, МА Чеканов
Харків: ХДУХТ, 2019
12019
Теплотехнічні вимірювання та прилади
МТ Малафаєв, МА Чеканов
Харків: ХДУХТ, 2018
12018
Исследование влияния ферментных препаратов на процессы созревания зернового теста и качество хлеба
S Oliinyk, O Samokhvalova, A Zaparenko, E Shidakova-Kamenyuka, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (81)), 46-53, 2016
12016
Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв
МІ Погожих, МА Чеканов, АО Пак
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
12015
Лабораторний практикум з теплотехніки
МТ Малафаєв, ОІ Торяник, АЛ Фощан, МА Чеканов
Харків: ХДУХТ, 2011
12011
Автоматизація процесу ультразвукової диспергації безперервної дії
ВГ Гладуш, МА Чеканов
Харків: ДБТУ, 2022
2022
Оптимізація керування процесом ультразвукової диспергації
ВГ Гладуш, МА Чеканов
Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022
2022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20